Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2016 9 yıl Bir klip ariyom turkce 2-3 yil once dinledigim klipte kiz siyah bikinili ustunde kürk var yardim edin
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2016 9 yıl Kolay gelsin aradığım şarkının klibinde 2 maden işçisi kazı yaparak bir dans salonuna çıkıyorlar burada 2 bayanla dans etmeye başlıyorlar madencilerin biri kısa zayıf diğeri ise biraz kilolu ve uzun
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2016 9 yıl Bende klip arıyorum uzun saçlı bi adam ata binmiş gidiyor karlar üstünde yardımcı olabilir misiniz
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2016 9 yıl Merhaba bende bir klip arıyorum çok eskiden dinliyordum şimdi bir türlü aklıma gelmiyor lütfen yardım edin... Klipte iki erkek var biri şapkalı hızlı hızlı yürüyor sokakta bir kadın var hamile eşini geziyor ara sokakta eşini bir kaç adamla buluyor felan filan yaaa hatırlayamadım yaaa offf
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2016 9 yıl Ben bi süre önce dinlemiştim klibinde kızı sevgilisi aldatiyo kadın soyluyo şarkıyı yabancı bi şarkı arabaya falan biniyo kadın adam arkasından gidiyo ram pam pam diye nakaratı vardı sanırım lütfen yardımcı olun kafayı yiycem acillllllllll
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2016 9 yıl Ya hemen bulursunuz ekrana 13 lü yaşlarda bir çocuk geliyor az çalılık ve şu olan bir yerde sonra bu cocuk atı severken at bunu kilo metrelerce sürüklüyor sonra binmesine izin veriyor biniyor ve öyle devam ediyolar. Lüfer yardım kafayı yiyen ya ))
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2016 9 yıl Selam arkadaslar üc tane afrikali yada güney amerikali siyahi adam calip söylüyor jir genc kadinda dans ediyor biraz klasik bir parca cok eski degil
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2016 9 yıl 2002 2003 zenci bir bayan beyaz giymis basinda sarik gibi bir sey vardi sanirim ida zenciydi bir erkekle duet yapiyordu slow bir parca bilen lutfen donus yapsin ve dans eden bayanlar erkekler vardi
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2016 9 yıl Bir kilip ariyorum binanin uzerinde okuyorlar rak muzik okuyan saclarida var ciyinine kadar ucun paltosu vardi bulursaniz sevinirim
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2016 9 yıl bir klip arıorum biraz eski bir otobusun içinde kadın var sonra kadın dısarı cıkıor milletle dans edior şibilablap diye bir melodi var arada
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2016 9 yıl Cizgi filmli sarki klibi Merhaba eski bir türkçe şarkı arıyorum videosunda çizgi film seklinde yürüyen bir çocuk vardı?? Hatırlayan??
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2016 9 yıl Ya çizgi film seklinde yürüyen bir çocuk vardı klipte eski bir Türk şarkısı bilen varmi
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2016 9 yıl Ismini bilmiyorum 2 sene önce dinlediğim bir şarkı bir müzede çekilmiş bir klip balmumudan yapılan adam ve kadın müzeden kaldırılıyor ve depoya gidiyorlar yangın çıkıyor ve adamla kadın eriyor lütfen yardımcı olurmusunuz... https://youtu.be/a5uQMwRMHcs
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2016 9 yıl 2012 yılında askerdeysen dinlemiştim yabancı klip erkek ve bayandan oluşan düet kız oda da hazırlanırken erkek barda oturuyor kızın merdivenlerden inme sahnesi filanda var güzel bir şarkıydı hatırlayan bilen var mı
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2016 9 yıl Bir şarkı arıyorum klibinde 14-15 yaslı erkek cocuk var. güzel bir kiz yürürken mendili düşüyor ve cocuk mendili yerden alıp bir erkeye veriyor.kiz mendilini alırken o erkekle buluşuyor ve sarılıyorlar. cocukun arkasinca ise 1kaç erkek koşuyor. kizin mendilini çaldıgını düşünüyorlar))) bu şarkının klibin adını biıen varsa lüüütfeeeen yazınnnn( Adrian Gaxha ft Floriani - Ngjyra e kuqe - The Red Color https://youtu.be/c7FK9sEj4jE
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2016 9 yıl arkadaşlar merhaba bu yaz izlediğim bir klip var one republic ya şarkıya ortak yada kendisi bulamıyorum.klipte adam hardal rengi ekose takım giyiyor şapkası var .bi kızla karşılaşıyo nereye gitse kız işten atılıyo kitapçıdan felan neşeli bi şarkıydı yardımcı olursanız sevinirim iyi bayramlar
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2016 9 yıl Merhabalar Zenci bir adam vardı dağın tepesinde kiloluydu hafiften kar yağıyordu etraf karlıydı elinde bir gözlük vardı hareketli bir parçaydı kamera uzaklasıyodu gökyüzüne felan bayadır arıyorum bulabilirseniz sevinirim
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2016 8 yıl merhabalar ben de yabanci bir sarki ariyorum 90 ya da 2000li yillarin klibi olmasi lazim.kilpte 2 kadin bir erkek var.kadinin biri sarisin yanlish hatirlamiyorsam kisa digeri siyah uzun sacli.biri beyaz biri sihay uzun mont giymislerdi.bi binanin catisinda sogluyolar sharkiyi.bilen varsa yaza bilir mi coooook uzun suredir ariyorum da..((((
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2016 8 yıl Arkadaslar bir sarki ariyorum klipte kahve rengi tonlari hakim yabanci slov bi parca adam okul terasina cikip sarkisina devam ediyo kus bakisi okul bahcesi goruntuleniyor ve cocuklar sekiller yapiyor sarkinin adina mad man diyesim var ama degil
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2016 8 yıl Arkadaşlar 10-15 sene öncesinin bir fransız şarkısını arıyorum.Klipte küçük bir kız annesini kaybetmişti;şarkıyı söyleyen kız da melek şeklinde tasvir edilmişti ve kız çocuğuna gözüküyordu. Klip siyah-beyazdı. arkadaşlar yardım lütfen
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2016 8 yıl arkadaşlar bir şarkı arıyorum klipte bir zenci olan iki sevgili var sonra ayrılıyorlar işte çok aklıma gelmiyo bide çilek yedikleri bi sahne vardı lütfen yardım edin
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2016 8 yıl arkadaşlar bir şarkı arıyorum çok sevdiğim bir şarkıydı adını unuttum deli olucam yardımcı olursanız çok sevinirim. youtubedaki video da bir resim vardı sadece yerde yatan yüzünde piercingleri olan bir kadın vardı resimde. klip yoktu hatta yorumlarda çok fazla türkçe yorum vardı. sakin başlayıp ilerde çok tatlı bir şekilde girip hızlanan bir müzikti
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2016 8 yıl Merhaba arkadaşlar klip arıyorum klipte çocuklar oynuyo ormanda sular var zenci ka saçlı kadın çocuğunun olusunu buluyor ve kucağında eve kadar götürüyor mahalleden geçiyo tüm esnaf bakyo üzülüyor 2015 şarkısı lütfen yardımcı olun kardeşim müziği buldunuz mu iki gündür deli gibi arıyoruz gece gündüz bulamadık
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2016 8 yıl Yaaa bende 2000 yılında çıkan fransız bir bayan şarkıcıyı arıyorum üstünde parlament mavisi üstü askılı mini etekli bi elbiseyle dans ediyodu saçları omuzlarında siyah ve hafif dalgalı bi bayandı saat kulesinin tepesinde fıldır fıldır şarkı söylüyodu nezamandan beri ara ara göbeğim çatladı valla bilen varsa sölesin adını kafayı yicem ya valla
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2016 8 yıl Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler 2004 2006 yılları arasında metacafe diye bir program vardı orda seyrediyordum kadın havada uçuyordu yavaş yavaş ilerliyordu ev havada uçuyordu yavaş yavaş ilerliyordu kadından beyaz beyaz kan gibi bir sıvı damlıyordu aklıma gelen bunlar umarım benim gibi bu klibi seyreden arkadaşlar yardımcı olurlar... teşekkürler...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.