Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 18 yıl 6 karesi 36,küpü 116 olan sayıdır.Çarpım tablosunu (Kerrat cetveli)çocuklara öğretirken;''6 kere 6 36 kızım evde kaldı'' denir.. De bizim Gece'mizin evde kalmayacağı aşikar olduğundan,neden bu sayıyı seçtiği anlaşılamamıştır.. Hayır bisim buralarada öyle demesler 6 kere 6 36 babanın bıyığı pekmese battı, annen süt kaynattı Kalmam demi abicim
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 18 yıl değişilmez 13 lanetli sayı...................puha puha Benim sayım..; 1
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 18 yıl Hayır bisim buralarada öyle demesler 6 kere 6 36 babanın bıyığı pekmese battı, annen süt kaynattı Kalmam demi abicim Etrafındakiler körse bilemem..
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 18 yıl 5 ve 8 neden bilmem Bir müzisyenden tespit: 5 ve 8 yani 5/8 lik ritm ve bunu üzerine yazılmış müzik parçaları.Ben 5/8 lik denince hemen rahmetli Melih Kibar ve eserleri gelir aklıma.Sen bu sayıları seçerek Çoban Yıldızı nın güzelliğini, Şehrin Işıkları'nın duygusallığını ve Hababam Sınıfı nın tatlı haylazlığını yaşadığını anlatıyorsun bize.. bugün içimden 1 geçti niyeyse...... 1 Numarayım diyorsun yani.. E yalan da değil canım,ilk torunum sensin..
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 18 yıl 17 onceden tuncay sanlı gıyıyodu bu numarayı sonrada pıerree van hooıjdonk bu yuzden
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 16 yıl su anlarda 3 ve 7 yada tam sayilirsa 21 ile 49 lotto oynarmis gibi oldum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.