Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 ஐ๑(L)(¯`"._."[(Sessizliğin_kızı )]"._."´¯)(L)ஐ๑ Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun ! seni tanımak çok güzel iyi kalpli arkadaşım .sana yeni yaşında mutluluklar ve başarılar dilerim . Tüm güzellikler seninle olsun ......! Doğum günü pastan Buda hediyen Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 ஐ๑(L)(¯`"._."[(Sessizliğin_kızı )]"._."´¯)(L)ஐ๑ Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun ! seni tanımak çok güzel iyi kalpli arkadaşım .sana yeni yaşında mutluluklar ve başarılar dilerim . Tüm güzellikler seninle olsun ......! Doğum günü pastan Buda hediyen çok çok teşekkür ederim arkadaşım en iyi dostum sırdaşım iyiki varsın yeni yaşıma çok mutlu giriyorum seninde bildiğin gibi takı setide çok güzel pastada çok lezzetli herşey için herzaman yanımda olduğun için arkadaşlığını esirgemediğin için teşekkür ederim. bu yıldan isteiğim en büyük dilek senin gibi değer verdiğim ve değer veren kişilerin hepyanımda olması ve her zaman yanında olmak kendim ve sen gibi dostlarım için sağlığı mutluluğu ve bitmeyen umudu diliyorum.. seni seviyorum arkadaşım.. Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Doğum günün kutlu olsun Burcu'cum inşallah sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle arkadaşım... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Doğum günün kutlu olsun Burcu'cum inşallah sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle arkadaşım... çok teşekkür ederim arkadaşım bir ömür boyu hep berber sizlerle tekrarları dileğiyle.. nerde hediyem Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 eet kutlu olsun doğum günün Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Tüm sıkıntılarını bu sene de bırak,biz onları bir çukura gömeriz.Yeni yılın ve yeni yaşın sana mutluluk getirsin arkadaşım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Sevgili Burcu, Sen çok güzel yürekli bir insansın... Bunu buradan hissedebiliyorum... Güzel yüreğininin umutları asla solmasın Burcucuğum, Doğum günün, yeni yılın ve bayramın kutlu olsun... Dilerim tanrı bu yıl tüm dileklerini gerçekleştirir.... Kendine cok iyi bak.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Tüm sıkıntılarını bu sene de bırak,biz onları bir çukura gömeriz.Yeni yılın ve yeni yaşın sana mutluluk getirsin arkadaşım.. çok teşekkür ederim sizlerede yeni yılınız mutluluk ve başarı getirsin sevgiyle kal arkadaşım.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Baksana Mineu'da doğum günü topiği açmış şanslısın iki yerden nasibin varmış herşey gönlünce olsun Mutluluklar dilerim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.