Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 sedelina o gıck yazısını nerden aldın hangi başlık saygılar öle birşey yazmam mümkün degil sevgili ipek bu sedelina pek bi nefret dolu..çocukluğuna kadar iniyo bu iş ..o yapmıştır zannımca Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 sevgili ipek bu sedelina pek bi nefret dolu..çocukluğuna kadar iniyo bu iş ..o yapmıştır zannımca lütfen gerceği söyleyin saygılar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 sedelina o gıck yazısını nerden aldın hangi başlık saygılar öle birşey yazmam mümkün degil öyle bir yazım olması mümkün değil alıntı yapınca senın yazını değiştirebılıyorum yanı herkes yapabılır.bu oyun sadece kızma sakın bizeee Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 sedelina canem kendine gel aloooo bakırköymüüü..immmddddaaaaaaaatttttttttttt evet bırasdan hepinisi testereden geçirecem kan göruyorum heryer kırmızı hertaraf kan kokuyooo Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 alıntı yapınca senın yazını değiştirebılıyorum yanı herkes yapabılır.bu oyun sadece kızma sakın bizeee teşekkür ederim çünkü şaşırdım saygılar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 alıntı yapınca senın yazını değiştirebılıyorum yanı herkes yapabılır.bu oyun sadece kızma sakın bizeee sevgili ipek lütfen kızma bize..oyun oynuyorduk ..üzdüysem özür dilerim.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 evet bırasdan hepinisi testereden geçirecem kan göruyorum heryer kırmızı hertaraf kan kokuyooo ehem kehem şey benim biraz işim çıktıda..görüşürüz bir kaç yıl sonra... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 sevgili ipek lütfen kızma bize..oyun oynuyorduk ..üzdüysem özür dilerim.. tabiki önemli degil başka yazı olsa inacam da öle yazı mümkün degil sizde kusura bakmayı biraz da benim bilmemem den oldu saygılar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 tabiki önemli degil başka yazı olsa inacam da öle yazı mümkün degil sizde kusura bakmayı biraz da benim bilmemem den oldu saygılar peki ipek sevındım,ama frozene kızabılırsın fesad o fesad Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 söyleyene bi bakın hele Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 ehem kehem şey benim biraz işim çıktıda..görüşürüz bir kaç yıl sonra... oyy canım bırden öpesim geldi seniiii.(hannıbal smıleyi) Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 peki ipek sevındım,ama frozene kızabılırsın fesad o fesad niye kızıyoruz ki sevmek varken saygılar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 niye kızıyoruz ki sevmek varken saygılar ne kadar haklısınız sevgili ipek..bende çok söylüyorum sedelinaya ama içi fesat olduğundan göremiyor gerçekleri.. oysa ben onu çok seviyorum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 çok uzattınız gıcık oldum size Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 çok uzattınız gıcık oldum size leylam arkadaşım sen de mi gıcık oldun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 bende sana gıcığım nenem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 çok uzattınız gıcık oldum size aha bırı daha bızde gıcık olacak adam arıyoduk Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 leylam arkadaşım sen de mi gıcık oldun evet bı bardak su versek ya Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 aman bi gıcık olan bir sürü gıcık kazanıyormuş ipek oyun icabı arkadaşım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 ben dünyaya gıcığım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 aha bırı daha bızde gıcık olacak adam arıyoduk sedelinacım bu nenem pek iyi bir gıcık olunacak gibi duruyor ..ne dersin canem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 evet iyi bı aday Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 tabi gelin gelin üçer beşer,birbirinize gıcıkken şimdi bana karşı mı müttefik oldunuz ... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 tabi gelin gelin üçer beşer,birbirinize gıcıkken şimdi bana karşı mı müttefik oldunuz ... leylam arkadaşım ben sana gıcık degilim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 hayat bu nenecim ..şartlar neyi gerektirirse Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.