Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
konakcy3.jpg

bu-ev..iyiymiş-yaa...farketmemiştim..tamda-at-beslenecek-yer..koşu-alanıda-geniş..daha-neler-yapılır-orda..gece-gökyüzü..iyide-kitap-yazılır-orda..ne-sırlarada-gebedir-o-ev.. :online2long:

evim elden gidiyor.. :huh:

orasi kilise mi,manastir mi,perili kosk mu,Rapunzel'in hapsedildigi kule mi belli degil,bosverin siz.. :whistling::whistling:

yeni farkettim arkasindan deniz gorunuyormus ve benlik mistik bir havasi var :)

Gönderi tarihi:
ora nasıl bi yerki..önce resmini göster... :whistling:

bunu sana verelim sümela manastırı, ama istemem dersen aşağıdakilerden seç birtane olar mı? :)

sumela002qu6.jpg

dogupi2.jpg

mahmutnedimp02nk2.jpg

hekimb01rj5.jpg

ahmetnecipbey02ta3.jpg

Gönderi tarihi:

figgaronun istediği manastır...sümela.... :grin:

girişi böyle.... :stuart:

sumela00lf0.jpg

bu da evin evin güzel evin...o minik odalar işkence odaları haberin olsun... :w00t:

sumela01ln5.jpg

bu da en dıştan görünüşü.... :)

sumela02ak9.jpg

bu arada belirtmeden geçemem....hayran kaldığım tarihi yerlerimizden biri..herkesin gidip görmesini öneririm...çok hoşş...harika bir yer.... :clover::clover:

Gönderi tarihi:
:clover: benim hayalimdeki evin banyosu camdan kubbeli olmalı. köpüklerin içinde uzanıp karları seyretmeli insan. bazen yağmuru,bazen de yıldızları...bir de yatak şeffaf su yatağı olsun,içinde hamsiler yüzsün,uyanınca hamsilerle gözgöze geleyim mesela...aslında bu fikri temeller için geliştirmiştim... :clover::stuart::unsure::blushing:
Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:
aa2tpmv2.jpg

bunun gibisini istiyom .. :)

denize yakın ,komşulara uzak,ha bide dikili ağacım olsun :P

evim evim güzel evim :)

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Eve anlam katan içinde yaşananlardır.İçinden kahkahalar yükseliyorsa o en güzel en konforlu evdir :)

• 2 yıl sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Buyuk sehirlerde hep studio bir apartmente yasamak istemisimdir kocaman camlari ve gecelerin disariya baktiginda butun sehirin isiklarini gormek...

birde yazlik evim olsun olmusken deniz ve sahilde kucuk birsey iki oda yeter :) bir de dogaya yakin bahceli ev istiyorum bu ev biraz daha buyuk olmali musafir odasi olsun, kocaman bir mutfak ve kitap odasi yapmak isterdim :) ben simdiden para biriktirme baslasam fena olmaz galba :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.