Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2010 15 yıl Günaydınnnn:clover: Geçmi kaldımmmm Günaydınnnn erken mi yazdım Günaydınnnnn...
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2010 15 yıl en gec ben kaldim,ama simdi neti actim,herkese günaydinnnnnn,iyi öyleden sonralari
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 15 yıl Günaydın,çok teşekkürler... Ve de hoşgeldiniz... Janset benim tanıdığım Janset mi acaba... HOŞBULDUM. Sizin tanıdığınız janset kim acaba?.
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 15 yıl Sevgili Aries eline sağlık kahve güzel olmuş. Teşekkür ediyorum.
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 15 yıl Hoşbuldum Sabah kahvesine ne dersin? karşılıklı içelim ohhhhhhh,tam benlik
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 15 yıl Yine yanlis yere yazmisim,Kahve tam benlik disarda lapa,lapa kar yagiyor kahveyide tam zamaninda yapmissin yudumluyorum, yakinda beraber iceriz.
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 15 yıl Sevgili Aries eline sağlık kahve güzel olmuş. Teşekkür ediyorum. Afiyet olsun Janset
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 15 yıl Yine yanlis yere yazmisim,Kahve tam benlik disarda lapa,lapa kar yagiyor kahveyide tam zamaninda yapmissin yudumluyorum, yakinda beraber iceriz. Şimdi ben de kahve yaptım kardan kutulup soğuklara gelin bakalım az kaldı ..bu arada hoşgeldinn
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2010 15 yıl kardan iyidir soguk,senin soguk dedigin + 3, 5,dir. Burasi -15.-20 dir
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2010 15 yıl Günaydınnn Güne geceden yağmurla başladık.. güzel günler diliyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.