Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Perşembe 22:37 Yazar Admin Gönderi tarihi: Perşembe 22:37 Hırs, mücadele ve zafer! Filenin Sultanları’nda günün fotoğrafı!
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Perşembe 22:37 Yazar Admin Gönderi tarihi: Perşembe 22:37 Cansu Özbay Kanada maçının ardından açılamalarda bulundu
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Perşembe 22:38 Yazar Admin Gönderi tarihi: Perşembe 22:38 Maçtan sonra Ebrar Karakurt
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cuma 10:30 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cuma 10:30 VNL Kadınlarda Çek Cumhuriyeti Bulgaristan'ı 3-0 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cuma 14:50 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cuma 14:50 VNL Kadınlarda Çok çekişmeli geçen maçta İtalya Japonya'yı 3-2 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cuma 15:18 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cuma 15:18 VNL Kadınlarda Belçika Güney Kore'yi 3-1 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cuma 18:05 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cuma 18:05 VNL Kadınlarda Fransa Hollanda'yı 3-0 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cuma 18:06 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cuma 18:06 VNL Kadınlarda Brezilya Kanada'yı 3-0 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cuma 19:20 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cuma 19:20 VNL Kadınlarda Polonya Almanya'yı 3-0 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cuma 21:31 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cuma 21:31 Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan, Filenin Sultanları'na Özel İlgi Voleybol Milletler Ligi’nde 6’da 6 yaparak yoluna namağlup devam eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız İstanbul’da, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi. Gerçekleşen kabulde Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Filenin Sultanları'nın tüm oyuncularıyla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Cumhurbaşkanımız Erdoğan sporcularımızın maçlardaki performanslarıyla ilgili yorumlarını yaptığı özel sohbette kendilerine aktardı. Başantrenörümüz Daniele Santarelli’yi kulüp takımında ve milli takımımızda elde ettiği başarıları takip ettiğini ifade ederek tebrik etti. Takımın son dönemde elde ettiği uluslararası başarıların Türk sporuna büyük katkı sağladığını belirten Cumhurbaşkanımız, sporcuları ve teknik heyeti tebrik etti. Filenin Sultanları, Cumhurbaşkanımızın maçlarına gösterdiği ilgiden dolayı gurur duyduklarını belirtti. Görüşmenin sonunda Filenin Sultanları, Sayın Cumhurbaşkanımıza milli takım forması hediye etti. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Filenin Sultanlarına VNL’in kalan bölümleri için başarılar dileyerek, tüm Türkiye’nin dualarının ve desteğinin kendileriyle olduğunu ifade etti. Kaynak: TVF
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cuma 21:34 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cuma 21:34 Voleybol U16 Kız Milli Takımımız Balkan Şampiyonası'na Galibiyetle Başladı 16 Yaş Altı Kız Milli Takımımız, Karadağ'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'ndaki ilk maçında Kuzey Makedonya'yı 3-0 (25-10, 25-17, 25-15) mağlup etti. Balkan Şampiyonası'na galibiyetle başlayan Milliler, ikinci maçında 21 Haziran Cumartesi günü saat 21.00'da Bulgaristan ile karşılaşacak. Tüm karşılaşmalar, Karadağ Voleybol Federasyonu'nun YouTube kanalından canlı yayınlanacak. Canlı yayın için tıklayınız. İstatistikler için tıklayınız. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak turnuvada puan sıralamasında ilk sırada yer alacak takım şampiyon olacak. Maç programımız şu şekilde: 21 Haziran 2025 21.00 Türkiye-Bulgaristan 22 Haziran 2025 16.30 Türkiye-Yunanistan 23 Haziran 2025 19.00 Karadağ-Türkiye
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cuma 21:35 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cuma 21:35 A Milli Kadın Voleybol Takımımızda günün antrenmanı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cuma 21:38 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cuma 21:38 14 yıl sonra Filenin Sultanları İstanbul’da, eğlence Taraftar Eğlence Alanı’nda! Herkesi Sinan Erdem Spor Salonu önündeki alanımıza bekliyoruz!
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: dün 10:53 Yazar Admin Gönderi tarihi: dün 10:53 VNL Kadınlarda Çek Cumhuriyeti Tayland'ı 3-0 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 saat önce VNL Kadınlarda Çin inanılmaz 4 set sonunda Japonya'yı 3-1 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 saat önce VNL Kadınlarda ABD Hollanda'yı 3-0 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 saat önce VNL Kadınlarda Türkiye Güney Kore'yi 3-0 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 saat önce VNL Kadınlarda Fransa Sırbistan'ı 3-2 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 saat önce 3-0'lık Güney Kore galibiyeti sonrası Kaptan Simge Aköz'den açıklamalar!
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 saat önce Güney Kore galibiyeti sonrası maçın en skorer oyuncusu Berka Buse Özden'den açıklamalar!
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 saat önce Güney Kore karşılaşmasıyla birlikte günün fotoğrafı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 2 saat önce Kadin Milli Voleybol Takımımızın Baş Antrenörü Daniele Santarelli'den Brezilya maçı açıklaması: 'Dünyanın en iyi takımlarından biri' 2025 Kadınlar FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) İstanbul'da düzenlenen ikinci haftasındaki üçüncü maçında Güney Kore'yi 3-0 yenerek 7'de 7 yapan A Milli Voleybol Takımı'nda başantrenör Daniele Santarelli, açıklamalarda bulundu. İtalyan başantrenör, her maçta gelişim gösterdiklerini söyledi. Daniele Santarelli ile milli oyunculardan Saliha Şahin, Ebrar Karakurt ve Deniz Uyanık, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takımın kendisini geliştirmesi için Güney Kore müsabakasının iyi bir fırsat olduğunu belirten Santarelli, "Bireysel ve takım olarak güzel bir gelişim gösteriyoruz. Takım ne istediğini biliyor. Bireysel olarak da oyuncular neler yapabileceklerini bugün bana gösterdiler. Oyuncuları değiştirmeye devam ediyorum. Bugün farklı bir altıyla başladım. Yarın ne yaparım bilmiyorum. Bu benim için takımın mantalitesinin sırrı. Her oyuncu hazır olmalı ve bana ne yapabileceğini göstermeli. Bazı günler oyuncuların en iyi günlerinde olmadığını kabul edebilirim. Bugün iyiydik, bir sürü genç oyuncumuz vardı. Bu bizim için çok önemli" açıklamasında bulundu. Brezilya ile karşılaşacaklarını hatırlatan İtalyan çalıştırıcı, Brezilya'ya saygı duyduklarını vurgulayarak, "Bugünkü performansımızı yarın da göstermeye çalışacağız. Brezilya'nın dünyanın en iyi takımlarından biri olduğunu biliyoruz. Çok önemli oyuncuları var. Olimpiyatlardan sonra bazı oyuncularını değiştirdiler ve oynamaya hazırlar. Fakat Türkiye'deyiz. Kazanmak ve hafta sonunu güzel bitirmek istiyoruz" dedi. "GÜZEL İŞLER ÇIKARIYORUZ" Oyunculardan Saliha Şahin, pazar günü oynanacak Brezilya maçını kazanıp ikinci etabı da namağlup tamamlamak istediklerini söyledi. Bugün iyi oynadıklarını dile getiren Saliha, "Kore'ye karşı oynamamız gerektiği gibi oynadık. Oyuna giren ya da sahada olanlar inanılmaz işler yaptı. 7'de 7 ile devam ediyoruz, güzel işler çıkarıyoruz. Umarım Brezilya maçında da kazanıp ikinci ayağı bitireceğiz. Yüzde yüzümüzü vermeye çalışacağız. Sonuç ne olursa olsun her şeyini yapıp o sahadan çıkmış bir milli takım olacak ve kazanmaya çalışacağız. Gençler de inanılmaz işler yapıyorlar. Berka, Deniz, Yaprak hepsi çok iyi adapte oldu takıma ve gerçekten çok istekliler. Sezonda olduğu gibi burada da iyi devam ediyorlar" değerlendirmesinde bulundu. Şampiyonluk için çok çalıştıklarını ifade eden milli smaçör, "Tabii ki şampiyon olmak istiyoruz. Söz vermiyoruz ama yapacağımıza inanıyoruz. İçeride inanılmaz bir atmosfer var. Çocuklar da bizi çok destekliyor. İnanılmaz hisler yaşatıyorlar bize. Umarım bir gün onlar da bizim olduğumuz yerde oynar ve bu hissi tadar" diye konuştu. "8'DE 8 İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ" Kazandıkları için mutlu olduğunu söyleyen Ebrar Karakurt, şöyle konuştu: "Bugün Kore karşısında çok önemli ve rahat bir galibiyet aldık. Gün geçtikçe ivmemiz artıyor. Performansımız yükseliyor. Bu da takım olarak en başından beri hedeflediğimiz bir şeydi. Umarım yükselen performansımızı devam ettirebiliriz ve Brezilya'ya karşı da rahat bir galibiyet alırız. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum; çok iyi iş yaptılar. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Mükemmel oynadık. Çok mutluyuz. Aramıza yeni katılan kızların da enerjisi gerçekten çok güzel. Sanki yıllardır takımımızda gibiler. Saha içinde, saha dışında her zaman bize enerjilerini veriyorlar. Çok yetenekliler, çok da iyi oynuyorlar. Hepsi ile gurur duyuyorum. Umarım uzun yıllar milli takım forması giyerler ve hedefledikleri yerde olurlar." Brezilya maçının İstanbul ayağındaki en önemli maç olduğunu vurgulayan milli voleybolcu, "Gerçekten iddialı bir kadroları var. İyi de oynuyorlar. Biz de iyi oynuyoruz. Başa baş bir maç olacaktır. Seyircinin desteği ile daha önde olan tarafın bizim olacağımızı da düşünüyorum. Umarım bütün takım çok iyi iş yapar; herkes performansının üstünü sergiler ve kazanırız. Brezilya maçları her zaman keyifli ve çekişmeli oluyor. 8'de 8 yaparsak zaten finallere kalmayı da garantiliyoruz. Evimizde 8'de 8 için sahaya çıkacağız. Maçı alıp finallere kalmayı garantileyeceğiz. Takımıma inanıyor ve güveniyorum" ifadelerini kullandı. "BREZİLYA DİŞLİ BİR RAKİP" Heyecanını bastırmak için çok çalıştığını söyleyen Deniz Uyanık, "Takımın içinde çok güzel bir destek var. Ben de yavaş yavaş alışıyorum. Çok mutluyum çünkü mental olarak da hazırlanmış hissediyorum kendimi. Yavaş yavaş adapte olduğumu hissediyorum. Kaptan olarak Simge abla bana çok destek oluyor. Aslı abla da Çin etabında bloklar ve ataklar konusunda çok yardımcı oldu. Herkes bana çok destek oldu, hepsine teşekkür ediyorum" dedi. Her gün daha iyi voleybol oynadıklarını anlatan milli orta oyuncu, "Brezilya dişli bir rakip. Biraz daha hırslı ve biraz daha tuttuğunu koparacak şekilde oynamamız gerekiyor çünkü mental olarak beraber oynuyorlar ve çok yüksekler. Umarım bizim güzel bir maç olur. Eğer oynarsam güzel bloklar yapmak istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 2 saat önce VNL Kadınlarda Bulgaristan zor maçta Tayland'ı 3-2 yendi
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 saat önce Yazar Admin Gönderi tarihi: 2 saat önce VNL Kadınlarda Japonya Çek Cumhuriyeti'ni 3-0 yendi
Önerilen İletiler
Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın
Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...
Bir Hesap Oluşturun
Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!
Yeni Bir Hesap OluşturunGiriş Yap
Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.
Giriş Yapın