Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 evet nerden bildin monude sulu kofte var Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 ben gıdıyorum tekrar gunaydın gerçi sabaha ne kaldı Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 iyi geceler sedoş kendine iyi bak.Allah rahatlık versin...... evet nerden bildin monude sulu kofte var şimdi kahvaltı eden sabah ta yemek yer dimi ! afiyet olsun Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 sagol hatta iyi aksamlar da der sabah Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 bazen bendede sabah akşam karışıyor farketmez insan istediği zamanı yaşar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Günaydın,hayırlı günler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Günaydın Ra_Dya Günaydınlar arkadaşlar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Günaydın Ra_Dya Günaydınlar arkadaşlar Sana da günaydın Gece Yağmuru Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 günaydın radya günaydın kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Sana da günaydın güsseller güseli kankim benim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 kısım senin bi dediğin bi dediğini tutmas mı bi insan burcunun öselliklerini bu kadar mı taşır Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Demekki bu kadar taşıyo cnm kankim benim Kıs yuksam sen güsel değilmisin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 bundan daha fasla taşıyamas saten kısım benim güselliğim tescillendi onaylandı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 günaydın yurdumun güzel insanı,dağdaki çoban,köydeki çiftçi günaydın ağaçlar kuşlar böcekler(böcek demişken günaydın gece ve mıne) Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 günaydın radya günaydın kankim Sana da günaydın MINEU Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 günaydın yurdumun güzel insanı(güzel demişken günaydın mine ),dağdaki çoban,köydeki çiftçi günaydın ağaçlar kuşlar böcekler(böcek demişken günaydın gece ) sanada günaydın sedoşcum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 sanada günaydın sedoşcum haha Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 kısım benim güselliğim tescillendi onaylandı TSE garantili kankim benim günaydın yurdumun güzel insanı,dağdaki çoban,köydeki çiftçi günaydın ağaçlar kuşlar böcekler(böcek demişken günaydın gece ve mıne) Ah cnm benim bahar serpintileri gelmiş içine Böcekler çiçekler mis gibim demi kıs Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 güselliğimi bir kes daha gündeme taşıdığın için tşk ederim sedoş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Kıs çok ayıp sen yasıyla oynamışsın Yapma böyle şeyler kankim olar mı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 yapcam işte sen niye karışıyon Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Olar karışmam Yeterki sen iste cnm benim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Olar karışmam ,Yeterki sen iste cnm benim kıss sana noldu birden içine bir melek girdi sankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Melek gibim mi oldum yuksam ben kankim Ne kadar güsel bi haber demi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 hep böyle kalsan tam süper tabi de bunun altından ne çıkıcak diye bekliyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.