Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl bir yere biliyorsun.. kim yoldu diye yazmisdim... Hayat demissin Hayatin sana mutluluk getirmesini diliyorum ben Tengeriin boşig ve Daha Nice Mutlu ve Umutlu Bayramlar Görmeni
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl Yılların yaprak misali döküldüğü,sevginin eridiği, insanın öz değerini yitirdiği, şu alemde, güzelliğini yitirmeyen Nadide İnsanlara. İYİ BAYRAMLAR.. Çok sağolun Sayın ErdalAktaş... Hatırlamanız çok hoş yahu... Teşekkürler... Sizinde bayramınız kutlu olsun.. . bir yere biliyorsun.. kim yoldu diye yazmisdim... Hayat demissin Hayatin sana mutluluk getirmesini diliyorum ben Tengeriin boşig ve Daha Nice Mutlu ve Umutlu Bayramlar Görmeni Birce çok sağol... Hayat ile bu aralar pek bir münakaşalıyız be! Nerede karşılaşsak saç saça, baş başa karışıyoruz valla... Neyse, yuvarlanıp gideceğiz artık... Sana da niye umut dolu bayramlara...
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl Birce çok sağol... Hayat ile bu aralar pek bir münakaşalıyız be! Sana da niye umut dolu bayramlara... bunun farkindayim o yüzden öyle yazmisdim.. sagol Tengeriin, hepbirlikte
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz kalınca anlar insan... görmenin nasıl bir bayram olduğunu karanlık öğretir; sevmeninkini yalnızlık... sevdiklerinle geçen her gün bayramdır. yoğun bakımda sancılı geceyi ya da kangren olmuş bir ilişkiyi bitirmek de öyle... vuslat da bayramdır öte yandan... endişe içinde beklediğinden mektup almak, telefonda ansızın sesini duymak, deli gibi burnunda tütenin boynuna sarılmak bayramdır. en acıktığın anda dumanı tüten bir somunun köşesini bölmek, korktuğunda güvendiğine sarılabilmek, dara düştüğünde dost kapısını çalabilmek bayramdır. "ona güvenmiştim, yanılmamışım" sözü bayramdır. hiç aldatmamış, aldanmamış olmak bayram... alnı açık yaşlanmak bayramdır; ulu bir çınar gibi ayakta ölebilmek bayram..." Çocukken güzeldir bayramlar... Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken... Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır... Ama hep güzeldir bayramlar... Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır... İYİ BAYRAMLAAARRRRR.
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz kalınca anlar insan... görmenin nasıl bir bayram olduğunu karanlık öğretir; sevmeninkini yalnızlık... sevdiklerinle geçen her gün bayramdır. yoğun bakımda sancılı geceyi ya da kangren olmuş bir ilişkiyi bitirmek de öyle... vuslat da bayramdır öte yandan... endişe içinde beklediğinden mektup almak, telefonda ansızın sesini duymak, deli gibi burnunda tütenin boynuna sarılmak bayramdır. en acıktığın anda dumanı tüten bir somunun köşesini bölmek, korktuğunda güvendiğine sarılabilmek, dara düştüğünde dost kapısını çalabilmek bayramdır. "ona güvenmiştim, yanılmamışım" sözü bayramdır. hiç aldatmamış, aldanmamış olmak bayram... alnı açık yaşlanmak bayramdır; ulu bir çınar gibi ayakta ölebilmek bayram..." Çocukken güzeldir bayramlar... Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken... Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır... Ama hep güzeldir bayramlar... Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır... İYİ BAYRAMLAAARRRRR. Çok hoş şiir be RedBlack... Anı defterimde olman çok hoş... Sağol...
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl Çok sağolun Sayın ErdalAktaş...Hatırlamanız çok hoş yahu... Teşekkürler... çok tatlısınız . ..teşekkür ederim size...gülümsettiniz beni.:
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl Gece Yağmuru ve Sardunyam, sizinde Bayramınız kutlu olsun... Teşekkürler...
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl Aaaa... Gloriaaaaa... Diloooşşşş... Çok sağolun tebrikleriniz için... Size de iyi bayramlar... Bu arada resimdeki bana benzemiyo, onu söyleyeyim...
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 17 yıl az önce blog' unu okumusdum..istedikten sonra eminim ki basaricaksin ..
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 17 yıl Aaaa... Gloriaaaaa... Bu arada resimdeki bana benzemiyo, onu söyleyeyim... onu da nereden çıkardın, ben onu sana kurbanlık hediyesi olarak göndermiştim
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 17 yıl Ne yemek mi yaptım Kuzu kavurma,Kuzu haşlama,Kuzu tandır,Kuzu külbastı,kuzu kuzu kuzuuuuuuuuuuuu Bayramın kutlu olsun Harçlığın
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl Sevgili tengeriin; Yeni yılın kutlu ve de mutlu olsun arkadaşım, forumda yazıları ile dikkatimi çeken ilk sen olmuştun seni takip etmekteyim 2008 sana şans, mutluluk ve gönlünün istediklerini getirsin
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 17 yıl BU YIL SENİN İÇİN GÜZEL ŞEYLERİN BAŞLANGICI OLSUN.. MUTLU YILLAR
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.