Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar

sankı sen sabah dıyodun aman aman,dağlar duman halım yaman heyy vıyyy :lol:

• Cevaplar 3,5b
  • Görüntü 226,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

Teyyy teyyyy...:D

Gönderi tarihi:

sabah-ı şeriflerinis hayır olsun -_-:D

Gönderi tarihi:

çok şükür ahretliğim :hug: sisler nasılsınıs -_- valide hanımlar da iyilerdir inşallah :)

Gönderi tarihi:

Allahın verdiğine şükürler olsun efendim, iyiler -_- Sizinkiler de iyilerdir inşallah :rolleyes: Bu arada Ahiretliğim kelimesi acaip huylandırdı beni <_< Kıs o vakte kadar benlen olmayacan demi :blink:<_<:w00t::lol::hug:

Gönderi tarihi:

iyiler çok şükür , sağlığınısa duacılar -_-

kıss o güne kadar olar mı heç , ondan sonrasında da yanındayım :w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Deme kıs :huh: Kıs ondan sonrası hiç belli olmas :rolleyes: Abowwww kıs başka dua et tutar falan maazallah <_<:w00t::lol:

Gönderi tarihi:

ne dimek ondan sonrası hiç belli olmas :angry:<_<:P

Gönderi tarihi:

Walla belli olmas kankim -_- Artık günahımıs sevabımıs nasıl denk gelirse :rolleyes:

Gönderi tarihi:

kıss bisde günahlarımısı ödedikten sonra cennette buluşurus :D:wub:

Gönderi tarihi:

korkma kıss ahretlik :hug: huri kuşum benim :D:lol:

Gönderi tarihi:

yuk kıss Allah gecinden versün :huh: ne yasık ki yaşıyosun <_<:D:hug:

Gönderi tarihi:

yuuukkk şaka yapmadım ki :huh::D:lol:

ewet çok şakacıyım demi :grin:

Gönderi tarihi:

Günaydın -_-

Gönderi tarihi:
Gönüldaşım sana da günaydın :hug: Hayırdır neyin var :unsure:

Uykusuzum,karnım ağrıyor,dökülüyorum :( kısacası kendimi hiç iyi hissetmiyorum şımartın beni şımartılmaya ihtiyacım var :crying:

Gönderi tarihi:
Uykusuzum,karnım ağrıyor,dökülüyorum :( kısacası kendimi hiç iyi hissetmiyorum şımartın beni şımartılmaya ihtiyacım var :crying:

Amanda aman teyzecim hastamı olmuş dur sen yat ben sana nane limon kaynatam :)

Teyzem hastalanıca nazlanırmışda hastalık sana yakışıyor kız teyzem dahada bi şeker oluyosun :D

Yetermi şımardınmı :w00t:

Gönderi tarihi:

Geçmiş olsun cnm :hug: Şımartılmaya mı ihtiyacın var gönüldaşım :huh: O zaman doğru yere geldinis efendim :w00t: Aman da aman bugün pek bi şıksınız :grin: Ayakkabınısda konuşuyor yani Suheda hanım :shifty: Bak bu olmadı demi :unsure: Dost başa düşman ayağa bakarmış :blink::w00t::lol::hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.