Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Admin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Uygunsuz Gerçek An Inconvenient Truth Clinton dönemi Amerika Birleşik Devletleri eski Başkan Yardımcısı Al Gore, küresel ısınma sorunu üzerine yaptığı çalışmaları, sarsıcı bir belgeselle beyazperdeye aktaran film. Küresel ısınma sorununun dünyayı, beklenilenden çok daha kısa bir süre içerisinde, ne tür felaketlere götüreceği üzerinde, önemli tesbitler yapan film, Al Gore'un bu konuyu gündemde tutma çabaları üzerinden ilerliyor ve bu konuda çok başarılı olduğunuda söylemem gerekiyor. 2000 seçimlerini Bush'a karşı kaybeden Al Gore, seçimden sonra bütün zamanını küresel ısınma sorununu insanlara anlatamaya ayırmıştır... Film başlı başına bir gerçek ve iyi çekilmiş bir belgeseldir.. Sakın kaçırmayın derim ve mümkün olduğunca çok insana seyrettirin ve seyredin... Sundance Film Festivali’nin de en önemli filmlerinden olan An Inconvenient Truth, yönetmen Davis Guggenheim imzalı. Yönetmen: Davis Guggenheim Oyuncular: Al Gore Director-producer Davis Guggenheim (HBO's "Deadwood") captures former Vice President Al Gore in the midst of waging a passionate campaign -- not for the White House, but for the environment. Laying out the facts of global warming without getting political, Gore makes a sobering impression in this Oscar-nominated doc on the audiences who hear his message, urging them to act "boldly, quickly and wisely" ... before it's too late to act at all. Director: Davis Guggenheim Cast: Al Gore Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Al Gore'un ciddi ciddi hipnozla ilgilendigini duymuştum, yanılıyor olabilirim ama bu duyduğumla birlikte bu belgeseli ısrarla iki defa izlememe rağmen aynı yerde uyuyakalmamı sıkılmama değil de hipnotize olduğuma yormamı bazen cok komik, bazen cok acı, bazen cok anlamsız, bazen de cok anlamlı bulduğumu itiraf etmeden geçemeyeceğim... Ben bir türlü sonuna kadar izleyemiyorum bu belgeseli ya, üstelik de sevdiğim bir türdür belgesel ama olmuyor bir türlü, bir gün birini bulup anlattıracağım sonuna kadar ya da bir gün birini yanıma oturtup her gözlerim kapandığında beni sarsması, yüzüme su dökmesi yoluyla sonuna kadar izleyeceğim bu belgeseli Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Al Gore'un ciddi ciddi hipnozla ilgilendigini duymuştum, yanılıyor olabilirim ama bu duyduğumla birlikte bu belgeseli ısrarla iki defa izlememe rağmen aynı yerde uyuyakalmamı sıkılmama değil de hipnotize olduğuma yormamı bazen cok komik, bazen cok acı, bazen cok anlamsız, bazen de cok anlamlı bulduğumu itiraf etmeden geçemeyeceğim... Ben bir türlü sonuna kadar izleyemiyorum bu belgeseli ya, üstelik de sevdiğim bir türdür belgesel ama olmuyor bir türlü, bir gün birini bulup anlattıracağım sonuna kadar ya da bir gün birini yanıma oturtup her gözlerim kapandığında beni sarsması, yüzüme su dökmesi yoluyla sonuna kadar izleyeceğim bu belgeseli Ok sana bir önerim var bu filmi başka bir şey yaparken izle... Yani örneğin bilgisayarda bir şey yazarken arka planda çalıştır... Çünkü belgesel olduğu için herşey angaje olmana gerek yok her döndüğünde konuyu yakalarsın.... Dilerim yardımcı olur... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Ok sana bir önerim var bu filmi başka bir şey yaparken izle... Yani örneğin bilgisayarda bir şey yazarken arka planda çalıştır... Çünkü belgesel olduğu için herşey angaje olmana gerek yok her döndüğünde konuyu yakalarsın.... Dilerim yardımcı olur... Önerdiğin yöntem gayet mantıklı geldi, deneyeceğim söz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.