Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl eğer anı defterindeki diloşun resmi ise ben kıyamam ona yazık yaa :w00t:
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl işte benim leylam.. sık bidenem şunun gözünün orta yerine.. sıkki feleği şaşsın..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl bakın benı sınırlendırmeyın hepınıze kendı elımle bı turk kahvesı yaparım hepınız zehırlenıp gıdersınız vala
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl Yazar bu sayfayı şuanda çocuklarda okuyor olabılır,şiddet içerikli yayınlar yapmayınıs .. nerde bu insanlar admin nerde,şiddetle kınıyorum pardon şiddetsız kınıyorum
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl sedelınayı aramıza almıyak oynamasın o sedos gıt baska yerde oyna sen kız nereye kayboldun saka yaptım hee
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl banada bi şişe rakı ahmet karşılıklı şöle keyifleniriz onlara bakarak
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl hıı geldı sedos ıcelım guzlleselım muhabbetın belını kıralım egzo
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl Yazar kız nereye kayboldun saka yaptım hee jif felan deyınce ev aklıma geldı yerleri sildim arkadaşlar gelıcek akşam
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl Yazar evet kendımden bıukaç tane klonluyorum bıyandan onlarda temızlıyo
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl ne oldunuz pırsmış gördüm sizi sedoş sen hangi klonlama kodunu kullanıyon canım benim klonlama cihazı arıza yaptı kodunu giriyom çifter çifter klonluyo
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl görüyor musun cihazını bilem edinmişler söylemiyorlar,ohoo,bizim ev alsın başını gitsin..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl Leylacım lafımı olar, sen bana bir damla kan örneği gönder senden beş on tane klonlayım arkadaşız yani...
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl bak görüyomusun kılıcımın gücünü.. bi Allah'ın kulu kalmamış ortada günaydın denicek..
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl bak görüyomusun kılıcımın gücünü.. bi Allah'ın kulu kalmamış ortada günaydın denicek.. kıss diloş ben ve ahmet burdayıs ya bisi adamdan saymıyon mu
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl yok şekerim dün burada kıran kırana bir mücadele gerçekleşmiş ve bu topic sakinlerini kılıcımdan geçirmiştim üzerine afiyet.. işte o sakinlerden bahsediyorum..kılıcımında gücüyle tümüyle sakinleştiler artıkın..bi daha seslerinin çıkıceğini heç sanmıyorum..
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl yok şekerim dün burada kıran kırana bir mücadele gerçekleşmiş ve bu topic sakinlerini kılıcımdan geçirmiştim üzerine afiyet.. işte o sakinlerden bahsediyorum..kılıcımında gücüyle tümüyle sakinleştiler artıkın..bi daha seslerinin çıkıceğini heç sanmıyorum.. kıss senin o kılıç gibim dilinin karşısında hangi sakin sakinleşmes ki günaydın erbayum yine yemeği fasla kaçırdın kanımca kuscak gibim bir halin var
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl kıss senin o kılıç gibim dilinin karşısında hangi sakin sakinleşmes ki kılıç gibi keskin ha.. biraz törpülesem mi ne dersin..? ne yemeği 3 gündür yemeden içmeden kesildim... yav zaafiyete gireceksin nerdeyse.. etme eyleme..
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl ne yemeği 3 gündür yemeden içmeden kesildim... niye ki rejim mi yapıyosun yuksa aşk mı seni bu hallere düşüren kılıç gibi keskin ha.. biraz törpülesem mi ne dersin..? yuk şekerim sen törpüleme bi marangos ustası yada tornacı bulman lasım
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl Günaydın şimdi bana birisi günaydın diyecek,çok anlamlı olacak
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.