Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ERKEKLER ALDATTIKLARINDA NEDEN BAYANIN BUNU ANLAMAYACAĞINI DÜŞÜNÜR?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Erkekler kendilerini çok akıllı sanıyorlar,aldattıklarında eşlerinin,sevgililerinin bunu anlayamayacağını düşünüyorlar. söyler misiniz bayanlar o kadar akılsız mı? erkeklerin söyledikleri her sözün altında vardır bir aldatış,dinleyin erkekleri anlayacaksınız....

size bir soru, aldatıldıysanız eğer, bunu nasıl anladınız?

hiç aldatılmadım ama erkekler gercekten kızları cok afedersin ....... görüorlar tamam bazı kızlar hak edior ama butun kızları aynı kepceye koyuyorlar bence cok yanlışş herkız bir değildirrr bunu anlatmaya calıştığındada senden kötüsüde olmuo :(

• Cevaplar 116
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bu topic de tanışma topici gibi bişey oldu. foruma kim katılsa direkt bu topice bişey yazıyo :D

arkadaşlar az altta yaş problemi isimli topic var. yani kendi topicim diye demiyorum çok saygın bir topicdir. ben adminle anlaştım 145 sayfa yazı yazılırsa o topice mixer hediye edilecek bana :)

umarım birileri çıkıpta ne yani bizim topicimiz saygın değil mi demez :(

hoşgeldin bu arada cimcime20 :clover:

Gönderi tarihi:
bu topic de tanışma topici gibi bişey oldu. foruma kim katılsa direkt bu topice bişey yazıyo :D

arkadaşlar az altta yaş problemi isimli topic var. yani kendi topicim diye demiyorum çok saygın bir topicdir. ben adminle anlaştım 145 sayfa yazı yazılırsa o topice mixer hediye edilecek bana :)

umarım birileri çıkıpta ne yani bizim topicimiz saygın değil mi demez :(

hoşgeldin bu arada cimcime20 :clover:

kıskandım şimdi ama bana hiç hoşgeldin diyen olmadı :(:(

:P

bu arada hoşgeldin cimcime :D

Gönderi tarihi:

ben bi kez aldatıldım sayılır ama biraz saçma bişiydi :P yani benle çıkarken erkek arkadaşım iki üç gün başka biriyle çıkmıştı göya(şu çıkmak lafından da nefret ediyorum ya nereye çıkıyosak :P ) ama arkadaşlarının bi sorunu vardı bu konuda ve mecbur kalmış yani bana öle sölemişti artık ne kadarı doğru bilemiyorum :laughing: bana bunu gelip kendi sölemişti sorun çözülsün hemen bitçek dedi bende çok anlayışlıymışım o zaman heralde ;) ya şimdi düşünüyomda ama beni çok sevdiğini ve öle bi ....... yapmıcanı biliyodum ayrılalı üç sene oluyo ama hala beni seviyo malesef yani birazda kendimi öveyim :P

ama gerçekten aldatılırsam ayrılırım sadece hiç bişi sölemem yada yapmam. ya kardeşim ne kadar saçma aldatılmanın anlayışla ne alakası var seviyo musun anlayışmı istiyosun aldatma o zaman yaa :angry:

Gönderi tarihi:

kıskandım şimdi ama bana hiç hoşgeldin diyen olmadı :(:(

:P

bu arada hoşgeldin cimcime :D

ama civciv sen belki fiziki olarak yeni geldin ama yıllardır yüreğimizde yaşıyodun. o yüzden hoşgeldin demedik. değil mi arkadaşlar (destek verin, yoksa kendine zarar verecek :D ). kıskanma hemen. ayrıca kendini cimcime ile mi kıyaslıyosun -_-:D

Gönderi tarihi:

ama civciv sen belki fiziki olarak yeni geldin ama yıllardır yüreğimizde yaşıyodun. o yüzden hoşgeldin demedik. değil mi arkadaşlar (destek verin, yoksa kendine zarar verecek :D ). kıskanma hemen. ayrıca kendini cimcime ile mi kıyaslıyosun -_-:D

saol ya e ben şimdi sevineyimmi yoksa başındanmı savdın anlamadım yani :stuart::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

saol ya e ben şimdi sevineyimmi yoksa başındanmı savdın anlamadım yani :stuart::sweatingbullets:

sevinmen için komut mu vermem gerekiyo civciv akıllı fırın gibi :D yapma Allah aşkına.

valla şahsen benim kanım ısındı sana. sanki sürekli burdaymışsın gibi oldu. o yüzden dememiş olabilirim :clover:

Gönderi tarihi:

sevinmen için komut mu vermem gerekiyo civciv akıllı fırın gibi :D yapma Allah aşkına.

valla şahsen benim kanım ısındı sana. sanki sürekli burdaymışsın gibi oldu. o yüzden dememiş olabilirim :clover:

teşekkür ederim emrecim o senin sıcaklığından kaynaklanıyo :blush::blush::blush:

Gönderi tarihi:

ayyy çok sinirsin dicem oda eskidi dicen şimdi bana ne diyim ki

bişi arıyom ama bulamadım sinir oldum yaa

ben olsam ''erkekleri şımartmak için yalan söylemek yeterliymiş'' derdim. bak ayağın alışsın diye bu kezlik benden olsun. diğerlerine karışmam ha :D:lol:

Gönderi tarihi:

ben olsam ''erkekleri şımartmak için yalan söylemek yeterliymiş'' derdim. bak ayağın alışsın diye bu kezlik benden olsun. diğerlerine karışmam ha :D:lol:

ay yok güzelim onun için bişi aramıyom :P yoksa kızlarda sölicek laf tükenmez bilirsin sanırdım ben :D:D

bişi araştırıyodum önemeli deil yani yoksa ben a desem erkek milleti işte şımarıverirsiniz :sweatingbullets::D

Gönderi tarihi:

ay yok güzelim onun için bişi aramıyom :P yoksa kızlarda sölicek laf tükenmez bilirsin sanırdım ben :D:D

bişi araştırıyodum önemeli deil yani yoksa ben a desem erkek milleti işte şımarıverirsiniz :sweatingbullets::D

benim işgüzarlığım işte. hem ben niye kafa yoruyorum ki senin yazacağın cevaba. hem ben niye hoşgeldin dedim ki sana. hem niye kanım ısındı dedim ki -_-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.