Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl Günaydınnnnnn...Herkese mutlu, sağlıklı, bol kazançlı bir hafta diliyorum....
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2010 14 yıl İlk kendine GÜNAYDIN de uyanırken.! Ve ilk kendine GÜLÜMSE aynalarda.! Bir tatlı söz söyle kendine TEBESSÜM et.! ... Ve umursa kendine TESEKKÜR et.! Sevmekle baslar hersey kendini SEV.! DOST ol kendine DÜRÜST ol.! İlk kendine GÜNAYDIN de uyanırken.! Ve ilk kendine GÜLÜMSE aynalarda.! Sonra göreceksin binlerce yüzde kendi yansımanı.! ÖNCE KENDİME SONRA SİZE GÜNAYDINNN.....
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2010 14 yıl Günaydın, mutlu mutlu günler diliyorum, gülümsemeniz eksik olmasın yüzünüzden....
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2010 14 yıl Tünaydın.... Şen kahkahalarla geçireceğiniz güzel ve bol kazançlı bir hafta diliyorum herkese....
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2010 14 yıl Bugün uzandığınız bütün hayaller size koşarak yaklaşsın... Aldığınız her nefes sizi mutluluğa giden bir yolculuğa çıkarsın... GÜNAYDIN
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.