Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 o nasıl oluyo ,yine anlamadım........ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 sunu anladım bu eqzorsıst cok ta kötü bırı deıl... buda en azından br başlangıç Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 şunu anladım ki;herşeyi güzelleştiren insanlar..çirkinleştiren de.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 fala inanma falsızda kalma Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 kıskançlığın sonu evde kalmaktır Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 bunda anlaşılmayacak birşey yok bence lilac' ta deli çıktı Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 bunda anlaşılmayacak birşey yok bence lilac' ta deli çıktı ilk defa doğru bişi anlamışsın seni tebrik ediyorum ödülünü çıkışta sol taraftaki büfeden alabilirsin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 yok herşey ortada ben bunu ödül için yapmadım ve şunu anladım dünyadaki tek karşılıksız şey ? ana babanın evladına olan sevgisiymiş Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 şunu anladım dünyadaki tek karşılıksız şey ? ana babanın evladına olan sevgisiymiş Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 kıskançlığın sonu evde kalmaktır bunu anladım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 anladım ki nereye gidersen git..kendinden kaçamıyorsun.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 anladım ki nereye gidersen git..kendinden kaçamıyorsun.. tüh bunu anlamasan iyiydi.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 ama bu kaçınılmaz olan leyla Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 demek kaçınılmaz ha anladımki insanın dilindekiyle kalbi uymalı..ve anladım ki sonum paranoya Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 sunu anladım kı gece forum cekılmez oluyo herkes nerdeeeeee Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 herşey insanın elinde olmuyor bunu anladım... Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 anladım ki ben bile benim değilim hiç bişeyin benim olmadığı gibi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Ömür dediğin üç gündür...Dün geldi geçti...Yarın meçhul...O zaman ömür dediğin bir gündür...O DA BUGÜNDÜR.... Aslında bunu çok uzun zaman önce anlamıştım...Ama bugün çok daha iyi anladım... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 anladım ki yanarken yaktığını anlıyormuşsun... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Frozenim o cümlenin tam terside geçerli bence.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 anladım ki yanarken yaktığını anlıyormuşsun... bunu anlamadım Frozenim o cümlenin tam terside geçerli bence.. bunu anladım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 mantıklı olanı anladın yani bitanem.. diğerini ayrık otum dedi mantıksız olması çok normal.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 mantıklı olanı anladın yani bitanem.. diğerini ayrık otum dedi mantıksız olması çok normal.. evet galiba Diloşum..ama ya kendisi ''siz sıradan insanlar,benim mantık ötesi ve üstü sözlerimi anlama kapasitesinden yoksunsanız ben napiyim''derse.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.