Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 18 yıl Yazar günaydın sabah güzelleri,ikiniz de güzelsiniz aça kadar olmasanız da
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl Kıs sabah sabah seni görünce güllerim açılıyo günaydın gecem beni görüncede açılsın kıss
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl Kıs Psiko ikinisi bi arada görünce güllerim tomurcuk vermeye başlıyo
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl Kıs Psiko ikinisi bi arada görünce güllerim tomurcuk vermeye başlıyo kıs adım psiko kaldı beee ah canımmmm benimde kıss
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl kıs adım psiko kaldı beee ah canımmmm benimde kıss Yahu bu benimde aklımı karıştırıyor,şu avatarın güzelliğine bak,şu nickin desen ayrı güzel eminin sende güzelsindir (karadenizli çarpıldığına göre) pekiiiiii bu psiko da neyin nesidir???
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl günaydınlar.. Sedelina.. Ağru dağıylan güne başlamak eminim hepimize çok iyi gelicek..bak, sanki beni bir anda titretip kendime getirdi..
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl günaydın, Diloşum hoşgeldin... Ağru dağından sefalar getirmişsin canem
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl günaydın tatlım da..Ağru dağından selam getiren ben değil Sedelina..ben o selamla kendine gelenim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.