Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

insanlar hayatlarında okey oynarlar,maça gıderler,tavla oynarlar.her zaman oyun vardır hayatta.belkı bazıları oyununu burada oynamayı tercıh edıyordur.ve burada yararsız denilenın yararını kişi kendi bilir.

bende şunu anladım dıyemıyeceğim,bende şunu anlamadım.bu oyunlara olan olumsuz bakışı anlamadım.

Gönderi tarihi:
kesinlikle katılıyorum bu topiclere bakınca neşem yerine geliyor doğrusu :stuart::clover:

:clover: şunu anladım böyle topicler neşe veriyormuş devam etmeli :clover:

Gönderi tarihi:
insanlar hayatlarında okey oynarlar,maça gıderler,tavla oynarlar.her zaman oyun vardır hayatta.belkı bazıları oyununu burada oynamayı tercıh edıyordur.ve burada yararsız denilenın yararını kişi kendi bilir.

bende şunu anladım dıyemıyeceğim,bende şunu anlamadım.bu oyunlara olan olumsuz bakışı anlamadım.

:clover:

bu dersten kalacamı anladım,çalışmayı bıraktım... :D

Gönderi tarihi:

Her ne kadar sadakat ve bağlılık sözleri sarfedilsede hem erkeğin hem bayanın dışardan gelecek karşı cins etkileşimine açık kapı bırakabileceğini..

Gerçek sadakat ve güvenin belkide hiç yaşanmadığını..

Ben yalan söylemem diyenlerin daha çok yalan söylediklerini..

Anladım..

Gönderi tarihi:

Herşeyin çoçukken güzel olduğunu anladım

Hayellerinde Birgün öldüğünü anladım

Zamanın En Değerli şey olduğunu anladım

Herşeyin çıkar üzerine kurulu olduğunu anladım

Dost kazığının En büyük kazık Olduğunu anladım

Aklın yolunun bir olmadığını anladım

Sayısal lotonun çıkmayacağını anladım ( bunu bayağı geç anladım)

en büyük cezanın vicdan azabı olduğunu anladım

Akılsız başın cezasının el ve ayakların çekeceğini anladım ama hala el ve ayaklarım çekiyor kısmi anladım Diyim

öğrenme aşamasındayım

Adam olmak için askere gitmenin herkes için geçerli olmadığını anladım

Atasözlerinin nekadar doğru olduğunu anladım

Önyargıyı Kaldırmanın Atomu parçalamaktan zor olduğunu anladım Einstein Sağolsun

Ne kadar çok hata yaptığımı anladım

hatalarımdan ders çıkarmayı anladım

Bayağı birşey anlamışım anlamışım Buna Rağmen birşeyi anlamadım hepsini içine alan HAYATI

Kısaca ben bu işten bir b.. anlamadım Biri Bana Anlatsın ......... Bu ntv deki beyazın programı gibi oldu :stuart:

Gönderi tarihi:

dream anladıkların çok isabetli şeyler.. :thumbsup: ama bazen bazı şeyleri anlamak ne kadar zaman alıyor değil mi..? belkide bazı şeyleri anlamak işimize gelmediği içindir ha ne dersiniz..?

aklıma geldi..

bir sevgiyi anlamak

bir ömür haracamaktır..

harcayacaksın..

harcayacaksın..

gözlerimi kapayacağım..

anlıyacaksın..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.