Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2016 9 yıl merhaba zenci bir adam oynuyor klipte daha sonra arena da bir kadınla tango dans ediyor.klip hareketliydi adını hatırlamıyorum.biliyorsanız yazar mısınız
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2016 9 yıl selam aradığım klip siyah beyaz bir klip sahilde orta yaşlı zayıf bir adam bisiklet sürüyor kapalı bir havada bisiklet sürerken şarkı söylüyor 5 6 sene önce uyduda aplus diye bi kanalda çıkıyodu tam 6 senedir sürekli ara ara aradığım olmuştur bulursanız bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2016 9 yıl Turkce rock klip.adam sabah kalkiyor.aska isyan delirmis.cikiyor sokaga.nerde mutlu cift gorse bulasiyor.mesela adam kadina cicek veriyor.araya girip cicekleri yoluyor. Bi oglan gitar caliyor sevgilisine.gelip gitari kapip parcaliyor.lunaparka geliyor.bir cift goruyor oglan kiza oyuncak ayi kazanmis ayiyi kapip yoluyor.dugun goruyor daliyor sus balonlarini patlatip kaciyor.kosu yapan cift goruyor peslerinden kosuyor taciz ediyor.en sonunda eve donuyor.sarki calmaya devam ediyor evinde tv de.tv yi kiriyor.klip bitiyor.sarkiyi grubu bilen var mi.
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2016 9 yıl Bende bir klip arıyorum iki tane dansöz ve zenci bir adam var......
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2016 9 yıl Ben de bir klip arıyorum söyleyen adam yatağın üzerinde geziyordu rampadan falan sallanıyordu şarkı söylüyorsu bilşyorum garip bi anlatış ama bi yardım edin be
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2016 9 yıl Bi şarkı vardı bu sene çıktı zenci bi kadın ve 15 yaşlarında tenis kortunda dans eden kızlar vardı
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2016 9 yıl Arkadaslar yenilerde cıkan bi sarkıyı arıyorum yabancı klibinde zenci kovboy atlı ve bir motosikletli bir kız var birbirlerine aşık oluyolar sarkının ismini yada sanatçının ismini bulamıyorum yardımcı olurmusunuz FAST CAR
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2016 9 yıl selamlat bir klip ariyorum nr1dinledim 4 kiz evde pijama li sarki soyluyolar kapiya gelen pizza ci ile dalga geciyolarLittle mix- hair
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2016 9 yıl bende bir şarkı arıyorum böyle maskeli hepsi böyle keman sesi var şarkıda bi çocuk kaçıyor arkadan maskeli gençler onu kovalıyorum rap gibi ama değişik bi şarkı yıllardır arıyorum
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2016 9 yıl bende bi türkçe klip arıyorum bu bir iki üç yıldır cıkmış bi klip türkçe bir adam arabasıyla seyahat etmektedir birden gelinlikle bir kız önüne cıkar kız sormadan hemen arabaya biner adam evine götürür falan filan işte
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2016 9 yıl Bende bır klip arıyorum , eşiyle tartışan bır kadın küçüklüğününe gıdıyor ve anne babasının kavgalarını hatırlayan kucuk bır kız çocuğu .Kadın eşyaları kırıyor Pink- Family Portrait
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2016 9 yıl KULAKLIKLA MÜZİK DİNLEYEN KİŞİLER DANS EDİYORDU. ŞARKI YOK SADECE MÜZİK VARDI
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2016 9 yıl Bir klip ariyorum eskiden gala tvde falan cikardi astronotlu falan dıt dıdı dıdit dıdıt gibi sesteydi
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2016 9 yıl baylar bayanlar şöyle izah ediyim. klip bi arabanın içinde 3 tane adam hintli yada arap üzerlerinde beyaz kıyafet var lim carrey misali bir şarkı bilen bulan varsa bi yardım atsın bea
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2016 9 yıl Bir yabancı müzik arıyorum klibinde ise boş havuz terkedilmiş gibi kirli ve bir adam var sandalyede oturuyor bir kız var bide slow bi müzikti bulamıyorum yardımcı olurmusunuz zor ama bu kadar hatırlıyorum
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2016 9 yıl Arkadaşlar bir şarkı vardı yaklaşık 4 senedir arıyorum bulamadım şarkının klibinde şarkıyı söyleyen adamın kafası boğa şeklindeydi cokta hareketli bir şarkı degildi sakin be huzur veriyordu barlara gidip alkol içiyordu bilen varsa yardımcı olabilir mi kafayı yiyorum Arkadaşlar bi şarkı vardı klibinde şarkıyı söyleyen adamın kafası boğa şeklindeydi şehirde barları gezip sigara alkol fln içiyordu bir kadına aşık olmuştu bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi???
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2016 9 yıl bende bir klip arıyorum bi göl kenarında bi evde 3 yada 4 tane bikinli kız kalıyodu sonra bi adam gelip bunları öldürüyodu.bi kızda mavi bikini vardı onu hatırlıyorum tek.şarkı sex ile ilgiliydi galiba tam hatırlayamıyorum.
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2016 9 yıl Bir klip ariyorum eskiden gala tvde falan cikardi astronotlu falan dıt dıdı dıdit dıdıt gibi sesteydi bob sinclar world hold on
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2016 9 yıl meraba seneler önce dinlediğim bir şarkı vardı.Kız siyahi güzel bir kız,eski kovboy filmlerinin çekildiği bir yer gibi yani pub gibi bir yerde çalışıyordu galiba.Pub dediğim yerin arkasında küçük bir odada kalıyor.Hatta kız o pub ın etrafında yüzürken bir adam onu pat diye kendine çekiyor ve bişeyler söylüyordu.Galiba ortalıkta fazla gözükmemesiyle ilgili bişeydi.Sonra kız şarkının sonlarına doğru tepede bir yerde üstü açık arabasında oturarak şarkıya devam ediyordu delireceğimm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2016 9 yıl Arkadaşlar kız otostop çekiyor klipte bir sevgili onu araçlarına alıyorlar denize flan giriyorlar beraber sonra kız bir gün hepsi yataktayken ağlayarak ayrılıyor onlardan. Başlangıcında rodeo müziği gibi başlayan 2-3 yıllık bir klip???
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2016 9 yıl Klibi hayal meyal hatırlıyorum 2004-2007 seneleri arasında dinliyordum. Şu şarkıyla yaklaşık zamanlarda açlıyordu Noir Désir - Le Vent Nous Portera Aradığım klipte karizmatik bi adam omzunda teyp taşıyordu, ve havaalanı-tren garı gibi bi yerde dans ettiğini hatırlıyorum. Hareketli ve eylenceli bi klibi vardı. Yardım ederseniz çok makbule geçer.
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2016 9 yıl Bir şarkı arıyorum klibinde 14-15 yaslı erkek cocuk var. güzel bir kiz yürürken mendili düşüyor ve cocuk mendili yerden alıp bir erkeye veriyor.kiz mendilini alırken o erkekle buluşuyor ve sarılıyorlar. cocukun arkasinca ise 1kaç erkek koşuyor. kizin mendilini çaldıgını düşünüyorlar))) bu şarkının klibin adını biıen varsa lüüütfeeeen yazınnnn( bende şimdi onu arıyordum buldunuz mu neymiş adı parçanın??
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2016 9 yıl Herkese selamlar ben geçen sene dinlediğim türkçe pop müziği arıyorumda çöp adam vardı içinde . Animasyon klipliydi yani yardımcı olan olursa çok sevinirim
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2016 9 yıl Merhabalar yabancı bir şarkı arıyorum hatırladığım tek şey hareketli bir şarkıydı ve klibinin sonuna doğru ağaçların arasına gerilmiş bir ipin üstünde yürüyen gençler lütfen bir şey hatırlayan varsa yardım etsin
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2016 9 yıl mrb bende bi parca ariyorum.. tam tarihini hatirlamiorum malesef.. fakat klip bi barda cekilio ingilizce bi parca sarisin bi kadin soyluyo bardaki kizlar dans edio falan...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.