Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 17 yıl herkese günaydın arkadaşlar,umarım gününüz güzel geçer,canınızın sıkkınlığı bugün devam etmez...
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl ve yıne kar yagıyor:( gunes yıne yok ortalarda. gunaydın arkadaslar...
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 17 yıl piisshh ben geldimm komutanin pc den baglaniyorum batti balik yan gider zaten ceza ustune ceza tezkereye kadar carsim yok 15 ayda bitmez bu askerlik
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 17 yıl piisshh ben geldimm komutanin pc den baglaniyorum batti balik yan gider zaten ceza ustune ceza tezkereye kadar carsim yok 15 ayda bitmez bu askerlik hoş geldin jön
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 17 yıl nasil olsun pasayla ugrasip duruyom 2. bir emre kadar carsimi kitlediler kafam bozuk bu yuzden sen nasilsin
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 17 yıl aman ne guzel keske bende evde olaydim ben yavastan yavastan cikayim topragim geldi.topragim dedigimde tuggeneral yakalamasin beni pc basinda sagi solu belli olmuyo hoscakal spices
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 17 yıl bi kere uyurken yakaladi zaten beni bu tuggeneral gitti sonunda
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 17 yıl tüm forma ve özellikle ablaların en güzeline kocaman bir günaydın
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 17 yıl tüm forma ve özellikle ablaların en güzeline kocaman bir günaydın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.