Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 saat önce 5 Setlik maçın sonunda VNL Kadınlarda Belçika Kanada'yı 3-2 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 saat önce 5 Setlik maçın sonunda VNL Kadınlarda Hollanda Almanya'yı 3-2 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 saat önce VNL kadınlarda zor olması gereken bir maçta İtalya Çin'i Kolay geçti: 3-0
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 13 saat önce VNL Kadınlarda Dominik Cumhuriyeti Güney Kore'yi 3-2 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 saat önce VNL Kadınlarda ABD Fransa'yı 3-2 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 saat önce VNL Kadınlarda Brezilya Türkiye'yi 3-1 yendi Filenin Sultanları, Brezilya'ya 3-1 Mağlup Oldu A Milli Kadın Voleybol Takımımız, İstanbul'un ev sahipliğinde düzenlenen 2025 FIVB Voleybol Milletler Ligi ikinci haftasındaki dördüncü ve son maçında Brezilya'ya 3-1 mağlup oldu ve ilk yenilgisini aldı. Müsabakayı T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç da izledi. Karşılaşmayı 17,034 seyirci izledi. TÜRKİYE-BREZİLYA: 1-3 SALON: Sinan Erdem HAKEMLER: Andrea Puecher (İtalya), Sonja Simonovska (Karadağ) TÜRKİYE: Cansu, Ebrar, Aslı, Vargas, Hande, Deniz, Gizem (L) (Saliha, Elif, Meliha, Berka, Zehra, Yaprak) BREZİLYA: Bergmann, Diana, Tainara, Ana Cristina, Julia, Macris, Lais (L) (Roberta, Lorena, Gabi, Helena, SETLER: 18-25, 25-23, 23-25, 15-25 SÜRE: 1 saat 44 dakika
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 8 saat önce Ben demiştim demek istemiyorum ama demiştim daha önce. Bu başlığı okursanız görürsünüz. Vargas eski Vargas değil. Pasörlerimiz hızlı hücum yapamıyorlar. Bloklarımız iyi takımlara çalışmıyor. Bugün Brezilya karşısında blok yapmakta hiç bir varlık gösteremedik ve Denille Santarelli hiç bir şey yapamadı. Bence bu yıl bütün maçlara B takımımızla katılmalıydık. Şu ana kadarki bütün maçlarımız iyi derecede olmayan takımlarla oynadık. Buna Çin'de dahil bizim B takımı onların B takımını yendi. Brezilya ilk iyi takımdı ve kendi seyircimiz önünde hiç bir varlık gösteremedik.
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 8 saat önce Gizem Örge'den maç sonunda açıklamalar
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 8 saat önce VNL Kadınlarda Polonya Sırbistan'ı 3-1 yendi...
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 6 saat önce Vargas mı? O her zaman ki Vargas..!
Önerilen İletiler
Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın
Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...
Bir Hesap Oluşturun
Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!
Yeni Bir Hesap OluşturunGiriş Yap
Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.
Giriş Yapın