Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 17 yıl Yazar herkese en güzel günler dileğimle günaydınlar dıyorum..hala uyuyanlara da üsküdara gıderken şarkısını yolluyorum
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 17 yıl günaydın .. ama şu üsküdara giderken şarkısı olmamış şey olmasınmı ''günaydın üsküdarda sabah oldu ''.
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 17 yıl bu sabah borcum var fırıncı kamurana gözlerim dolu dolu oluyor param yok diye anne sözü dinler gibi tırsak ağladım bu sabah cüzdanım faturayla dolu şarkılaaaarrr gereksiz oldu onlar bile yarıldılarrr Güaydın
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 17 yıl günaydın. yeni bir yılın 2. gününden hepinize sevgilerimi ve iyi dileklerimi yolluyorum
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 17 yıl güzel ve mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle..günaydın forum ahalisi
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 17 yıl güzel ve mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle..günaydın forum ahalisi Günaydınlar Size de günaydınnnn Herkese günaydın sahi bazılarına da iyi geceler
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 17 yıl Ben bu msj yazarken sanırım herkes uyuyor Herkese Günaydın arkadaşlar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl hoşbuldum teşekkür ederim.çiçek için ayrıca teşekkür ederim çok güzel kokuyorlar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.