Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl ay ay ay..ayrık otumda burdaymış.. bende daha sabah şekerim.. hem ayriyetten "kara çalı"'da kim oluyor.. ben olsam olsam sarı çalı olurum..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl günaydın çekirdek babacığım.. yav..asıl sana hayırlı işler..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl kasma kendini uşağum..senin çibi bi hamsi çösli uşağa kız vermiyceklerda haçan kime verecekler..?
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl hiiiiiiiiii senin durum gerçekten de kötü o zaman uşağum.. sen yemekle ilişkini kestiysenartık iflah olmazsın gibime geliyo.. pekala..bu kızı alıcaz..başka yolu yok..!!!
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl öbbb göğüs kafesimin üstünde sanki 1 tonluk kaya var yok yapamiciiim biz hawaii'ye gidelim
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl nayır..!!! o kızı almadan şurdan şuraya gitmem.. onuda alıp öyle gitcez Hawaiiye..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl iii o zaman beraber gidelim kızın yanına sen arka tarafa geç ben ağzımı oynayıtım sende konuş sesini biraz kalınlaştırarak.... benim sesim çıkmıyo... :blushing:
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl abartma uşağım yaa..altı üstü bir erik öyle değil mi..? inan bana hiç kimse bu kadar gözünde büyütmene deymez..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl orası öle ben can eriğimden vazgeçmişim bundanmı geçemiycem...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.