Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar günaydın sanada,hem günaydın hemde diğer günaydın,anladın sen onu
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl günaydın sanada,hem günaydın hemde diğer günaydın,anladın sen onu Reca ederim rahatsız etmeyiniz.. Eurovision yarı finalini seyrediyorum..
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar gunaydın herkese.ya bu gece sabahladım ya.bırazdan işe gıdecem.herkese kolay gelsın.hayırlı günler
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl sabah ezanı okunduğuna göre bir kerecik olsun vaktinde günaydın diyebileceğim,günayydıın
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl gunaydın herkese.ya bu gece sabahladım ya.bırazdan işe gıdecem.herkese kolay gelsın.hayırlı günler Ay ne tesadüf bende öle Günaydınnn
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 18 yıl şu an online olan "daneel, inanç35, RA_dya, Gece Yağmuru, restpektif, TARAFSIZ" arkadaşlara günaydın diyorum..
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 18 yıl şu an online olan "daneel, inanç35, RA_dya, Gece Yağmuru, restpektif, TARAFSIZ" arkadaşlara günaydın diyorum.. Sana da günaydın
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 18 yıl benim için çok süper başladı , herkes içinde öyle olursa tam süper olur
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 18 yıl benim için çok süper başladı , herkes içinde öyle olursa tam süper olur umarım senin gibi bizmki de süper olur..daha henüz geç diili güne başlamak için.
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 18 yıl umarım senin gibi bizmki de süper olur..daha henüz geç diili güne başlamak için. aynen öyle james , pozitif düşün ve hisset başarırsan tüm güzellikler seni bulur
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.