Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl iyi geceler sedoş kendine iyi bak.Allah rahatlık versin...... evet nerden bildin monude sulu kofte var şimdi kahvaltı eden sabah ta yemek yer dimi ! afiyet olsun
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl bazen bendede sabah akşam karışıyor farketmez insan istediği zamanı yaşar
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl Günaydın Ra_Dya Günaydınlar arkadaşlar Sana da günaydın Gece Yağmuru
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl kısım senin bi dediğin bi dediğini tutmas mı bi insan burcunun öselliklerini bu kadar mı taşır
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl Demekki bu kadar taşıyo cnm kankim benim Kıs yuksam sen güsel değilmisin
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl bundan daha fasla taşıyamas saten kısım benim güselliğim tescillendi onaylandı
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl Yazar günaydın yurdumun güzel insanı,dağdaki çoban,köydeki çiftçi günaydın ağaçlar kuşlar böcekler(böcek demişken günaydın gece ve mıne)
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl günaydın yurdumun güzel insanı(güzel demişken günaydın mine ),dağdaki çoban,köydeki çiftçi günaydın ağaçlar kuşlar böcekler(böcek demişken günaydın gece ) sanada günaydın sedoşcum
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl kısım benim güselliğim tescillendi onaylandı TSE garantili kankim benim günaydın yurdumun güzel insanı,dağdaki çoban,köydeki çiftçi günaydın ağaçlar kuşlar böcekler(böcek demişken günaydın gece ve mıne) Ah cnm benim bahar serpintileri gelmiş içine Böcekler çiçekler mis gibim demi kıs
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl güselliğimi bir kes daha gündeme taşıdığın için tşk ederim sedoş
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl Kıs çok ayıp sen yasıyla oynamışsın Yapma böyle şeyler kankim olar mı
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl Olar karışmam ,Yeterki sen iste cnm benim kıss sana noldu birden içine bir melek girdi sankim
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl Melek gibim mi oldum yuksam ben kankim Ne kadar güsel bi haber demi
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl hep böyle kalsan tam süper tabi de bunun altından ne çıkıcak diye bekliyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.