Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 çaresiz kalmak... Çaresizseniz , Çare Sizsiniz... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 yüksekten düşmekten hiç hoşlanmam nerden mi biliyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 kilolar yanımdaki erkeğin başka kızlara bakması Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 havalı havalı yürürken birden düşüvermekten Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 alaya alınmaktan ve karanlıktan çok korkarım Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 alayı bilmemde karanlıktan korkma Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 havalı havalı yürürken birden düşüvermekten Olayın örneğini gördüm.. Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 alayı bilmemde karanlıktan korkma elimde değil... Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Farelerrrrr veee Orumcekler Butun kucuk yaratiklar... Ve pariste yasiyorum bu nedemek biliyor musunuz? Fare dolu!!! Korkuncc!!! Ben yakinda Canadaya ayda Irlandaya goccem bu kesin!!! Fareler... ııııyyyy! farenin kendisinden ziyade, gerçekten çok olan birşey korkunç olabiliyor. Çok fare olması korkunç...! Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Birde birseyden cok korkunca daha da ustune geliyor.... Mesela gecen gun Teyzemlere gidiyordum Bir Hint restorantinin onunden gecerken ayagimdan,ustundennn fare gectii Tabi beni gorcen nasil ciglik attim Tabi sanirim benim yuzumden zavallilarin musterisi azaldi... Sen ne diyosun, bizim ev teee 10. katta, yazın tatile çıkmıştık, eve döndüğümüzde kapıyı açınca bişeyin geçip salona geçtiğini gördük, sonra ailecek salona gittik, etrafa baktık bişi yok, soraa annem koltuğu, arkasından bi çekti, koskocaman bi fare fırladı, ayyy ne korkunçtu, ben direk en yakınımdaki başka bi koltuğa fırladım ama o anda nasıl yaptım şaştım yaa, arkam dönüktü koltuğa, vee küçükken çizgi filmlerde gölünce, sandelyeye çıkan şişko teyzelere çok gülerdim, acaba böyle oluyo mu gerçekten derdim, bizzat kanıtladım oluyomuşş!!! Sonrası mı... evi baştan sona tadilat yaptırdık Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Aksam aksam iyi guldum senin ziplama olayin cok guzel sanirim bu herkezde oluyor annem de ole fare gorurse ki burada cok olur yakininda ne varsa hemen uzerine atlar yani o popoyu nasil kaldirir onuda anlamam Masa,sandalye koltuk camasir makinesi ne olursa olsun pat diye atlar..Ben ama tersi gorunce kipirdayamam hatta donarim...Bizim ikizlerde(kardeslerim)maymunlar uzerine uzerine giderler...Hatta bikeresinde yolda ezilmis vardi,cok igrenc ve korkunctu,gidip yanina baktilar yaa!!onlar hic korkmiuyorr....Ve en kotusude,umarim SIKILmadin,ben bir keresinde metrodaydim,bole cok kalabalikti tikapasa ozamanda yazdi yani askili filan vardi uzerimde,saclarimda tyopluydu omzum ciplakti anliycagin,baktim omzumda bir sey hissediyorum..Oda ne?Yanimdaki herifin omzunda o gri farelerden var birde buradaki fareler besili kedi gibi(gercekten)ve kuyrugu bana degiyor)kipirdiyamiyorum,fare yanimda,insanlari ole bir ittimki gormelisin,o tiklim yerde bir bosluk yarattim yaa!!iyiki adam analdida vagon degistirdi.. Yok yaa sıkılmadım komikti Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 sen gul bana ama absina gelince gorursun adamin biri omzuna alsinda gor.... Gelmez inşallah ben de yine uzaktan güleyim Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 askerde edindiğim bir yükseklik fobim var. çocukken, inşaat tepelerinde oynayan. Üniversitede bungee jumping yapan bir insan evladıyken. Askerden geldikten sonra sadece yamaç devriyelerine özgü sandığım fobiyi sanırım kalıcı olarak edindiğimi farkettim. son aylarımda yamaç devriyesine çıkarken uzman çavuşun arkamda yürümesini ister ben uçurum tarafına baktıkça beni dürtmesini söylerdim. ve sanki dağ gitgide eğiliyormuşta bizi faraştan kovaya çöpü boşaltır gibi uçuruma usulca salıcakmış gibi gelirdi. bazen rüya görüyorum daha doğrusu kabus. böyle korkuluksuz hani duvara dayanan yada yüksek yapılarda kullanılan, ellerini ve ayaklarını kullanarak tırmanılan merdivenlerle çok yüksek bir yere çıktığımı ve tekrar geri inmek zorunda kaldığımı görüyorum. Bu tam olarak yükseklik korkusu değil yani yüksek bir yerde olmak değil beni rahatsız eden. yüksek bir yerin ucuna yakın olmak, ama normal insanların rahatsızlık duymacağı mesafeden çok daha uzakta bile olsam rahatsızlık duyuyorum. ve sanırım bunu tamamen karla kaplı arazide, o gözün derinliği algılama yeteneğini geçiçi olarak kaybetmesi ve neresinin düz neresinin çukur yada uçurum olduğu seçmekte zorlanırken edindim. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 *Böbrek taşı düşürürüm kimsenin haberi olmaz.Gıkım çıkmaz.. *Dizimi,avuçlarımı,kollarımı kayalarda paralarım,sesim çıkmaz..(Dağcılık.. ) Vs.. Yanlış anlamayın,bunları övünmek için değil,acı eşiğimin oldukça yüksek olduğunu anlatabilmek adına yazdım.Zira korktuğum şeyin sebebi vereceği acı değil.Başka birisine yapılırken gördüğümde bile kötü hissediyorum.Bu ekranlar içinde geçerli.. Ben iğneden korkuyorum ve bunun yan etkisi olarak dişçiden.(Dişçide de iğne vurular ya.. ) Ha gerektiğinde paşa paşa gidiyorum ama,dişçi maceralarım genellikle koltuğu yatır,koltuğu kaldır şeklinde geçiyor.. Bunun haricinde bir korkum yok ve Allah'a şükür bu korkumda fobi düzeyinde değil.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 sevdiklerimi kaybetme korkum var............. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 eskiden böceklerdi ama artık alıştım onlara şimdiyse karanlık Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 zifiri karanlıktan korkarım otobüste sesli haprışmaktan korkarım kargalardan korkarım Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Duygularımı yitirmek Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Banka kuyruğu beklemek Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 davul sesi özellikle gece ve ramazanda küçüklükten kalma bir korku oldu:p şabanın cin çık filmininde etkisi var yalnız kalmak etafımdaki insanların kaybolması yanlış anlaması böcek gezinince korkmam ama yatarken saçım boynuma değince ya boynunda böcek geziyorsa diye endişe edip sıçramamm karabasan:p fare ıykk Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2009 Çekirgeye fobim varmış ama şöle bir parmak boyunda olanlara Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2009 Deprem fobim var... İnanılır gibi değil Bir de karalık sular, yada karanlıkta denize girmek, kuyu suyu gibi sular... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2009 Deprem fobim var... İnanılır gibi değil Bir de karalık sular, yada karanlıkta denize girmek, kuyu suyu gibi sular... Sahi benimde,nasıl unuttum hayret... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.