Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Hayır hala var ağaç resmi :P

bende yuk :P

engin sen bırak ağacı felan benim dediğim yolu takip edip buldun mu tekrar burayı onu süle :) yarın da resim eklemeyi anlatıcam :lol:

• Cevaplar 3,5b
  • Görüntü 225,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

Gündüzünü gecesine karıştırmış arkadaşlarım akşam olmuş siz hala günaydınlaşıyorsunuz.. :P dirhal bu topici terkediniz.. :chris:

Sen..Beykozlu arkadaşım sende.. :ermm:

Gönderi tarihi:

Diloş kendini denetmen falan mı sandın :huh: Noluyo anacım :lol:

Kankim sakın anlatma :lol:

Gönderi tarihi:

Yahu ne küsüp gidiyorsun arakadaşım :huh: Topic onun değil zaten :lol:

Gönderi tarihi:

Beykozlu arkadaşım size teessüf ederim.. -_- benim ne kadar kibar,sevecen ve hümanist bir kişilik olduğumu bilmemeniz normal tabii.. :islik: bunu ileti sayınıza veriyorum.. :lol: zamanla kim nasılmış öğrenirsiniz elbet.. :)

Ayriyetten topic benim topicim diil..buyurunuz..üzerinde dilediğiniz gibi at koşturabilirsiniz.. :grin:

Ve Gececim..güzel ve küstah olduğum kadar denetçiyimdir de.. :w00t::islik::ayakvur:

Gönderi tarihi:

Ükelalık bana kilometrelerce uzak bi kavram cancağızım..ama anlamak için bakmayı bilmek gerek..sen bana bakarken yatayla kaç derece yapıyosun bakiim.. :ermm::shifty::islik:

Gönderi tarihi:
Kankim sakın anlatma :lol:

kıss nası anlatam, bu da pudik işine döndü :lol: anlatılcak gibim değil ki :(:D

burda hoşgeldin demek adetten değil galiba ?küstüm gidiyorum al topicini senin olsun :( (((((

anaaaaaa hakketten gitmiş :huh: engin be sende çok alıngan çıktın :unsure::D

Gönderi tarihi:

Diloş dikey olarak anlatayımmı cnm <_<:lol::hug:

Kankim bana PUDİK dime :angry::lol:

Gönderi tarihi:
anaaaaaa hakketten gitmiş engin be sende çok alıngan çıktın

Hiç sorma Minecim Beykozlu arkadaşımız bir latifeyle yokoluverdi.. :( ne desem boş.. :huh:

Diloş dikey olarak anlatayımmı cnm

Kankim bana PUDİK dime

He canım..sen dikey olarak anlatmayı bi dene..sonuç alamazsak değişik açılarla deneriz.. :ayakvur:

Bu arada PUDİK..PUDİK..PUDİİİİİİİK.. :w00t:

Gönderi tarihi:

Ne geçti eline PUDİK diye bağırınca <_<:lol:

Olar başka açılardan deneriz <_< Beni gönye falan sandın herhalde <_< ya da kendini pergel :lol::yuvarlan:

Gönderi tarihi:
Ne geçti eline PUDİK diye bağırınca

Olar başka açılardan deneriz Beni gönye falan sandın herhalde ya da kendini pergel

Elime ne mi geçti..? böyle bağırınca birden sanki hayatım anlamını buldu.. :huh: nasıl anlatsam..şele, kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişi.. :w00t::yuvarlan:

Lutfen..ama lutfen bana pergel ve gönye demeyiniz.. :crying: benim hiç pergelim gönyem olmadı apla..hemde hiç.. :crying:

Gönderi tarihi:

Allahım bu gerçek olamaz :huh::lol: Diloş gel sana gönye takımı alacam :shifty::lol:

Gönderi tarihi:

Sahi mi..? :huh: beni kandırmıyorsunuz..saf ve masumane duygularımlan oynamıyorsunuz di mi..? :crying:

Eğer böyleyse kendime çok yakın hissettiğimden birazdan size "Anne"..diycem.. :w00t::P:yuvarlan:

Gönderi tarihi:

hatta kankime kısaca büyükanne bilem diyebilirsin diloş ;):lol:

Gönderi tarihi:

Kankim aynı yaştayız o zaman sanada büyükanne demesi lasım :P

Gönderi tarihi:

diloş sana dimek istiyo ama kısın içinden öle geldi :P

hem beni karıştırma şincik, gönye takımı alacak olan sensün :P:lol:

Gönderi tarihi:
diloş sana dimek istiyo ama kısın içinden öle geldi hem beni karıştırma şincik, gönye takımı alacak olan sensün

Tebrik ederim Minecim nasılda okumuşsun içimi.. :lol::hug: doğrudur..her kim alıcekse bana gönye takımı onunla akraba oliciim.. :grin::ayakvur:

Gönderi tarihi:

Günaydınlar ;)

Diloş sana gönye takımı almaktan vasgeçtim bil bakalım ne için :shifty::w00t::hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.