Φ DA VİNCİ Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 zeki, çevik ve hanım olmalı .. hanım hanım sevgiler yanında da saygılar Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Kadın dediğin taktınmı koluna yakışacak , Çaktınmı duvara yapışacak.... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Kadın dediğin taktınmı koluna yakışacak , Çaktınmı duvara yapışacak.... Allah Seni Ne Yapmasın Emii Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 ---- kadın dediin.. SADIK olmalı... güzel olmalı... tatlı dilli olmalı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Kadın dediğin taktınmı koluna yakışacak , Çaktınmı duvara yapışacak.... çok ii yaa Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 kadın dediğin kadın gibi olmalı...adam gibi adam bulmalı ne dedim ben şimdi ya.. Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 kadın dediğin kadın gibi olmalı...adam gibi adam bulmalı Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 kadın dediğin kadın gibi olmalı...adam gibi adam bulmalı ne dedim ben şimdi ya.. Adam gibi adam kaldı mı ki kıs Nesli tükenmiş durumda ***** Ne hikmetse anlamadım Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Sayın Yönetim; Süper Kız Çocuğu Özo tarafından ve İstanbul şehrinde yaşayan erkekler hedef gösterilerek, hakaret içeren beyanda bulunulmuştur.. Dikkatinize sunulur.. Teşekkürler.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Sayın Yönetim; Süper Kız Çocuğu Özo tarafından ve İstanbul şehrinde yaşayan erkekler hedef gösterilerek, hakaret içeren beyanda bulunulmuştur.. Dikkatinize sunulur.. Teşekkürler.. Kişiye yönelik yapılmış bişey diil.. Espirii olsun diye sölenmiştir tamamen.. İnsanlar neden farklı yönlere çekiyolar merak ediyorum.. Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 profosyonel olmayanlar üzerine alınmasın yani Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 profosyonel olmayanlar üzerine alınmasın yani aynen öle Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 profosyonel olmayanlar üzerine alınmasın yani bence de Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Ankaralı olarak yırttık yani Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Ankaralı olarak yırttık yani Bncede yırttın Yoks kurtuluşun yoktu Benim dilime düşmeye gör:D Alıntı
Φ HEYy_KEL Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Kararları erkek almalı diye düşünmeli, ev ile ilgili olanları da erkeğe bırakmalı... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Kararları erkek almalı diye düşünmeli, ev ile ilgili olanları da erkeğe bırakmalı... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Kararları erkek almalı diye düşünmeli, ev ile ilgili olanları da erkeğe bırakmalı... Biçok kişide benimle aynı kanıdadır ki; Erkek ve bayanın günümüz Türkiyesinde eşit olmadığını kabul ediyorum.. Amma velakin eşler arasında hala bir dayanışma olduğunu savunuyorum ben.. Neticede hayat müşterek ve verilmesi gerekn ailevi bir karar alınması gerekiyorsa bu beraber ve saygı sevgi çerçevesinde yapılmalıdır.. Senin gibi dşünen topluluklar da yok diil.. Toplumun büyük bir bölümünü oluşturuyor.. Ne yazık kii... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Bncede yırttın Yoks kurtuluşun yoktu Benim dilime düşmeye gör:D senin dilin nasil acaba? Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 senin dilin nasil acaba? Bilenler bilir Ne varsa ağzımdadır şakkadanak sölerim gizlemeksizin Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Bilenler bilir Ne varsa ağzımdadır şakkadanak sölerim gizlemeksizin Anladim,sen insani agzinla hallediyorsun yani! Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Anladim,sen insani agzinla hallediyorsun yani! Bazıları şiddetle halleder işiini Bense şiddete karşıyım demek istediğim dövmek istediğim ibirii çıkarsa Sözlü olarak savunmamı yapar geçerim karşıya En temis iş Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 kadın dedıgın cok konusmayacak bazen baygınlık gelıyo bana bı buyuk rakı ıcmekle bı bayanı 20 dk dınlemek aynı etkıyı yapıyo Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 kadın dedıgın cok konusmayacak bazen baygınlık gelıyo bana bı buyuk rakı ıcmekle bı bayanı 20 dk dınlemek aynı etkıyı yapıyo Kadınların ruhunda var ne yapalım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.