Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl evet hiç kimse vazgeçilmez değildir kapılma öyle aşkın seline acemi balık
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl Yazar elimde deil işin kötü tarafı bişi yiyemiyorum sen bişe yiyemıyomusun,durum gerçekten vahim o zaman
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl leyla sızın orda yoksa gun daha aymadımı bır fıncan kahve yaparsan yok demem
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl asıl ona benim ihtiyacım var ayılmak için,gün aymıştır da benim yeni haberim oldu
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl o zaman sen bı bana kahve yap bıde kendıne yap beraber ayılalım
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl hadi bu sefer benden olsun ama bir dahaki sefer senden bekliyoz,iyice öğren
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl tsk ederım elıne saglık su an deneme asamasındayım kıvamını bı tutturım sana yapacam soz
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl Yazar hadi bu sefer benden olsun ama bir dahaki sefer senden bekliyoz,iyice öğren bunu yapmıcaktın nasıl bi belaya bulaştın bilmıyosun,bu jon bu çeneyle ınterpolu devirir
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl bunu yapmıcaktın nasıl bi belaya bulaştın bilmıyosun,bu jon bu çeneyle ınterpolu devirir hakkımda yanlıs bılgı verme yolarım o sacını bak
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl Yazar sen kimin saçını yoluyosunnn heyttt beee,bi çarparım seni bi çarparım ceryan olur grıp olursun
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl pişşşhht sana bı carparım 40 parcaya bolunursun yerden toplayıp camasır dıye asarlar senı balkona valla
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl arkadaşlar gün nerdeyse akşam oldu..artık bu topici boşaltalım lütfen.. sayın sedelina ve saygıdeğer jön sizleri saç saça baş başa yoluşmak üzre diğer topiclere davet ediyorum..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl Yazar bende seni un gibi ezerım arada senden pohaça yaparlar be heytt
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl bunu yapmıcaktın nasıl bi belaya bulaştın bilmıyosun,bu jon bu çeneyle ınterpolu devirir ama ama ama... çok güzel poğaça yaparım
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl Diloşuma katılıyorum boşaltın topici (ya bunlarda ne yüzsüz yerleştiler kaldılar)
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl Yazar arkadaşlar gün nerdeyse akşam oldu..artık bu topici boşaltalım lütfen.. sayın sedelina ve saygıdeğer jön sizleri saç saça baş başa yoluşmak üzre diğer topiclere davet ediyorum.. nıye diğer topıclerde bedava bişemı dağıtıolar
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl evet bedava diet kola veriyorlar, diet kola alana bedava hamburgerde veriyorlar
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl sedelına askerden fırar edıp g3 le kapına dayanırım bak dılos sardunyam ve leylam asıl ben sızı dıger topıclere davet edıyorum bırakın surda sedelının raahat rahat sacını yolayım
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl Yazar bana bak adam heytt şimdi senı koca bir dıktorgen yapar sonra gazoz şişesıne sokar, light gazoz dıye satarım beee cürmün kadar konuş be adammmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.