Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2010 15 yıl Yeni yılda: Korkarak yasayarak yanlızca hayatı seyretmeyelim. İyi bir hafta diliyorum.. saygılarımla
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2010 15 yıl Günaydın...Herkes için güzel ve mutlu bir hafta olsun... Sevgiler...
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 15 yıl günaydın herkeseee. Günaydın anneeee Tünaydın tünaydın kiraz hanım... sen okula gitmeee...
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 15 yıl iyi öğleden sonralar diliyorummmmm Bende iyi öğleden sonralar diliyorum... ve iyi pazarlar...
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2010 15 yıl Günaydın arkadaşlar... Günaydın radya'm Günaydın sevgili forum ailesii
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2010 15 yıl Günaydın radya'm Günaydın sevgili forum ailesii Günaydın canım... TÜNAYDINN. HAYIRLI, SAĞLIKLI BİR GÜN DİLİYORUM ARKADAŞLAR... Günaydın,çok teşekkürler... Ve de hoşgeldiniz... Janset benim tanıdığım Janset mi acaba... Herkese Günaydın Günaydın canım.... Herkese günaydın,gününüz güzel olsun...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.