Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Gıcık Olduğunuz Üye..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

üsttekıne mı gıcık oldum yanı benım usttekıne gel beraber gıcık olalım arkadaşa :devil:

Gönderi tarihi:

dur iki gıcığın arasında bir dilek tutayım tuttum

ayrıcana gıcık sedelina arkadaşım lütfen güçbirliği arayışlarına gitmeyelim erkekseniz teker teker gıcık olun

şimdide ben erkek değilim diye gıcık bir espiride yaparsın sen :w00t:

Gönderi tarihi:
gıcık espri yapmam erkek deilim :w00t: gıcığım sana ulenyyy de ne dıyorsann hadi csursan be heyyttt :devil:

sedelina adlı arkadaşımız akşamın bu saatinde balataları sıyırtmış olduğundan yukarda örneği görüldüğü gibi garip garip cümleler kullanmaktadır arkadaşın kusuruna bakmayıp gıcıklığına verilmesi önemle duyrulur :sorcerer:

Gönderi tarihi:
ben akşamın bu saatinde balataları sıyırtmış olduğumdan yukarda örneği görüldüğü gibi garip garip cümleler kullanmaktayım kusuruma bakmayıp gıcıklığıma verilmesi önemle duyrulur :sorcerer:

vah vah :crying::w00t:

Gönderi tarihi:
sedelina adlı arkadaşımız akşamın bu saatinde balataları sıyırtmış olduğundan yukarda örneği görüldüğü gibi garip garip cümleler kullanmaktadır arkadaşın kusuruna bakmayıp gıcıklığına verilmesi önemle duyrulur :sorcerer:

bak şimdi sana gıcık oldum <_<:P:D sedoşuma laf yok -_-

Gönderi tarihi:

gördüğüm kadarıyla gıcık olduğun kadar da üçkağıtçıymışsında lütfen fikirlerimi çalmayınız

buarada eski üye dayanışması haa ayrımcılık yapanlara gıcık oldum :P

hadi sedelina acayip cümleler kurda eğlendir bizi biraz :stuart: :stuart: :stuart:

Gönderi tarihi:
gördüğüm kadarıyla gıcık olduğun kadar da üçkağıtçıymışsında lütfen fikirlerimi çalmayınız

buarada eski üye dayanışması haa ayrımcılık yapanlara gıcık oldum :P

hadi sedelina acayip cümleler kurda eğlendir bizi biraz :stuart::stuart::stuart:

:getlost:

Gönderi tarihi:

Yok merak etme bizde yeni üyelere de her zaman kocamaaann bi yer vardır :);)

Zaten farkıdasındır :)

gıcık olamadım :D

Gönderi tarihi:
bende gıcık olamadım hadi sizlere çiçek göndereyim bari :clover::clover::clover:

sedelina da gıcık olamadım onada çiçek göndereyim :clover::clover: kekte göndereyim mi canım :kek: meyveli karışık

hiçbişe sana gıcık olmama engel olamaz :getlost:

Gönderi tarihi:
bende gıcık olamadım hadi sizlere çiçek göndereyim bari :clover::clover::clover:

sedelina da gıcık olamadım onada çiçek göndereyim :clover::clover: kekte göndereyim mi canım :kek: meyveli karışık

Aldım kabul ettim bi de çok tşk ettim :) bunlar da benden :flowers::flowers:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.