Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 gizli aşk bu söyleyemem derdimi hiç kimseye zevke veda, neşeyede veda artık herşeye arzular bir bir hayal oldu baharımın gülleri soldu gönlüm hicran, hasret, gamla doldu sevdim amma, görmüyor bak gözlerim hiç kimseyi gizli aşk bir gizli dertmiş, feda ettim herşeyi arzular bir bir hayal oldu baharımın gülleri soldu gönlüm hicran, hasret, gamla doldu Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Bu kadar yürekten çağırma beni Bir gece ansızın gelebilirim Beni bekliyorsan, uyumamışsan Sevinçten kapında ölebilirim Belki de hayata yeni başlarım İçimde küllenen kor alevlenir Bakarsın hiç gitmem kölen olurum Belki de seversin beni kim bilir Kal dersen, dağlarca severim seni Bir deniz olurum ayaklarında Aşk bu özleyiş bu, hiç belli olmaz Kalbim duruverir dudaklarında. Ya da unuturum kim olduğumu Hatırlamam belki adımı bile Belki de çıldırır, deli olurum Sana kavuşmanın heyecaniyle Aşk bu, bilinir mi nereye varır Ne durdurur özleyeni, seveni Bakarsın ansızın gelebilirim Bu kadar yürekten çağırma beni. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Birgün belki hayattan Geçmişteki günlerden Bir teselli ararsın Bak o zaman resmime Gör akan o yaşları Benden sana son kalan Bir küçük resim şimdi Cevap veremez ama Ağlar yalnızlığına Ve işte arda kalan Bir avuç anı şimdi Koyup da bir başına Bırakıp gittin beni Sen yalnız değilsin Biliyorum neredesin Bu üzerdi beni Yaşasaydın ve görseydin Birgün belki hayattan Geçmişteki günlerden Bir teselli arasın Bak o zaman resmime Gör akan o yaşları Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 ESKİ DOSTLAR Unutulmuş birer birer Eski dostlar, eski dostlar Ne bir selâm, ne bir haber Eski dostlar, eski dostlar Hayâl meyâl düşler gibi Uçup giden kuşlar gibi Yosun tutan taşlar gibi Eski dostlar, eski dostlar Unutulmuş isimlerde Bilinmez ki nasıl, nerde Şimdi yalnız resimlerde Eski dostlar, eski dostlar Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Bak yine soldu güneş Yine akşam oluyor Ömrümün kadehine Sensiz bir doluyor Sen yoksun diye inan Dertliyim kederliyim Gelmezsen kahrolurum Yıkılırım sevgilim Tadın sinmiş suyuna Taşına toprağına Bu şehirde ne varsa Hepsi sana benziyor Seni unutmak için Ne yaptımsa olmuyor Tüm çabalar boşuna Elden birşey gelmiyor Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 malum yarın 23 nisan...çocukluğum geldi, geldi aklıma.. 23 Nisan Pırıl pırıl mavi gök Aydın yüzlü çocuklar Çiçek açtı her taraf Köyde kentte düğün var 23 Nisan geldi. Lay lay lay lay. 23 Nisan geldi. Türk ulusu egemen oldu Düşmanları yurttan kovdu Sultanlık bu gün son buldu Sevinin övünün çocuklar 23 Nisan geldi. Lay lay lay lay. 23 Nisan geldi. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Sardı korkular gelecek yıllar Düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar Gözlerimde canlanınca yaptığın haksızlıklar Güçlendim. Herşey bambaşka olacak Döndün bak geldin şimdi Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi Seni yalvarırken görmek seni ağlatabilmek Geçmişi senden geri almak bütün ümidimdi Olmaz artık kapı açık Arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık Bir zamanlar sen de bana acımadın Yalnız kaldım yıkılmadım ayaktayım Oh yaşadım yaşıyorum Başım yukarda meydan okuyorum hayata ve sana Gönlüm doluyor aşkla barıştım bak hayatla Başladım yaşamaya hey hey Şimdi gel de gör beni bambaşka biri Topladım dağılan kalbimin her köşesini Ardından ağlayan o zavallı kız nerede şimdi Gel gör beni Sevenlere vereceğim sevgimi herşeyimi Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi Seni yalvarırken görmek seni ağlatabilmek Geçmişi senden geri almak bütün ümidimdi Olmaz artık kapı açık Arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık Bir zamanlar sen de bana acımadın Yalnız kaldım yıkılmadım ayaktayım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Muhabbet bağında bir gül açıldı Bir derdim var bin dermana değişmem Yüküm lal-ı gevher mercan saçarım Bir derdim var bin dermana değişmem Cümle kuşlar dile gelir yazım der Gövel turnam Şam´a gelir güzüm der Benim yarelerim tuzum tuzum der Bir derdim var bin dermana değişmem Garip bülbül gönlüm eğler ses ile Nicelerin ömrü gitmiş yas ile Arayıp bulduğum pür heves ile Bir derdim var bin dermana değişmem Şah Hatayi´m muhabbete bakarım Ben doluyum ben dolana akarım Güzel pirim bir dert vermiş çekerim Bir derdim var bin dermana değişmem.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 sen uzaklarda değil damarımda kanımsın ben sensiz yaşayamam, hayatımsın canımsın iste kölen olayım, istersen öldür beni başkasını seversen bilki yaşatmam seni inan yaşatmam seni... birazcık seviyorsan sözlerime darılma seni kıskanıyorum beni yanından ayırma seni çok seviyorum beni yanından ayırma iste kölen olayım, istersen öldür beni başkasını seversen bilki yaşatmam seni... inan yaşatmam seni... bilmeden kırdım seni, bilerek asla olmaz ne olur affet beni, hatasız insan olmaz ne olur affet beni, hatasız aşık olmaz iste kölen olayım, istersen öldür beni başkasını seversen bilki yaşatmam seni... inan yaşatmam seni... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Söyleme bilmesinler bu aşkın bittiğini Neden beni bırakıp terk edip gittiğini Yolumuz ayrılsa da dost kalalalım seninle Yalan olan sevgimiz düşmesin el diline Hiç kimse dolduramaz kalbimdaki yerini Yok artık benim için senden başka sevgili Biliyorsun çekemez hep kıskanırlar bizi Biliyorsun yıllarca çıkmaz iftira izi Bırak gizli sırrımız içimizde yaşasın Bırak o güzel günler hatıralarda kalsın Hiç kimse dolduramaz kalbimdaki yerini Yok artık benim için senden başka sevgili Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Mihrabım diyerek sana yüz vurdum Gönlümün dalında bir yuva kurdum Yıllardan beridir yalvarıp durdum Sevgilim demeyi öğretemedim Gönlünde sevgime yer vermedin de Yaban güllerini hep derledin de Ellerin ismini ezberledin de Bir benim adımı öğretemedim Sonunda hicranı öğrettin bana Ben sana sevmeyi öğretemedim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 BİR İLKBAHAR SABAHI Bir ilkbahar sabahı güneşle uyandın mı hiç Çılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hiç Bir his dolup içine uçuyorum sandın mı hiç Geçen günlere yazık yazık etmişsin gönül sen Öyleyse hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen Albümdeki o resme bakarken ağladın mı hiç Mazideki günlere kalbini bağladın mı hiç Unutmayıp adını senelerce andın mı hiç Geçen günlere yazık yazık etmişsin gönül sen Öyleyse hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Esmeray ne güzel söylerdi...... UNUTAMA BENİ Boğazında düğümlenen hıçkırık olayım Unutma beni unutama beni Gözlerinden damlayamayan gözyaşı olayım Unutma beni unutama beni Gölgen gibi adım adım Her solukta benim adım Ben nasıl ki unutmadım Sen de unutma beni Unutama beni Issız geçen kapkaranlık geceler boyunca Unutma beni unutama beni Ayrılığın acısını kalbinde duyunca Unutma beni unutama beni Sevişirken öpüşürken Yapayalnız dolaşırken Unutmaya çalışırken Sen de unutma beni Unutama beni Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Benim büyükannem kulakları çınlasın radyoya ıradyo derdi Misal ramazan yerine iramazan gibim. Çocukdum onun bir tangır mangır ıradyosu vardı.Iradyosunda ki şu şarkıyı hala unutmam ezberimdedir. Gene benim ebemin şivesiyle anlatırsam demem o ki heral Zekai Tunca söylüyordu gibi hatrımda kalmış. gözyaşımda saklısın ağlayamam ben düşeceksin sanırım kirpiklerimden damarımda kan olup dolaşıyorken beni böyle bırak git git gidebilirsen git mutlu olacaksan beni düşünme sen iyi bak kendine beni dert etme önce beni bir dinle bir bak halime beni böyle bırak git git gidebilirsen bir kapanmaz yarayla böyle çaresiz belki yine yaşarım sevgisiz sensiz git yolun gülle dolsun güller dikensiz beni böyle bırak git git gidebilirsen git mutlu olacaksan beni düşünme sen iyi bak kendine beni dert etme önce beni bir dinle bir bak halime beni böyle bırak git git gidebilirsen Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden sakın utanma Ağlamak öfke delice nefret Doruklarda aşk doyumsuz sevinç Kahreden keder kısaca hayat Ve nefesindir ve nefesindir Ağlamak şu gelip geçici dünyada Her şeye rağmen var olmak demek Ağlamak yaşayan binlerce duygu İnsanca ve coşkulu güzel bir şeydir Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden sakın utanma Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden sakın utanma Ağlamak senin kara dünyada Hala sevdiğin ve hissettiğin Tüm güzelliğin ve çirkinliğinle Var olduğundur var olduğundur Ağlamak şu gelip geçici dünyada Her şeye rağmen var olmak demek Ağlamak yaşayan binlerce duygu İnsanca ve coşkulu güzel bir şeydir Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden sakın utanma Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 seni beklerim öptüğün yerde belki bir akşam dönersin diye belki dönersin eski günlere dayanamadım yazdım ben sana dargınlık bitsin cevap yazsanda beraber olalım ömür boyunca dağlara şimdi akşam çöktü çiçekler boynunu büktü hepsi sensiz öksüzdü kuşlar yuvaya döndü senin şehrine yolcular vardır şafakta gemiler hep demir alır seven sahilde hep yalnız kalır kıskanırım seni o yolculardan belki seversin birini diye mektubumu sen, sen oku bana dağlara şimdi akşam çöktü çiçekler boynunu büktü hepsi sensiz öksüzdü kuşlar yuvaya döndü seni beklerken duydum annemden saklarmış veda mektubunu benden evlenmişsin şimdi bir esmerlen Nilüfer Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Seneler sürer her günüm Yalnız gitmekten yorgunum Zannetme sana dargınım Ben gene sana vurgunum Başkalarına gülsem de Senden uzak olsam da Sevmediğini bilsem de Ben gene sana vurgunum İtilmiş, tekmelenmişim Doğduğum günde yanmışım Yalnız sana güvenmişim Ben gene sana vurgunum Nükhet Duru Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Sızım sızım sızlar içim Gözümde akmayan yaşlar İçimde yıllardan kalma birikim Bilmem ne zaman patlar Bilirim sonu var bunun Bilirim sonu gelir her sorunun Bilirim sonu var bunun Çaresi bulunur bilirim her sorunun Hiç aç susuz yaşamadım ki Hiç parasız pulsuz kalmadım ki Hiç aşksız sevgisiz olmadım ki Neden neye kime bu özlem Sızım sızım sızlar içim Yüreğimde fırtınalar Ve suskun artık umutlarım Sanki benden hesap sorar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 HEP BÖYLE KAL Herkes bir şey aldı götürdü benden Kimi umutlarımı Kimi inançlarımı Kimi en güzel duygularımı Sen başkalarına benzeme sakın Hep böyle kal hep böyle kal Hep cana yakın Sen başkalarına benzeme sakın Hep böyle kal Hep böyle kal Hep bana yakın Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 hani sisli bir akşam perdeler titriyordu gözüm ufka dalmıştı arkama dönmüyordu kapıyı açıp gitmiştin, bitmişti biliyordum işte ben o şarkıyı henüz yazmadım resimleri indirdim, duvardan birer birer hiç titremedi elim, sanki sen değildiler mektuplarını yaktım, uçuştu beyaz küller işte ben o şarkıyı henüz yazmadım ne koltuğa oturdum, ne duvara tutundum ne hıçkırdım ağladım, boğum boğum yutkundum sevgisizdi yüreğim aşkımızdan kopmuştum işte ben o şarkıyı henüz yazmadım resimleri indirdim, duvardan birer birer hiç titremedi elim, sanki sen değildiler mektuplarını yaktım, uçuştu beyaz küller işte ben o şarkıyı henüz yazmadım Zuhal Olcay Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Suspus oldu sazendeler bu gece Hazırlan fırtına kopmak üzere Kalbime tünemiş kuşlar uçuştu Cam kırığı gibi doldun içime Eski bir madende göçük gibiyim Toprağın altında kalabilirim Kim vurduya gitmesin aşkıma ses ver Uçarı değilim kadir bilirim Kim vurduya gitmesin aşkıma ses ver Uçarı değilim kadir bilirim Yaban inciri yalı çapkınım örtpas etme aşkını Çoban aldatan çit sarmaşığım sar bana kollarını Yaban inciri yalı çapkınım örtpas etme aşkını Çoban aldatan çit sarmaşığım sar bana kollarını Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Yemeni bağlamış telli başına Zülüfleri düşmüş hilâl kaşına Henüz girmiş onüç-ondört yaşına Edâlı, işveli köylü güzeli Gel seni, köylü kız, alıp kaçayım Telli duvağına altın saçayım Seni bu diyardan alıp kaçayım Gözleri sürmeli köylü güzeli Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Buruk Acı Gurbet içimde bir ok herşey bana yabancı Hayat öyle bir han ki acı içimde hancı Sevmek korkulu rüya yalnızlık büyük acı Hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı Yıllar yılı gönlümde bir gün sabah olmadı Bu ne bitmez çileymiş neden hala dolmadı Sevmek korkulu rüya yalnızlık büyük acı Hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 izmirin kavakları dökülür yaprakları bizede derler çakıcı yar fidan boylum yakarız konakları... selvim senden uzun yok yaprağında düzüm yok gamalıda zeybek vuruldu yar fidan boylum çakıcıya sözüm yok... Ra_dya sana ve bütün İzmirlilere... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 izmirin kavakları dökülür yapraklarıbizede derler çakıcı yar fidan boylum yakarız konakları... selvim senden uzun yok yaprağında düzüm yok gamalıda zeybek vuruldu yar fidan boylum çakıcıya sözüm yok... Ra_dya sana ve bütün İzmirlilere... Arkadaşım teşekkürler çok severim bu türküyü Bu da benden olsun sana... AH BİR ATEŞ VER BANA Ah bir ateş ver, cigaramı yakayım Sen salın gel, ben boyuna bakayım Uzun olur gemilerin direği Ah çatal olur efelerin yüreği Ah vur ataşı, gavur sinan boyansın Arkadaşlar uykulardan uyansın Uzun olur gemilerin direği Ah çatal olur efelerin yüreği Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.