Φ Tantalos Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Merhaba, ben geldim. Forum bayaa bi neşeli görünüyo. Sorular benden ona göre. Alıntı
Φ Tantalos Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 hoş geldin Tek misafirperver sen çıktın yaa Su... Sağol karşılaman için... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Hoşgeldin sevgili tantolos.. Güzel paylaşımlara imza atacağından hiç kuşkum yok... Dost sevgiler... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Hoşgeldin Sayın Tantalos. Lakabın güzel ama biraz sertsin yav, kusura bakma... Yine de hoş geldin, paylaşımlarını bekliyorum... Alıntı
Φ Tantalos Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Hoşgeldin Sayın Tantalos. Lakabın güzel ama biraz sertsin yav, kusura bakma... Yine de hoş geldin, paylaşımlarını bekliyorum... Sağol be tengerin... Nasıl sertim ya anlamadım? tarz olarak mı? ben sadece soru soruyom ki ama? İzmirlimişin, tantalosu bildin mi? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Hoşgeldin ilginç bir geliş olmuş Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 ne sorusu ortada ben soru falan goremedim neyse hoşgeldin..... Alıntı
Φ Tantalos Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Hoşgeldin ilginç bir geliş olmuş O sizin kendi ilginçliğiniz hanfendi... Hoşbuldum Hoşgeldin Hoşbuldum Natalia, teşekkür ederim. ne sorusu ortada ben soru falan goremedim neyse hoşgeldin..... Soru sorarım be Hayalperest, sorun değil o bak bilmecelerde bi tane sordum daha kimse cevap bulamadı. bi bak bakalım. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Hmm konuşkan bir arkadaşımız galiba Alıntı
Φ Tantalos Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Hmm konuşkan bir arkadaşımız galiba Aysum, valla konuşkanımdır söyliim... Ama çok soru sorarım bak, bıkma sonra tamam mı? Hosgeldin!!!Ancak sorumar benden kimseye kaptirmam Yas olarak ben kesin daha kucugum.... Ben ogreniyorum,sizede cevaplamak dusucek.... Hadi dinde basarilar Tapij...........ha ha ha Hoşbuldum... Gerçi gitmem için baskılar var ama neyse, şimdilik kalcam. Ama dinde niye başarılar diledin ki, anlamadım? Sana bişee diimi mi: Öğrenmek için soru sormalısın... Cevap toplayarak öğrenemezsin hiç bişeyi. Asıl ben sana başarılar diliyom bu yüzden. Yakalarsam hatanı falan affetmem söylim. Hele seni hiç affetmem. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Çok soru aşık usandırır be tantalos Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Çok soru aşık usandırır be tantalos gelişin muhteşem olmuş da gidişin pek suskun oldu Tantalos kardeş, hayırdır, uğramıyon epey zaman oldu, sorusuz kladık, gel iki üç soru sor da biz de biraz ugrasalım dimi ama yanii... Alıntı
Φ cicime Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 [hoşgeldinnnnnnnNnnnn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.