Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 anam biri ağlar.. biri amca der.. sizle mi uğraşcam.. yok anam hısım akrabalık yok aranızda.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 ohhh beee nihayet Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 kız ne dil çıkarıyon abiye Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 abiye şımarıklık yapıyım dedim Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 şımarık küçük kızlar kadar sevimlisi yoktur Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 kesin katılıyorum abicim sana Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 resimdeki kadar sevimli olduğuna eminim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 teşekkür ederim sende öylesindir.... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 ben resimdekinden daha yakışıklıyım canım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 aaaaaaa pardon o zaman abicim Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Şunu.anladımki.yararsız.topiclere.ayıracak.vakit.çok.yararlı.olanlara.vakit.ayıran.yok.yazık Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 şunu anladım ki yararsız (!) topicler çok yararlı oluyor,hiç bir şey yapmasa neşeyi yerine getiriyor Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Şunu anladım ki, insanlar neşelenmek için yararsız topicleri bile yararlı hale getirmeye çalışıyor. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 şunu anladım ki yararsız (!) topicler çok yararlı oluyor,hiç bir şey yapmasa neşeyi yerine getiriyor kesinlikle katılıyorum bu topiclere bakınca neşem yerine geliyor doğrusu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 insanlar hayatlarında okey oynarlar,maça gıderler,tavla oynarlar.her zaman oyun vardır hayatta.belkı bazıları oyununu burada oynamayı tercıh edıyordur.ve burada yararsız denilenın yararını kişi kendi bilir. bende şunu anladım dıyemıyeceğim,bende şunu anlamadım.bu oyunlara olan olumsuz bakışı anlamadım. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 kesinlikle katılıyorum bu topiclere bakınca neşem yerine geliyor doğrusu şunu anladım böyle topicler neşe veriyormuş devam etmeli Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 insanlar hayatlarında okey oynarlar,maça gıderler,tavla oynarlar.her zaman oyun vardır hayatta.belkı bazıları oyununu burada oynamayı tercıh edıyordur.ve burada yararsız denilenın yararını kişi kendi bilir. bende şunu anladım dıyemıyeceğim,bende şunu anlamadım.bu oyunlara olan olumsuz bakışı anlamadım. bu dersten kalacamı anladım,çalışmayı bıraktım... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Her ne kadar sadakat ve bağlılık sözleri sarfedilsede hem erkeğin hem bayanın dışardan gelecek karşı cins etkileşimine açık kapı bırakabileceğini.. Gerçek sadakat ve güvenin belkide hiç yaşanmadığını.. Ben yalan söylemem diyenlerin daha çok yalan söylediklerini.. Anladım.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 sözlerin bazen herşeyi olduğundan daha çirkin hale getirdiğini anladım.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 şu insanları bi türlü anlayamacağımı anladım sonunda... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 "Abdalın dostluğu köy görünceye kadar" sözünün doğruluğunu anladım.. Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Herşeyin çoçukken güzel olduğunu anladım Hayellerinde Birgün öldüğünü anladım Zamanın En Değerli şey olduğunu anladım Herşeyin çıkar üzerine kurulu olduğunu anladım Dost kazığının En büyük kazık Olduğunu anladım Aklın yolunun bir olmadığını anladım Sayısal lotonun çıkmayacağını anladım ( bunu bayağı geç anladım) en büyük cezanın vicdan azabı olduğunu anladım Akılsız başın cezasının el ve ayakların çekeceğini anladım ama hala el ve ayaklarım çekiyor kısmi anladım Diyim öğrenme aşamasındayım Adam olmak için askere gitmenin herkes için geçerli olmadığını anladım Atasözlerinin nekadar doğru olduğunu anladım Önyargıyı Kaldırmanın Atomu parçalamaktan zor olduğunu anladım Einstein Sağolsun Ne kadar çok hata yaptığımı anladım hatalarımdan ders çıkarmayı anladım Bayağı birşey anlamışım anlamışım Buna Rağmen birşeyi anlamadım hepsini içine alan HAYATI Kısaca ben bu işten bir b.. anlamadım Biri Bana Anlatsın ......... Bu ntv deki beyazın programı gibi oldu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 dream anladıkların çok isabetli şeyler.. ama bazen bazı şeyleri anlamak ne kadar zaman alıyor değil mi..? belkide bazı şeyleri anlamak işimize gelmediği içindir ha ne dersiniz..? aklıma geldi.. bir sevgiyi anlamak bir ömür haracamaktır.. harcayacaksın.. harcayacaksın.. gözlerimi kapayacağım.. anlıyacaksın.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.