Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Erkeksiz bi kadın hiçbişeye benzemez :w00t:

kadınlar olmasa yanmıştınız ya neyse... -_-

• Cevaplar 117
  • Görüntü 8,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
kadınlar olmasa yanmıştınız ya neyse... -_-

Niyemiş o :unsure:

Gönderi tarihi:

babacığım ki kendisi evliliğinin 26 yılını 4;son 2 yılını da 3 kadınla aynı evde geçiren biridir,bu tip mevzular açıldığında hep şunu der:

''hani hamam böcekleri vardır(bizim oralarda karafatma da denir...)hiç izlediniz mi?

önce bi yöne doğru giderler sonra aniden durup hızlı hızlı sola doğru giderler sonra birden durup geriye doğru koşarlar tam gaz...işte bilim dünyası hamamböceklerini ne zaman anlayacak,biz erkekler de kadınları o zaman anlayacağız...''

haklı mı?evet haklı...

Gönderi tarihi:
babacığım ki kendisi evliliğinin 26 yılını 4 son 2 yılını da 3 kadınla aynı evde geçiren biridir,bu tşp mevzular açıldığında hep şunu der:

''hani hamam böcekleri vardır(bizim oralarda karafatma da denir...)hiç izlediniz mi?

önce bi yöne doğru giderler sonra aniden durup hızlı hızlı sola doğru giderler sonra birden durup geriye doğru koşarlar tam gaz...işte bilim dünyası hamamböceklerini ne zaman anlayacak,biz erkekler de kadınları o zaman anlayacağız...''

haklı mı?evet haklı...

filazof babacığın haklıda nazanozkan acık haksızlık var gibi geliyor bana....başka benzetecek böcük bulamamışmı.. :lol:

Gönderi tarihi:
anladın sen onu... ;):P

yuk anlamadım ben onu :huh:

babacığım ki kendisi evliliğinin 26 yılını 4;son 2 yılını da 3 kadınla aynı evde geçiren biridir,bu tip mevzular açıldığında hep şunu der:

haklı mı?evet haklı...

Anlamaya uğraşmamak lazım aslında onlar için bide kafamı yorucaz :D

Gönderi tarihi:
yuk anlamadım ben onu :huh:

Anlamaya uğraşmamak lazım aslında onlar için bide kafamı yorucaz :D

anlayışsız olduğunu biliyodum zati...işte ispatı.. :whistling::w00t:

Gönderi tarihi:
anlayışsız olduğunu biliyodum zati...işte ispatı.. :whistling::w00t:

İltifatın için teşekkürler frozen :shifty:

Gönderi tarihi:
İltifatın için teşekkürler frozen :shifty:

rica ederim ne zaman iltifat istersen söylemen yeterli :w00t:

Gönderi tarihi:
rica ederim ne zaman iltifat istersen söylemen yeterli :w00t:

Herzaman isterim :w00t:

Gönderi tarihi:
son kararınmı... :devil:

yes baby :devil:

Gönderi tarihi:

kadinlarin hayati 6 evredir:

cocukluk

genc kizlik

genc kadinlik

genc kadinlik

genc kadinlik

genc kadinlik

Gönderi tarihi:
siyahx ve aracı anechat8mf.gif

Şimdi cevabını verirdim ama :angry: dua et mesaim bitti B) ama mrk etme eve gidim görürsün :devil:

Gönderi tarihi:
Şimdi cevabını verirdim ama :angry: dua et mesaim bitti B) ama mrk etme eve gidim görürsün :devil:

:blush: arkadaşım hatırlatırım biz barıştık ama :hug:

Gönderi tarihi:
:wassat: canem iyimisin sen...çok saçmalar gördüm seni.. :w00t:

gayet iyiyim belli oluyor mu canem... :stuart:

Erkeksiz bi kadın hiçbişeye benzemez :w00t:

erkeksiz kadın yüzgeçsiz aslana benzer :P

Gönderi tarihi:
siyahx ve aracı anechat8mf.gif

işte ben buna gülerim... :lol: hemde hiç güleceğim yokken...Frozenim ne işler karıştırıyosunuz?..Bu ne hal :w00t:

Gönderi tarihi:
işte ben buna gülerim... :lol: hemde hiç güleceğim yokken...Frozenim ne işler karıştırıyosunuz?..Bu ne hal :w00t:

canım diloşum :wub:

arkadaş ısrarla iltifat istedi bende yazdım :w00t:

seni güldürdüyse herşeye değer... :blushing:

Gönderi tarihi:

haklı mı?evet haklı...

nazanözkan hanfendü... filozof yanınızı babanızdan almış olmalısınız... :P

ee..ne demişler armut dibine düşer..di mi efendim??

Gönderi tarihi:
canım diloşum :wub:

arkadaş ısrarla iltifat istedi bende yazdım :w00t:

seni güldürdüyse herşeye değer... :blushing:

canım benim :wub:

ne dedin..iltifat mı? :w00t:

Gönderi tarihi:

frozen ve aracı

:devil:

g279lq4yl8ghie5.gif

Gönderi tarihi:
kadınları çok karmaşık biliyorum bi tanım yapamıyorum bu yüzden her açıklama benim için önemli saygılarımla

kadın ve erkek bıyolojık ve psikolojık farklılıklarını bilerek birbirine yaklaşırsa karmaşık görünmez..

karmaşık olan kadın değildir,farkların bilincinde olmayan akıldır..

Gönderi tarihi:
sakinleş arkadaşım biz barıştık yaww.. :lol:

Yeni aracım nasıl ama :w00t:

53oh12rw8bsth2.gif

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.