Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 bu-ev..iyiymiş-yaa...farketmemiştim..tamda-at-beslenecek-yer..koşu-alanıda-geniş..daha-neler-yapılır-orda..gece-gökyüzü..iyide-kitap-yazılır-orda..ne-sırlarada-gebedir-o-ev.. evim elden gidiyor.. orasi kilise mi,manastir mi,perili kosk mu,Rapunzel'in hapsedildigi kule mi belli degil,bosverin siz.. yeni farkettim arkasindan deniz gorunuyormus ve benlik mistik bir havasi var Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 leyla çekil aradan..konut kredisiyle aldım o evi..bak demedi deme..yer seni orda periler.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 figgarocum hoşgelmişsin, ama o evi önce leylacıma verdik canım sana başka bulalım, mesela sümela manastırı nasıl olur? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 ora nasıl bi yerki..önce resmini göster... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 evimin atölyesi(hernevi alet hırdavat..)olmalı bir bahçe geniş bir yatak odası, küçük bir müzik odası ve sinema salonu olmalı.. ah ah nerede o günler.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 ora nasıl bi yerki..önce resmini göster... bunu sana verelim sümela manastırı, ama istemem dersen aşağıdakilerden seç birtane olar mı? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 figgaronun istediği manastır...sümela.... girişi böyle.... bu da evin evin güzel evin...o minik odalar işkence odaları haberin olsun... bu da en dıştan görünüşü.... bu arada belirtmeden geçemem....hayran kaldığım tarihi yerlerimizden biri..herkesin gidip görmesini öneririm...çok hoşş...harika bir yer.... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 benim hayalimdeki evin banyosu camdan kubbeli olmalı. köpüklerin içinde uzanıp karları seyretmeli insan. bazen yağmuru,bazen de yıldızları...bir de yatak şeffaf su yatağı olsun,içinde hamsiler yüzsün,uyanınca hamsilerle gözgöze geleyim mesela...aslında bu fikri temeller için geliştirmiştim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 vay ayşegülümüze bakın, hamsili su yatağı... :wassat: benim hayalimdeki su yatağında pirhanalar var Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 vay ayşegülümüze bakın, hamsili su yatağı... :wassat: benim hayalimdeki su yatağında pirhanalar var yerler onlar seniiiii..... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Temeller hamsilerin sadece seyrine bakarak nasil yatabilirler,yemeden.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Temeller hamsilerin sadece seyrine bakarak nasil yatabilirler,yemeden.. yaa,ben bunu hiç düşünemedim.hi hi. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 olmazsa büyükbeyaz köpekbalığı koyalım Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 bunun gibisini istiyom .. denize yakın ,komşulara uzak,ha bide dikili ağacım olsun evim evim güzel evim Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 hemen hemen tüm mesajları takip etmeme rağmen seninki kadar hoş olanını okumadım.. bence harikasın ayşegül.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 hemen hemen tüm mesajları takip etmeme rağmen seninki kadar hoş olanını okumadım..bence harikasın ayşegül.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 teşekkürler modernjames. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 sakın evime gös dikme...... orası sadece bana ait............ tamam göz dikmem sadece güzelmiş dedim Aslında şöle küçük bir ev olsa fena olmaz hani fazlasında gözüm yok Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 bu ikisi çok güzelmiş Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Eve anlam katan içinde yaşananlardır.İçinden kahkahalar yükseliyorsa o en güzel en konforlu evdir Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 üniversite arkdaşlarımla olduğum ev.. ısınmaz çok büyüktü ama o günlere dönmek için herşeye razıyım:) sevdiklerimle olsunda çadır bile cennet bana Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Buyuk sehirlerde hep studio bir apartmente yasamak istemisimdir kocaman camlari ve gecelerin disariya baktiginda butun sehirin isiklarini gormek... birde yazlik evim olsun olmusken deniz ve sahilde kucuk birsey iki oda yeter bir de dogaya yakin bahceli ev istiyorum bu ev biraz daha buyuk olmali musafir odasi olsun, kocaman bir mutfak ve kitap odasi yapmak isterdim ben simdiden para biriktirme baslasam fena olmaz galba Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 Göl kenarında ahşapla taştan yapılmış bir evde... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.