Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 shakira'ya gıcık oluyom bu kadar da olmaz kardeşim.. Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 shakira'ya gıcık oluyom bu kadar da olmaz kardeşim.. shakiraya gıcık olanlara gıcık olurum Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 shakiraya gıcık olanlara gıcık olurum Abüüüme gıcık olana gıcık oldumm Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Abüüüme gıcık olana gıcık oldumm Abüüüüü, Abla ayakları yapanlara ayrı bir gıcık olurum senin canın sıkılıyor heralde gel vatandaş gel ,,,, hepinize gıcığım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Abüüüüü, Abla ayakları yapanlara ayrı bir gıcık olurum senin canın sıkılıyor heralde gel vatandaş gel ,,,, hepinize gıcığım Ewt doğru bildin sıkılıyooo biz sana daha çok gıcığız biz=vatandaşlar Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Ewt doğru bildin sıkılıyooo biz sana daha çok gıcığız biz=vatandaşlar :crying: üzüldüm şimdi,,, çok kalbimi kırdın çeker giderim ozaman bende alırım başımı efeler gibi hey efeler gibi hey Sezen aksuda bir yandan,,,,,, gidiyorum bak Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Abüüüme gıcık olana gıcık oldumm abüüüsünün koruyucu meleği... bu dream gıcıklık konusunda avrupalarda master ve doktora yapmış boşuna uğraşmayalım ondan daha fazla gıcık olamayız... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Sen şuna gitmek için bahane arıyordum buldum desene.. Hadi güle güleee..yolun açık olsun..kurbağa böcekle dolsun buarada abüücüm melek diiil kelebekk Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 abüüüsünün koruyucu meleği... bu dream gıcıklık konusunda avrupalarda master ve doktora yapmış boşuna uğraşmayalım ondan daha fazla gıcık olamayız... ooooo hoşgeldiniz gözümüz yollarda kalmıştı :whistling: estafurullah o sizin gıcıklığınız ben sizleri, örnek alarak ilerledim bu yolda hocam sayılırsınız :P Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 buarada abüücüm melek diiil kelebekk pardon kelebek kardeş... ooooo hoşgeldiniz gözümüz yollarda kalmıştı :whistling: estafurullah o sizin gıcıklığınız ben sizleri, örnek alarak ilerledim bu yolda hocam sayılırsınız :P demek hocanım... o zaman defterine 500 kere "en gıcık ben olacağım" yazıyosun sonra asistanım lilac'a gösteriyosun doğrumu yanlışmı yazdığını... Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Sen şuna gitmek için bahane arıyordum buldum desene.. Hadi güle güleee..yolun açık olsun..kurbağa böcekle dolsun buarada abüücüm melek diiil kelebekk Leyn Harbi gıcık oluyorum bak neden sazanlık yapmadın vaay uyanık vaay atlarsın sandım yanıldım rakibimizi bilelim ona göre kartlarımızı oynıyalım bundan sonra kelebeğin ömrü fazla olmaz canım sen dur daha sen dur Gitmiyorum inadına kalacağım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 pardon kelebek kardeş... demek hocanım... o zaman defterine 500 kere "en gıcık ben olacağım" yazıyosun sonra asistanım lilac'a gösteriyosun doğrumu yanlışmı yazdığını... Evet yazıyorsun ve bana gösteriyorsun Bir tane harf veya noktalama hatası göreyimm cezana ğır olur haberin olsun Hadi çabuk başla bakiimm Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 pardon kelebek kardeş... demek hocanım... o zaman defterine 500 kere "en gıcık ben olacağım" yazıyosun sonra asistanım lilac'a gösteriyosun doğrumu yanlışmı yazdığını... Hocammm boynuz kulağı geçermiş kusura bakmayın bu isteğinizi yerine getiremeyeceğim ben tevazzu göstermiştim ama sizde çok havalandınız birden siz en iyisi yeni öğrenciler yetiştirin siz giderken ben dönüyordum hocammmm Erman toroğlunu anımsadım birden hocammm bak hocammmm kelebek kardeş aaa güzelmiş ben bunu kullanırım artık leyn kelebek Abüsününün kelebeğü Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Evet yazıyorsun ve bana gösteriyorsun Bir tane harf veya noktalama hatası göreyimm cezana ğır olur haberin olsun Hadi çabuk başla bakiimm varya yemin ederim hiç güleceğim yoktu güldürdünüz beni abüsünün kelebeğü heee yazdım gel bak Gıcık kelebek gıcık kelebek gıcık ebelek gıcık şebelek bazı harf hataları oldu affet abüsünün kelebüğü Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 demek boynuzsun pekte uzadın sen hayırdır inşallah... Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 demek boynuzsun pekte uzadın sen hayırdır inşallah... oy oy oy mecazi anlamlardan espride patlatırmışsın bende güleyim boşa gitmesin bari bide ters dönüp güleyim hadi iyi geceler Gitmiş gördüm kendimi ................. Abüsünün kelebüğü sana da iyi geceler Tüm gıcıklara iyi geceler hernerede yaşıyor veya yaşatılıyorsa Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 hadi bakalım gıcık boynuz giderken başını eğde biyerlere çarpma baya uzamışsın... sanada iyi geceler Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Şartellerimi attırdınnn gıcııııkkkkkk seni aslanlara yem etmez miyim bennnn Yürü çabuk hayvanat bahçesine gidiyoruzzz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Toprağım ve kankim bugünde pek bi gıcıklar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 aman sankim bis senin has yüsüne hasret kaldık ahmeeeeeetttttt aloooooo sende bişiler söleseneeeeee Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Şartellerimi attırdınnn gıcııııkkkkkk seni aslanlara yem etmez miyim bennnn Yürü çabuk hayvanat bahçesine gidiyoruzzz leyn Tırtıl banamı dediydin Sedelina ablanız gitti Sizi nöbetci gıcık mı bıraktı peh peh peh sizi cebimden çıkarırım ben aha çıkartıyorum bak bu arada ne o suratlar çatık çatık Abüsünün tırtılı Kelebeğin ömrü birgündür Oda Bugündür Yine formumdayım kahretsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Kankim çok bağırma toprağım seni duymas Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 niye ki sağır mı oldu yuksam Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Kıs nerde bisde o şans Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 bütün üyelere gıcık oluyorum eminim bu saatten sonra onlarda bana olacak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.