Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2014 11 yıl Günaydın...Kendim ve sizler için mutlu ve süprizlerle dolu bir gün diliyorum...
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2014 11 yıl "Tekamül etmiş bir ruhun karakteristik özelliklerinden biri tüm ilişkilerinde barışı yaşıyor olması ve bu barışa katkı sağlamayacak ruhlarla ilişkilerde yer almamasıdır.Bizi barışa taşıyan duygularımızı kimsenin sömürerek israf etmesine izin vermediğimiz bir gün olsun bugün" Günaydın
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2014 11 yıl Ay'ın bugün kızıla bürünmesini astroloji dünyası olumlu işlere yormuş. bugün harika birgün olacakmış -ben iyi uyandım.şuana kadar günüm fena gitmiyor- çok zamandir planini kurdugumuz isler olacakmış, bekledigimiz haberler gelecekmiş
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2014 11 yıl Admin Evrim'in mesajına bunu ekleyelim http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-5036-kanli-ay-the-bloody-moon-kanli-ay-tutulmasi/
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2014 11 yıl günümüz bitmediğine göre kalan saatler için iyi dileklerde bulunabiliriz -mutlu zamanlar-
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.