Φ cimcime20 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Erkekler kendilerini çok akıllı sanıyorlar,aldattıklarında eşlerinin,sevgililerinin bunu anlayamayacağını düşünüyorlar. söyler misiniz bayanlar o kadar akılsız mı? erkeklerin söyledikleri her sözün altında vardır bir aldatış,dinleyin erkekleri anlayacaksınız.... size bir soru, aldatıldıysanız eğer, bunu nasıl anladınız? hiç aldatılmadım ama erkekler gercekten kızları cok afedersin ....... görüorlar tamam bazı kızlar hak edior ama butun kızları aynı kepceye koyuyorlar bence cok yanlışş herkız bir değildirrr bunu anlatmaya calıştığındada senden kötüsüde olmuo Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 bu topic de tanışma topici gibi bişey oldu. foruma kim katılsa direkt bu topice bişey yazıyo arkadaşlar az altta yaş problemi isimli topic var. yani kendi topicim diye demiyorum çok saygın bir topicdir. ben adminle anlaştım 145 sayfa yazı yazılırsa o topice mixer hediye edilecek bana umarım birileri çıkıpta ne yani bizim topicimiz saygın değil mi demez hoşgeldin bu arada cimcime20 Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 bu topic de tanışma topici gibi bişey oldu. foruma kim katılsa direkt bu topice bişey yazıyo arkadaşlar az altta yaş problemi isimli topic var. yani kendi topicim diye demiyorum çok saygın bir topicdir. ben adminle anlaştım 145 sayfa yazı yazılırsa o topice mixer hediye edilecek bana umarım birileri çıkıpta ne yani bizim topicimiz saygın değil mi demez hoşgeldin bu arada cimcime20 kıskandım şimdi ama bana hiç hoşgeldin diyen olmadı bu arada hoşgeldin cimcime Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 ben bi kez aldatıldım sayılır ama biraz saçma bişiydi yani benle çıkarken erkek arkadaşım iki üç gün başka biriyle çıkmıştı göya(şu çıkmak lafından da nefret ediyorum ya nereye çıkıyosak ) ama arkadaşlarının bi sorunu vardı bu konuda ve mecbur kalmış yani bana öle sölemişti artık ne kadarı doğru bilemiyorum bana bunu gelip kendi sölemişti sorun çözülsün hemen bitçek dedi bende çok anlayışlıymışım o zaman heralde ya şimdi düşünüyomda ama beni çok sevdiğini ve öle bi ....... yapmıcanı biliyodum ayrılalı üç sene oluyo ama hala beni seviyo malesef yani birazda kendimi öveyim ama gerçekten aldatılırsam ayrılırım sadece hiç bişi sölemem yada yapmam. ya kardeşim ne kadar saçma aldatılmanın anlayışla ne alakası var seviyo musun anlayışmı istiyosun aldatma o zaman yaa Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 kıskandım şimdi ama bana hiç hoşgeldin diyen olmadı bu arada hoşgeldin cimcime ama civciv sen belki fiziki olarak yeni geldin ama yıllardır yüreğimizde yaşıyodun. o yüzden hoşgeldin demedik. değil mi arkadaşlar (destek verin, yoksa kendine zarar verecek ). kıskanma hemen. ayrıca kendini cimcime ile mi kıyaslıyosun Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Kendini kandırırda ondan başka hiç bir şey değil bence Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Bana kalırsa bayanların anlamayacağını düşünmek yanlış . onlar muhakkakki hissederler onların 6. hisleri kuvvetlidir..!!!!!!!!! Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 ama civciv sen belki fiziki olarak yeni geldin ama yıllardır yüreğimizde yaşıyodun. o yüzden hoşgeldin demedik. değil mi arkadaşlar (destek verin, yoksa kendine zarar verecek ). kıskanma hemen. ayrıca kendini cimcime ile mi kıyaslıyosun saol ya e ben şimdi sevineyimmi yoksa başındanmı savdın anlamadım yani Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 saol ya e ben şimdi sevineyimmi yoksa başındanmı savdın anlamadım yani sevinmen için komut mu vermem gerekiyo civciv akıllı fırın gibi yapma Allah aşkına. valla şahsen benim kanım ısındı sana. sanki sürekli burdaymışsın gibi oldu. o yüzden dememiş olabilirim Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 sevinmen için komut mu vermem gerekiyo civciv akıllı fırın gibi yapma Allah aşkına. valla şahsen benim kanım ısındı sana. sanki sürekli burdaymışsın gibi oldu. o yüzden dememiş olabilirim teşekkür ederim emrecim o senin sıcaklığından kaynaklanıyo Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 teşekkür ederim emrecim o senin sıcaklığından kaynaklanıyo onu biliyoruz. yeni bişey söyle Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 onu biliyoruz. yeni bişey söyle ayyy çok sinirsin dicem oda eskidi dicen şimdi bana ne diyim ki bişi arıyom ama bulamadım sinir oldum yaa Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 ayyy çok sinirsin dicem oda eskidi dicen şimdi bana ne diyim ki bişi arıyom ama bulamadım sinir oldum yaa ben olsam ''erkekleri şımartmak için yalan söylemek yeterliymiş'' derdim. bak ayağın alışsın diye bu kezlik benden olsun. diğerlerine karışmam ha Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 ben olsam ''erkekleri şımartmak için yalan söylemek yeterliymiş'' derdim. bak ayağın alışsın diye bu kezlik benden olsun. diğerlerine karışmam ha ay yok güzelim onun için bişi aramıyom yoksa kızlarda sölicek laf tükenmez bilirsin sanırdım ben bişi araştırıyodum önemeli deil yani yoksa ben a desem erkek milleti işte şımarıverirsiniz Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 ay yok güzelim onun için bişi aramıyom yoksa kızlarda sölicek laf tükenmez bilirsin sanırdım ben bişi araştırıyodum önemeli deil yani yoksa ben a desem erkek milleti işte şımarıverirsiniz benim işgüzarlığım işte. hem ben niye kafa yoruyorum ki senin yazacağın cevaba. hem ben niye hoşgeldin dedim ki sana. hem niye kanım ısındı dedim ki Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 benim işgüzarlığım işte. hem ben niye kafa yoruyorum ki senin yazacağın cevaba. hem ben niye hoşgeldin dedim ki sana. hem niye kanım ısındı dedim ki şimdi sen beni bozunca ii ben bişi deyince alınıyon tamam hadi ateşkes yapalım oldumu Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 şimdi sen beni bozunca ii ben bişi deyince alınıyon tamam hadi ateşkes yapalım oldumu tamam bu defalık görmezlikten geliyorum. bi daha olmasın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.