Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Hep böyle kalabileremki ben Yuk kıs bişey çıkmas Yuksam çıkabilirmiki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Menim ösüm budur aybalam Gel sarılalım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 biricik müttefikim,minecim ve gececim..ve de tüm forum arkadaşlarım hepiciğinize günaaaaydııınnnn.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Menim ösüm budur aybalam ,Gel sarılalım Günaydınlaarrrr günaydın suhedacım hoşgeldin, nihayet biri geldi suhedacım gönüldaşın hiç ii değil bugün diloş sanada günaydın cnm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Günaydınlaarrrr Günaydınlar gönlü güsel gönüldaşım biricik müttefikim,minecim ve gececim..ve de tüm forum arkadaşlarım hepiciğinize günaaaaydııınnnn.... Diloşcum sana da günaydın cnm günaydın suhedacım hoşgeldin, nihayet biri geldi suhedacım gönüldaşın hiç ii değil bugün Neyim varki benim Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 günaydın suhedacım hoşgeldin, nihayet biri geldi suhedacım gönüldaşın hiç ii değil bugün diloş sanada günaydın cnm Ne oldu gönüldaşıma biri bişeymi yaptı?önüne set olurum gönüldaşımın dağıtırım forumu Bidenecik müttefikim gelmiş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Çin seddi gibimmi Gönüldaşım Ah cnm benim Benim için kendini feda ediyor Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 bayanlar günümüz güzel geçsin inşallah.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Çin seddi gibimmi Gönüldaşım Ah cnm benim Benim için kendini feda ediyor Çin seddi Anadolu hisarı aklına ne gelirse,sen önce ne oldu onu söyle... bayanlar günümüz güzel geçsin inşallah.. Seninde günün güzel geçsin canım müttefikim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Neyim varki benim muhtemelen ateşin çıktı ya da kan şekerin düştü Ne oldu gönüldaşıma biri bişeymi yaptı?önüne set olurum gönüldaşımın dağıtırım forumu kıss suhedacım bilirsin gönüldaşınla birbirimizi ne kadar çok sevsek te pek anlaşamayız ama bugün sankim kankimin içine bir melek girmiş gibi o kadar iyi ki kesin bi rahatsıslığı far ama sölemiyo Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Çin seddi Anadolu hisarı aklına ne gelirse,sen önce ne oldu onu söyle... Tşk ederim cnm benim Bişeymi olmuş muhtemelen ateşin çıktı ya da kan şekerin düştükıss suhedacım bilirsin gönüldaşınla birbirimizi ne kadar çok sevsek te pek anlaşamayız ama bugün sankim kankimin içine bir melek girmiş gibi , o kadar iyi ki , kesin bi rahatsıslığı far ama sölemiyo Ateşim yuk ama kan şekerim bu aralar çok düşüyor Yuk kıs niye anlaşamayalım Seni çok severem bilirsin Allah hepimise iilik versin kankim Efet var süleyemiyom Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Ateşim yuk ama kan şekerim bu aralar çok düşüyor Yuk kıs niye anlaşamayalım ,Seni çok severem bilirsin Allah hepimise iilik versin kankim ,efetvar süleyemiyom bak gördün mü kan şekeriyle alakalı olabilir ben de seni çok severim kankim ama bu halin üzüyor beni Amin neden süleyemiyon kankim öm at o saman süle,rahatlarsın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Cani halim seni mutlu ediyodu yani kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 mutlu etmek demeyelim de o saman daha sağlıklı olduğunu düşünüyordum şimdi hastasın zannediyorum ve üzülüyorum Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 muhtemelen ateşin çıktı ya da kan şekerin düştü kıss suhedacım bilirsin gönüldaşınla birbirimizi ne kadar çok sevsek te pek anlaşamayız ama bugün sankim kankimin içine bir melek girmiş gibi o kadar iyi ki kesin bi rahatsıslığı far ama sölemiyo Deeettt Mineu benim gönüldaşım her daim melek gibidir,sen bugüne kadar fark etmemişsen senin kabahatin,demi güzel gönüldaşım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Günaydınnnn gönül dostları Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 günaydınnn çaktırmayın saat sabahın beşbuçuk sasat öncesi hihihi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 gunaydin,kahvaltiya az kalmis Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 az kaldı ya çayı koysam bari ocağa Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 evet ancak olur,uyuyanlari da kaldirmaya baslayalim,sabah oldu nerdeyse Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Günaydınlar..Hayırlı Cumalar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.