Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 yok diyetteyim ben yok bu penguen zayıf kılo yapmaz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 sedoşcum kanat istemiyorsan kalmadı canım,bidaha yanından geçerse kaçırma,zaten doymadım,o kanadı da ben yiycem Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 vay gıcık vay demek benden sonra mesaj yazarsın gıcık oldum sana şimdi demekki sedelina gıcık olacakmışım bundan sonra ben sana gıcığım mimledim seni Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bana gıcık olmayacaktın dostum başına herşey gelebilir Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 yok bu penguen zayıf kılo yapmaz hımmm ii o zamn Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bana gıcık olmayacaktın dostum başına herşey gelebilir Beni bu gıcık tehditlerinle korkutamazsın şimdi daha gıcık oldum gıcıklığım tavana vurdu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 iyi tavandan ineme hemı gıcık şey gerçi sıcaktır da şimdi tavan Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 iyi tavandan ineme hemı gıcık şey gerçi sıcaktır da şimdi tavan ay çok güldüm ve çok ta gıcık oldum ilahi sedelina sen adamı gıcık edersin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 evet ıyı gıcık ederım allah ıyıliğimi versın emi Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gıcık tuttu yine... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 üsttekıne mı gıcık oldum yanı benım usttekıne gel beraber gıcık olalım arkadaşa Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Şşşşş... gıcığım arkadaş sana... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 hayata gıcığım uleynnn hayataa Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 dur iki gıcığın arasında bir dilek tutayım tuttum ayrıcana gıcık sedelina arkadaşım lütfen güçbirliği arayışlarına gitmeyelim erkekseniz teker teker gıcık olun şimdide ben erkek değilim diye gıcık bir espiride yaparsın sen Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 gıcık espri yapmam erkek deilim gıcığım sana ulenyyy de ne dıyorsann hadi csursan be heyyttt Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 gıcık espri yapmam erkek deilim gıcığım sana ulenyyy de ne dıyorsann hadi csursan be heyyttt sedelina adlı arkadaşımız akşamın bu saatinde balataları sıyırtmış olduğundan yukarda örneği görüldüğü gibi garip garip cümleler kullanmaktadır arkadaşın kusuruna bakmayıp gıcıklığına verilmesi önemle duyrulur Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 ben akşamın bu saatinde balataları sıyırtmış olduğumdan yukarda örneği görüldüğü gibi garip garip cümleler kullanmaktayım kusuruma bakmayıp gıcıklığıma verilmesi önemle duyrulur vah vah Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 sedelina adlı arkadaşımız akşamın bu saatinde balataları sıyırtmış olduğundan yukarda örneği görüldüğü gibi garip garip cümleler kullanmaktadır arkadaşın kusuruna bakmayıp gıcıklığına verilmesi önemle duyrulur bak şimdi sana gıcık oldum sedoşuma laf yok Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 gördüğüm kadarıyla gıcık olduğun kadar da üçkağıtçıymışsında lütfen fikirlerimi çalmayınız buarada eski üye dayanışması haa ayrımcılık yapanlara gıcık oldum hadi sedelina acayip cümleler kurda eğlendir bizi biraz :stuart: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 gördüğüm kadarıyla gıcık olduğun kadar da üçkağıtçıymışsında lütfen fikirlerimi çalmayınız buarada eski üye dayanışması haa ayrımcılık yapanlara gıcık oldum hadi sedelina acayip cümleler kurda eğlendir bizi biraz Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Yok merak etme bizde yeni üyelere de her zaman kocamaaann bi yer vardır Zaten farkıdasındır gıcık olamadım Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bende gıcık olamadım hadi sizlere çiçek göndereyim bari :clover: sedelina da gıcık olamadım onada çiçek göndereyim :clover: kekte göndereyim mi canım meyveli karışık Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bende gıcık olamadım hadi sizlere çiçek göndereyim bari sedelina da gıcık olamadım onada çiçek göndereyim kekte göndereyim mi canım meyveli karışık hiçbişe sana gıcık olmama engel olamaz Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bende gıcık olamadım hadi sizlere çiçek göndereyim bari sedelina da gıcık olamadım onada çiçek göndereyim kekte göndereyim mi canım meyveli karışık Aldım kabul ettim bi de çok tşk ettim bunlar da benden Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 vaaaay ben elimden geleni yaptım zeytin dalı uzattım ama tamam öyle olsun çiçeklerimide geri alıyorum ayrıca o kek seni bozar canım sana ilk yaptığım keki ye sen bu forum ikimize dar gelir artık :P Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.