Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 16 yıl Ne diller döktüm ona ben bir bilseniz siz,hatta blog yazsın diye rüşvet bile teklif ettim Ama bende kaybolucam ortadan karar verdim,adam profilimde sevenlerime haset etmiş,bi de şuraya bak Ben o rüşveti almaya gelicem yakında... Hazırlasan iyi olur abla...
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 16 yıl Gelincik, gerçekte oldukça meşgulüm ama aklımda değilsiniz diyemem...Aslında sana ulaşsam iyi olacak bu aralar; çünkü bir kaç şey danışmam gerekiyor... Hoşgeldim... Sıra falan yok da, tanıyamadım yani... O değil de, adımı nerden biliyorsunuz, ona da şaşırdım... Hoşbulduk bakalım tekrardan... Sağolun... Blogunuzda Mutlu yıllar meşgul adam başlığında adınınızı sevgili deniz kızı yazmış
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 16 yıl Blogunuzda Mutlu yıllar meşgul adam başlığında adınınızı sevgili deniz kızı yazmış Hımmmmm... Farketmemişimdir...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 16 yıl Abi, ben çıkıyorum, gidiyorum yaaa... Foruma takıldığımda ders-mers hak getire... Kaç gündür ne İngilizce çalışıyorum, ne tezime yoğunlaşabildim... Ne arşive gidiyorum, ne ödevleri yetiştirebildim... Belki yazın tekrar gelirim, bilemiyorum... Şimdilik hoşçakalın arkadaşlar... Kusura bakmayın... Haftaya da kardeşim evleniyo Ne oluyodum ben o zaman; Bacanak mı, kayınço mu, yenge mi ne bişey olunuyodu yaa... Ya hu hem "bacanak" ne demektir yaa? Bacanak diye bi şey olabilir mi abi? "Çotanak" der gibi... Bana hep "Baca"yı hatırlatıyo... "Baca", "Çanak", "Nacak", "Kap-kacak"... Bu ne yaaa... Saygılarımla...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 16 yıl seninle hep uzak durduk birbirimize, nedenini bilmiyorum ama öyle... hani hergün yürüdüğün yolda sürekli gördüğün biri vardır, gözün onu tanımıştır, hatta alışmıştır ama nedense hiç selamlaşmazsın... öyle... senin hakkında çok şeyde bildiğim söylenemez ama şu forumda okuduğum yazılar içerisinde bende daima bir imrenme uyandıran, dilimin ucuna gelipte bir türlü ifade edemediğim kelimeler gibi yazdıklarını okuyunca "evet işte doğru, bencede böyle, evet bende bunu demek istedim..." der gibi oluyorum... herşeyin ve herkesin sıradanlaştığı, monotonlaştığı, sıkıcılaştığı yerde sürekli farklı duran birisin... dilerim hayatını kurarken daima güzel ve beklentilerini karşılayan hedeflere ulaşabilesin... dedim ya hakkında çok şey bilmiyorum ama birşey biliyorum oda sen media ailesi için çok özel birisin... düşüncelerin özgürce evrende dolaşsın...
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2009 16 yıl Efendim, Tengeriin Boşiq'in nickine bakıp da boş tencere tıngırdaması zannetmeyin. Kendisi Tanrı'nın bize bağışı olan tarihçi bir arkadaşımızdır. Özelliklene verip veriştirip, çaktırmadan tozu dumana katıp bir de üstüne hiç uyarı almama yönündeki başarısını 1. Rua, Odris ve '2. Rua dönemlerimde itinaylan takdir ettmişimdir; bundan sonra da takdir ederim -taş atıp da kolum mu yarulacak- Ayrıyeten, kullandığı yazı karakteri ve punta ölçüsüynen forumun özgün kişiliklerindendir. Yani dedim ya çaktırmadan verir veriştirir, boş anınıza denk gelirse ancak iki hafta sonra yediğiniz lafları anlamlandırmaya başlarsınız; mesela bana her + rep verişinde "sana neşenden başka ne için rep verilir" tarzındaki söylemi hakaret miiiii beğeni miii... "senin gibi bir kazmanın lafına değil ancak sağından solundan salladığı espirilere rep veririm ben yoksa senin gibi bir kalın kafalıya ne rep vericem" şeklinde mi anlamalıyımm yoksa "vay bitanecik arkadaşım kıvrak zekasıyla ve espirili diliyle yine ne güzel söylemiş" şeklinde mi anlamalıyım, henüz çözemedim. Ama ben pozitif bir herif olmaya gayret ettiğim için -"vay sevgili kardeşim tengeriin beni yine çok beğenmiş +rep vermiş yaawww" diye düşünmek istiyorum :D güleyim bari ... kendime ... :D
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2009 16 yıl Hemşocum o seni sevdiğinden öyle demiştir Repledim seni Ah umarım öyledir, ama bu saate kadar cevap gelmedi ben artık endişeleniyorum açık söyliyeyim
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 16 yıl Efendim, Tengeriin Boşiq'in nickine bakıp da boş tencere tıngırdaması zannetmeyin. Kendisi Tanrı'nın bize bağışı olan tarihçi bir arkadaşımızdır. Özelliklene verip veriştirip, çaktırmadan tozu dumana katıp bir de üstüne hiç uyarı almama yönündeki başarısını 1. Rua, Odris ve '2. Rua dönemlerimde itinaylan takdir ettmişimdir; bundan sonra da takdir ederim -taş atıp da kolum mu yarulacak- Ayrıyeten, kullandığı yazı karakteri ve punta ölçüsüynen forumun özgün kişiliklerindendir. Yani dedim ya çaktırmadan verir veriştirir, boş anınıza denk gelirse ancak iki hafta sonra yediğiniz lafları anlamlandırmaya başlarsınız; mesela bana her + rep verişinde "sana neşenden başka ne için rep verilir" tarzındaki söylemi hakaret miiiii beğeni miii... "senin gibi bir kazmanın lafına değil ancak sağından solundan salladığı espirilere rep veririm ben yoksa senin gibi bir kalın kafalıya ne rep vericem" şeklinde mi anlamalıyımm yoksa "vay bitanecik arkadaşım kıvrak zekasıyla ve espirili diliyle yine ne güzel söylemiş" şeklinde mi anlamalıyım, henüz çözemedim. Ama ben pozitif bir herif olmaya gayret ettiğim için -"vay sevgili kardeşim tengeriin beni yine çok beğenmiş +rep vermiş yaawww" diye düşünmek istiyorum :D güleyim bari ... kendime ... :D Şimdi bana rep vermedi ben ağlayım mı
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 16 yıl al sana rep hemşocum banada cevap vermedi şahsen bende endişelendim
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2009 16 yıl Efendim, Tengeriin Boşiq'in nickine bakıp da boş tencere tıngırdaması zannetmeyin. Kendisi Tanrı'nın bize bağışı olan tarihçi bir arkadaşımızdır. Özelliklene verip veriştirip, çaktırmadan tozu dumana katıp bir de üstüne hiç uyarı almama yönündeki başarısını 1. Rua, Odris ve '2. Rua dönemlerimde itinaylan takdir ettmişimdir; bundan sonra da takdir ederim -taş atıp da kolum mu yarulacak- Ayrıyeten, kullandığı yazı karakteri ve punta ölçüsüynen forumun özgün kişiliklerindendir. Yani dedim ya çaktırmadan verir veriştirir, boş anınıza denk gelirse ancak iki hafta sonra yediğiniz lafları anlamlandırmaya başlarsınız; mesela bana her + rep verişinde "sana neşenden başka ne için rep verilir" tarzındaki söylemi hakaret miiiii beğeni miii... "senin gibi bir kazmanın lafına değil ancak sağından solundan salladığı espirilere rep veririm ben yoksa senin gibi bir kalın kafalıya ne rep vericem" şeklinde mi anlamalıyımm yoksa "vay bitanecik arkadaşım kıvrak zekasıyla ve espirili diliyle yine ne güzel söylemiş" şeklinde mi anlamalıyım, henüz çözemedim. Ama ben pozitif bir herif olmaya gayret ettiğim için -"vay sevgili kardeşim tengeriin beni yine çok beğenmiş +rep vermiş yaawww" diye düşünmek istiyorum güleyim bari ... kendime ... Yaf, geç gördüm burada yazılanları... Sık uğramıyorum bu bölüme, kusura bakma Rua... Yazdıkların çok hoşuma gitti, sağolasın düşündüklerin için... Espri yeteneğinin zeka ve ince düşünebilmek ile alakalı olduğunu sanıyorum. Bak nasıl oluyor biliyor musun? Ben her tartışmayı, tartışmanın ciddiliğine kapılarak okuyorum. Ve o yüzden de yazılarım uzun oluyor... Neyse, Ben bir tartışmayı okuyorum mesela; Alevlenmiş gidiyor neredeyse... Senin iletin geliyor ardından ve onda da o ciddiyetin olacağını sanarak okuyorum. İletini okumayı bitirince; "Bi dakka yaf, burada bi espri varmış be!" diyorum... İletin mesela konuyla içiçe ve çok anlamlı, Ama tak diye de inceden bir espri yerleştiriyorsun. Ben o ana kadar kaşlarımı çatık çatık okurken, Yüzüme tebessüm düşüyor ondan sonra... Bu, iki kere çok belirgin bir biçimde oldu Ve ikisinde de hemencecik +rep verdim zaten Hele kelimelerin yok mu? Ben genelde sözcüklerin doğru yazılmasına takmış biri olsam bile Örneğin yukarıda "punta ölçüsüynen" demişsin... Ne bileyim, bu türlü yazımlar hoş oluyor ve insanı gülümsetiyor... Sende hayatı o olanca ciddiyeti ile yaşayıp, biriktirip; Ama diğer yanı ile de ti'ye alan, neşesini de yaşayabilen bir tarz var ve bunu çok iyi yansıtıyorsun... Bunu takdir ediyorum...
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2009 16 yıl seninle hep uzak durduk birbirimize, nedenini bilmiyorum ama öyle...hani hergün yürüdüğün yolda sürekli gördüğün biri vardır, gözün onu tanımıştır, hatta alışmıştır ama nedense hiç selamlaşmazsın... öyle... senin hakkında çok şeyde bildiğim söylenemez ama şu forumda okuduğum yazılar içerisinde bende daima bir imrenme uyandıran, dilimin ucuna gelipte bir türlü ifade edemediğim kelimeler gibi yazdıklarını okuyunca "evet işte doğru, bencede böyle, evet bende bunu demek istedim..." der gibi oluyorum... herşeyin ve herkesin sıradanlaştığı, monotonlaştığı, sıkıcılaştığı yerde sürekli farklı duran birisin... dilerim hayatını kurarken daima güzel ve beklentilerini karşılayan hedeflere ulaşabilesin... dedim ya hakkında çok şey bilmiyorum ama birşey biliyorum oda sen media ailesi için çok özel birisin... düşüncelerin özgürce evrende dolaşsın... Sardunya... Ya bana hep Barbunya'yı hatırlatmıştır bu isim... Bir de annemin Begonya çiçeği var; onu... Bi yakınlık var yani, neden bilmiyorum... Doğrudan konuşmamız ve iletileşmemiz pek olmadı; kabul... Ama hep tanıyormuşum gibi yakın ve sıcak geliyorsun, bilemiyorum... Bu forumu özel yapan birileri varsa, ben onların belki de en sıradan olanlarındanımdır... Diğer herkes de gerçekten önemliler; Senin gibi... Saygılarımla...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 16 yıl Şöyle bir arkadaşımın ısrarı üzerine blog yapayım derken elime yüzüme bulaştırdım sonra aldım bir çikolata ve kaşık başladım şiirlere dalmaya. Güzel insan anlaşamıyoruz desen de,ben düşündceleri bir tarafa bırakıyorum.Sana sevgilerimi gönderiyorum.Bak bu şiir sana,ben yazmadım ama yazan kadar sana tanığım Umarım Ahmed Arif'i seviyorsundur. UY HAVAR Yangınlar, ***** fakları, Korku çığları Ve irin selleri, aç yırtıcılar, Suyu zehir bıçaklar ortasındasın. Bir cana, bir başa kalmışsın vay vay! Pusatsız, duldasız, üryan Bir cana bir de başa Seher vakti leylim -leylim Cellat nişangahlar aynasındasın. Oy sevmişim ben seni... Üsküdardan bu yan lo kimin yurdu! He canım... Çiçekdağı kıtlık, kıran, Gül açmaz, çağla dökmez. Vurur alnım şakına Vurur çakmaktaşı kayalarıyla Küfrünü, Medetsiz, Munzur. Şahmurat Suyu kan akar Ve ben şairim. Namus işçisiyim yani Yürek işçisi. Korkusuz, pazarlıksız, kül elenmemiş, Ne salkım bir bakış Resmin çekeyim, Ne kınsız bir rüzgar Mısra dökeyim. Oy sevmişem ben seni... Ve sen daha demincek, Yıllar da geçse demincek, Bıçkılanmış dal gibi ayrı düştüğüm, Ömrümün sebebi, ustam, sevgilim, Yaran derine gitmiş, Fitil tutmaz, bilirim. Ama hesap dağlarladır, Umut, dağlarla. Düşün, uzay çağında bir ayağımız, Ham çarık, kıl çorapta olsa da biri Düşün, olasılık, atom fiziği Ve bizi biz eden amansız sevda, Atıp bir kıyıya iki zamın Yarının çocukları, gülleri için Herbirinin ayvatüyü, çilleri için, Koymuş postasını, Görmüş restini. He canım, Sen getir üstünü. Uy havar! Muhammed, İsa aşkına, Yattığın ranza aşkına, Deeey, dağları un eder Ferhadın gürzü! Benim de boş yanım hançer yalımı Ve zulamda kan-ter içinde, asi, He desem, koparacak dizginlerini Yediveren gül kardeşi bir arzu Oy sevmişem ben seni...
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 16 yıl Bu forumu yaklaşık 2005 ten beri takip ederim.Ama hiç günü gününe ne yazılmış ne çizilmiş diye bakmamıştım. Ta ki 2007 ye kadar. 2007 de bir hastalık yüzünden epeyce hastanede ve evde vakit geçirmek zorunda kaldım. O zaman keşfettim sevgili Tengerin seni . inan saatlerce yatakta olmak zorunda kaldığım zamanlarda senin o uzun yazıların varya hani vaktin benim için o kadar çabuk geçmesini sağladı ki.Bunun için sana teşekkür ediyorum. Her ne kadar tanışmasakta yerin ayrıdır benim için. Ben düşüncelerini ve kendini bu kadar güzel ifade edebilen çok az insan tanıdım.Sende onlardan birisin. Sanırım yaşça da benden küçüksün. ve yaşına rağmen bu kadar bilgi birikimine sahip olman ve sürekli kendini daha da ilerletmeye çabalaman gerçekten de takdire değer. Umarım hayatta yapmak ve başarmak istediğin bütün planlarını gerçekleştirirsin. ve inşallah uzun süreler daha burda yazılarını görürüm ve olaylara yaklaşımın, bakış açın bir kere daha beni hayretler içine düşürür
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 16 yıl Bu forumu yaklaşık 2005 ten beri takip ederim.Ama hiç günü gününe ne yazılmış ne çizilmiş diye bakmamıştım. Ta ki 2007 ye kadar. 2007 de bir hastalık yüzünden epeyce hastanede ve evde vakit geçirmek zorunda kaldım. O zaman keşfettim sevgili Tengerin seni . inan saatlerce yatakta olmak zorunda kaldığım zamanlarda senin o uzun yazıların varya hani vaktin benim için o kadar çabuk geçmesini sağladı ki.Bunun için sana teşekkür ediyorum. Her ne kadar tanışmasakta yerin ayrıdır benim için. Ben düşüncelerini ve kendini bu kadar güzel ifade edebilen çok az insan tanıdım.Sende onlardan birisin. Sanırım yaşça da benden küçüksün. ve yaşına rağmen bu kadar bilgi birikimine sahip olman ve sürekli kendini daha da ilerletmeye çabalaman gerçekten de takdire değer. Umarım hayatta yapmak ve başarmak istediğin bütün planlarını gerçekleştirirsin. ve inşallah uzun süreler daha burda yazılarını görürüm ve olaylara yaklaşımın, bakış açın bir kere daha beni hayretler içine düşürür Mouchette, valla ne desem bilemiyorum. Sanırım ilk defa birisi uzun yazılarımı, uzunluğu ile böyle övdü... Açıkçası bende seni pek tanımıyorum ama yine de çevrimiçi listesinde hiç anlamını bilmediğim nickin ilgimi çekmişti Hayatında, farketmeden de olsa ufak bir iz bırakabildiysem, bu benim için çok çok anlamlı olur... Bilmiyorum senden ne kadar küçüğüm ama bazen kendimi yorulmuş hissediyorum. O zamanlar buradaki paylaşımlar hala hayatta olduğumu hissettiriyor. İlgin için çok teşekkür ederim.
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2009 15 yıl MacGyver ı veriyo Tnt ne zamandır.aklıma sen geldin bununla ilgili bi sohbetimiz olmuştu forumda galiba ... güzel insan sağlıcakla kal
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2009 15 yıl MacGyver ı veriyo Tnt ne zamandır.aklıma sen geldin bununla ilgili bi sohbetimiz olmuştu forumda galiba ... güzel insan sağlıcakla kal Evet, biliyorum verdiğini... Ama yetişemiyorum yaa izlemeye
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2009 15 yıl Evet, biliyorum verdiğini... Ama yetişemiyorum yaa izlemeye evet geç veriyo önemli de değil canım güzel güzel uyumak varken.
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2009 15 yıl evet geç veriyo önemli de değil canım güzel güzel uyumak varken. Acaba Ares ile indirebilir miyim yaa McGywer'ın tüm bölümlerini... Deneyeyim bakayım...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.