Misafir do_do-acar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2016 Benim aradığım şarkı çok uzun zaman değil ya klibinde bi adama gelişmiş bi gözlük geliyo ve o gözlükte işte gitmek istediği yerlere gidiyo kızlar falan geliyo sonra gözlüğün şarjı bitiyo öyle bi klip Allahını seven yardım etsin Alıntı
Misafir acil1233 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2016 bir şarkı arıyorum klipte vinedaki bi kadın var yabancı o söylüyor hatta kadın adamdan para calıyo felan cok güzel bi kadın esmer hatta şarkı aklımda ama bulamadım nolur yazın kırmızı ruju var bi kiptede yeşil ot resimli şortu var Alıntı
Misafir merak eden Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2016 1995 98 arası bi klip.Siyahi bi şarkıcı. Beyaz ve mavi takım elbise giyiyor. Takım elbiselerin ceketinin altın da gömlek yok. Bizim haddaway ye benziyor bu şarkıcı. Baya hareketli bi şarkı. Klip te araba kullanan beyaz bi adam var. Arabanın içinde küçük bir TV var. Klip arada bu TV den de sürüyor. Bu şarkıyı ve şarkıcıyı bulamıyorum yıllardır. Ama en önemli ip ucu şarkı pop cover gibi. Çünkü şarkının müziği giorgi moroder in midnight expres için yazdığı chase adlı şarkı. Bir türlü bu siyahi sanatçıyı ve şarkısını bulamadım. Yardım edin dostlar Alıntı
Misafir kullanıcı5 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2016 2sene önce dinlemiştim klibinde bir tane kadın söylüyo bir erkekle sajilde yürüyolar sonra o erkeki başka bir kızla görüyor onlar sonra lunapark gibi bir yere gidiyor ve fotoğraf çektiğimi lütfen yardım edin Alıntı
Misafir kragiliili Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2016 Merhabalar ben de bir şarkı arıyorum. Klibinde ters dönmüş bir odada dans eden bir kadın vardı. Büyük ihtimalle kamerayı yan kullanmışlardı. Yavaş denebilecek bir şarkı. Dans baya etkileyiciydi. Yanlış hatırlamıyorsam Amerikalı bir kadın şarkıcınındı. Aklınıza gelirse cevap yazsanız ne de güzel olur. Alıntı
Misafir ottomanttoman Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2016 bir bayan sarı bir araba var klipte yanılmıyorsam arapça olması lazım rep eşilk eden bir adam var ve yanılmıyorsam vava gibi bir sözcük var çöl gibi bir ortamda çekilmiş 4 5 sene önce görmüştüm Alıntı
Misafir baron Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2016 Merhaba 2004 2008 arasinda birkilip vardi ikicocuk okuldan kacip muzik soyluyorlardi ensonundada polise yakalaniyorlardi yabanci kilip yardimci olun simdiden tskederim Alıntı
Misafir Küçük abi Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2016 Klibinde 2 tane chevrolet camaro veya ford gt gibi bi araç vardı 1 i yeşil diğeri maviydi sanırım Alıntı
Misafir Halka Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2016 Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba Benim aradığım şarkıda bir arap ve bir piyano çalan japon adamın düeti vardı.Yanlış hatırlamıyorsam bruno mars ile Lil Wayne nin söylediği mirror şarkısına benziyordu.Bana bu şarkıyı bulur musunuz Lütfen Şimdiden arayana veya bulana çok teşekkür ederim Alıntı
Misafir zersultan Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2016 Gecen gün tmb kanalında sinifta çekilen hareketli bir klip izledim özbek bir bayan şarkıcıyı bana yardımcı olur musunuz lütfen Alıntı
Misafir 748283 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2016 arkadaşlar ben bir hint şarkısı arıyorum hint şarkısında cerihoo diyordu sonra bir erkek ve bir kız var kız üstüne sarı yazma takmış . lütfen yardımcı olun. Alıntı
Misafir baybayjohn Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2016 Merhaba; saçma gelebilir. adamın kafası renkli klip boyunda yolda yürüyor. klip sonunda da biz kız minibüsle adamı eziyor. Deliricem yardım Alıntı
Misafir atmaca-atmaca Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2016 Slm yabancı bir klip ariyorum... merdivenlerden inip disko ya giriyor sonra sahneye çıkıp elinde baston ile dans edip şarkıya başlıyor hatta ufak bir çocukta ona dans ederken eşlik ediyor. Yabancı bi klip 90 ile 2000 yılları arasında olmasi gerekiyor... şarkıyı esmer bi sanatçı söylüyor hatta zenci Alıntı
Misafir kalender Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2016 Bende bir klip arıyorum ama türkçe sevgilisiyle diskoda tanışan gitarlii adam var sevgilisi onu terk edince unutamıyor hep onu bekliyor kimin soyledigi de aklımda değil yardımcı olur musunuz tsk Gitar çalan sarışın bi adam var diskoda tanisisiyorlar kiz adamı terkediyor ama adam yaslaninca bile unutamıyor pencereye bakarak hep onu hatırlıyor türkçe klip Alıntı
Misafir ebru_ebru Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2016 Bir şarkı arıyorum yabancı bir şarkı 1 2 ay oldu dinleyeli klipte siyah ve beyaz giyinen adamlar koşuyor 1 2 3 4 derken siyah 5 beyaz 5 kişi koşarak denize atlıyor ve yüzerek yukarıya çıkararak ilerliyolar sadece müzik çalıyor sonra bi kule gibi bir yere çıkıyorlar öyle bitiyor bir türlü bulamadım yardimci olursanız sevinirim. of monsters the man Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2016 Ben bir klip arıyorum 2 3 yıl önce dinlemiştim klibinde adam ölüyodu ve sonra havada uçup bütün şehri geziyordu ve o anda şarkı söylüyordu ve en sonunda kırmızı ışıkta kavşakta duruyorda karşıdan bitane ambulans geliyordu sonra ona vuruyordu bukadardı bilen varsa lütfen söylesin Alıntı
Misafir roza Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2016 Merhaba bi klip ariyorum. Afrikada gecen zwnci cocuklarin mutlu mutlu dana edip hayatini anlatan. File binip gezwn cocuklar vs. Soyleyen solist erkekti. Hatta grubun ismi a.r.o. gibi boyle harfleri noktalarla ayirmislardi. Var mi bilen Alıntı
Misafir invictus Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2016 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2016 Merhabalar bir şarkı arıyorum video klibinde 3 çocuk bir gece kulübü tarzı bir yerde dans ediyordu şarkının sonunda polis gelip o çocukları polis arabasına atıp çocuklar polis arabasının arka camından bakıyorlardı.Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler Alıntı
Misafir Klip Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2016 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2016 slm ben bir klip arıyorum sürekli olarak arabayla yolculuk yapıyor sarışın bir adam söylüyor gözlüğü hiç çıkarmıyor arada arap müzikler var Alıntı
Φ lady7 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2016 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2016 bir türkce klip ariyorum, pop sarkisi - sarisin bir bayan söylüyor - arkada erkekler de var, sanki bir bar in sahnesinde söyleniyor hatirliyorum, - hareketli bir türkce pop sarkisi. Alıntı
Misafir lala Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2016 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2016 Arkadaşlar bi şarkı arıyorum fransızcaydı sanırım lirik bi müziğe benziyordu kadın kuaförde idi ordakilerle dans ediyodu dışarı çıkıp küçük kalabalıkla dans ediyodu hatta şarkı işte benim stilimde dün şilanın podyum müziği lütfen yardımcı olun fena kafayı taktım albatraoz aronchupa bu olabilir Alıntı
Misafir ben10 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2016 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2016 Yabanci bir grup var ama adini bulamiyorum bir tane klibinde incili yirtiyor allahu ekber sealeri geliyor melegin kanadini kopariyor ademle havva yasak elma yiyor bilen varsa yazsin lutfen Alıntı
Misafir Umutlan Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2016 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2016 Mrb arkadaşlar bende bi klip konusunda yardım isteyecektim rica etsem yardımcı olumusunuz. Klip 2000liların başlarımdaydı çizgi anime bir klip küçük bi kız kuzusu var dışarı çıkıyorlar yagmur yağıyor elinde sşemsiye rüzgar filan var yagmur dinmiş bi ağacın altında oturuyor elinde kağıtlar var o şarkının sözleri geçiyor ekranda rüzgar uçuruyor son Bahar ağaçta kalan yapraklar kağıtlar uçuyor derken evde kuzuyla oynuyor odasında kırmızı içen balonu var uçuyor filan Hatta saçları yaprak rengi gibi bişeydi. Çocukken dinlediğim bir sarkı ve şarkının sözlerini yanlış hatırlıyorum roflley rolley aaaaaaa aaa a diye hatırlıyorum girince farklı şarkılar çıkıyor sözleri böyle hatırlıyorum. Şimdiden teşekkürler yardımlar için Alıntı
Misafir Rabiş ak Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2016 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2016 Bir şarkı arıyorum Hafif karanlık küçük stüdyo gibi Bi yerde 3-4 erkek birisi şarkı söylüyodu şarkı slow duygusal ve çok eski Bi şarkı şarkıyı söyleyen erkekte çok yakışıklıydı nolur yardım edin kafayı yicem Alıntı
Misafir bloodymary Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2016 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2016 Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 6 yıldır bir türlü hatırlayamadığım bir klip var yardımcı olursanız çok memnun olurum, klipte hafif kilolu bir erkek vardı onunda arada söylediğini hatırlıyor gibiyim. Kumsal gibi bir yerde bir çeşit parti veriyorlardı bikinili ablalarımız falan vardı hatırlayan var mı acaba? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.