Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Gıcık Olduğunuz Üye..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
shakiraya gıcık olanlara gıcık olurum B)

Abüüüme gıcık olana gıcık oldumm :angry::P

Gönderi tarihi:
Abüüüüü, Abla ayakları yapanlara ayrı bir gıcık olurum senin canın sıkılıyor heralde :P

gel vatandaş gel ,,,, hepinize gıcığım

Ewt doğru bildin sıkılıyooo ;)

biz sana daha çok gıcığız -_- biz=vatandaşlar :P

Gönderi tarihi:
Ewt doğru bildin sıkılıyooo ;)

biz sana daha çok gıcığız -_- biz=vatandaşlar :P

:crying: :crying: :crying: üzüldüm şimdi,,, çok kalbimi kırdın çeker giderim ozaman bende

alırım başımı efeler gibi hey efeler gibi hey Sezen aksuda bir yandan,,,,,, gidiyorum bak :unsure:

Gönderi tarihi:
Abüüüme gıcık olana gıcık oldumm :angry::P

abüüüsünün koruyucu meleği... :P bu dream gıcıklık konusunda avrupalarda master ve doktora yapmış boşuna uğraşmayalım ondan daha fazla gıcık olamayız... -_-:P:lol:

Gönderi tarihi:

Sen şuna gitmek için bahane arıyordum buldum desene.. -_-

Hadi güle güleee..yolun açık olsun..kurbağa böcekle dolsun :w00t:

buarada abüücüm melek diiil kelebekk -_-:P

Gönderi tarihi:
abüüüsünün koruyucu meleği... :P bu dream gıcıklık konusunda avrupalarda master ve doktora yapmış boşuna uğraşmayalım ondan daha fazla gıcık olamayız... -_-:P:lol:

ooooo hoşgeldiniz gözümüz yollarda kalmıştı :whistling: :whistling:

estafurullah o sizin gıcıklığınız ben sizleri, örnek alarak ilerledim bu yolda hocam sayılırsınız :P :P

Gönderi tarihi:

pardon kelebek kardeş... :D

ooooo hoşgeldiniz gözümüz yollarda kalmıştı :whistling: :whistling:

estafurullah o sizin gıcıklığınız ben sizleri, örnek alarak ilerledim bu yolda hocam sayılırsınız :P :P

demek hocanım... B) o zaman defterine 500 kere "en gıcık ben olacağım" yazıyosun sonra asistanım lilac'a gösteriyosun doğrumu yanlışmı yazdığını... :P:lol:

Gönderi tarihi:
Sen şuna gitmek için bahane arıyordum buldum desene.. -_-

Hadi güle güleee..yolun açık olsun..kurbağa böcekle dolsun :w00t:

Leyn Harbi gıcık oluyorum bak neden sazanlık yapmadın vaay uyanık vaay atlarsın sandım yanıldım :rolleyes:

rakibimizi bilelim ona göre kartlarımızı oynıyalım bundan sonra :P

kelebeğin ömrü fazla olmaz canım sen dur daha sen dur

Gitmiyorum inadına kalacağım

Gönderi tarihi:

demek hocanım... B) o zaman defterine 500 kere "en gıcık ben olacağım" yazıyosun sonra asistanım lilac'a gösteriyosun doğrumu yanlışmı yazdığını... :P:lol:

Evet yazıyorsun ve bana gösteriyorsun -_-

Bir tane harf veya noktalama hatası göreyimm cezana ğır olur haberin olsun :lol:

Hadi çabuk başla bakiimm :angry:

Gönderi tarihi:

Hocammm boynuz kulağı geçermiş kusura bakmayın bu isteğinizi yerine getiremeyeceğim ben tevazzu göstermiştim ama sizde çok havalandınız birden siz en iyisi yeni öğrenciler yetiştirin siz giderken ben dönüyordum hocammmm :P

Erman toroğlunu anımsadım birden hocammm bak hocammmm :stuart:

kelebek kardeş aaa güzelmiş ben bunu kullanırım artık :D leyn kelebek Abüsününün kelebeğü :P

Gönderi tarihi:
Evet yazıyorsun ve bana gösteriyorsun -_-

Bir tane harf veya noktalama hatası göreyimm cezana ğır olur haberin olsun :lol:

Hadi çabuk başla bakiimm :angry:

varya yemin ederim hiç güleceğim yoktu güldürdünüz beni abüsünün kelebeğü heee yazdım gel bak :P

Gıcık kelebek gıcık kelebek gıcık ebelek gıcık şebelek bazı harf hataları oldu affet abüsünün kelebüğü :lol:

Gönderi tarihi:
demek boynuzsun :lol: pekte uzadın sen hayırdır inşallah... :lol:

oy oy oy mecazi anlamlardan espride patlatırmışsın bende güleyim boşa gitmesin bari :lol: bide ters dönüp güleyim :stuart: hadi iyi geceler

Gitmiş gördüm kendimi ................. :sleeping:

Abüsünün kelebüğü sana da iyi geceler Tüm gıcıklara iyi geceler hernerede yaşıyor veya yaşatılıyorsa B)

Gönderi tarihi:

Şartellerimi attırdınnn gıcııııkkkkkk :angry: seni aslanlara yem etmez miyim bennnn :angry:

Yürü çabuk hayvanat bahçesine gidiyoruzzz <_<:angry:

Gönderi tarihi:
Şartellerimi attırdınnn gıcııııkkkkkk :angry: seni aslanlara yem etmez miyim bennnn :angry:

Yürü çabuk hayvanat bahçesine gidiyoruzzz <_<:angry:

leyn Tırtıl banamı dediydin Sedelina ablanız gitti Sizi nöbetci gıcık mı bıraktı :P peh peh peh sizi cebimden çıkarırım ben aha çıkartıyorum bak bu arada ne o suratlar çatık çatık B) Abüsünün tırtılı :)

Kelebeğin ömrü birgündür Oda Bugündür :D Yine formumdayım kahretsin :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.