Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Ama kimse bir fikir sürmüyor ki ortaya Aaa, Bakın aklıma ne geldi. Birde "Devrimler Tarihi" gibi bir bölüm koyun. Öncelikle "Türk İnkılabı" ve sonra diğer Devrimler bu bölümde işlensin: Çin Devrimi, Rus Derimi, Japon Restorasyonları, Rönesans ve Reform Hareketleri, Fransiz İhtilali, Küba Devrimi vs vs vs... Aklınıza bu konuda neler gelirse artık... Hatta benim aklımda güzel bir tartışma konusu var Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 sanat tarihi ve mimarlık tarihi alt başlıkları da olabilir belki.yanılmıyorsam bir arkadaş Sinan hakkında yazmıştı forumlarda.örneğin o tür resim,bilgi paylaşımları bu başlıklara aktarılabilir. sanat tarihi ve mimarlık tarihi alt başlıkları da olabilir belki.yanılmıyorsam bir arkadaş Sinan hakkında yazmıştı forumlarda.örneğin o tür resim,bilgi paylaşımları bu başlıklara aktarılabilir. forum değilmiş,özür dilerim,siyah x'in blogunda okumuşum . Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Aaaa... Evet ya, "Sanat Tarihi" bölümü de olmalı... Çok güzel olur... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Admin Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Sanat Tarihi ve Bilim Tarihi Eklenmiştir Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 arastiralim ogrenelim, bolumude acilsa fena olmaz derim hani gerci konunuzla pek alakali degil, ama belki bir ornek olabilir.. saygilar Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Forum ahalisinin yer alabileceği ortak bir yayın projesi var mı( dergi; özel bir bölüm vs.....)??? Yazıların toplandığı bu tür bir oluşum nasıl olur??? Benden değil bu yanlış anlamayın; daha önce örneğini gördüm ondan soruyorum... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Admin Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Sevgili ali0_1, Bu daha önce bir başkası tarafından önerilmişti, ve biz şunu söylemiştik ona nazaran. Dergi magazin bizim için zor şeyler. Bunlar ekonomik küflet getirecek şeyler ve biz ekonomik olarak buna yeterli değiliz. Ayrıca biz bu iş için Blog bölümüzü açtık ve isteyen istediği yazıyı dizinleri ile birlikte orada yayınlıyor... Oraya girip bakarsanız çok kişiselleştirilmiş bir bölüm olduğunu göreceksiniz... ki dizinler yardımı ile çok kolaylıkla istediğiniz şekilde görsel bir olaya katkıda buluanabilirsiniz.. Beşki şunu yapabiliriz Görsel bir NewsLetter - HaberMektubu oluşturabiliriz... Magazin gibi oluşturulmuş bir mektup ama forumlar gizlilik üzerine kurulduğu için zorluk çıkabilir... Bilmem bu açıklamalar yeterli oldumu (ayırca iletinizi doğru başlığa taşıdım) Saygılar Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Sağolun;kolay gelsin... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Bence Forumu daha üst bir seviyeye çekmek lazım diye düşünüyorum... Bir "Sanal Dergi" yapalım diyorum. Haftalık ya da Aylık olabilir. Editörü ve Yazarları olur. Editötün ve Yazarların Ünvanlarıda ona göre yazar tabi, tıpı Adminlerinkinin yazdığı gibi... Bu bu yazarlar ilgili alanlarda yazılar yazarlar. Editör gözden geçirir, acaba iğneleyici, sataşır mahiyette içerik var mı diye... Sonra dergide yayınlar. Belki fon olarak forumdan farklı bir renkte fon ve gösteriş kullanılabilir. Okuyucular içi yorum bölümü olabilir belki. Ya da istek ve araştırma konusu sunabilirler. Ne bileyim işte, Net'te bir çok Sanal Dergi var... Onlar incelenebilir belki diye düşünüyorum ama tabi yine Foruma özgün bir tarz yaratılabilir, fikirler alınabilir. Ama dediğim gibi sorumluluk isteyen ciddi bir iş bu bence, Ve bana kalırsa yapılmasını isterim. Hem belki yazarlar yetiştiririz, ne me lazım! Derginin bölümleri olur mesela, Yazarlar kendi alanlarında yazarlar. Edeniyat, Tarih, Felsefe, Politika, Müzik, Sinema veya serbest olarak haftalık ya da Aylık yazılar yazılabilir. Neyse görüşleri alalım, Ve birde Admin'e sormak isterdim böyle bir dergi olsa forumda görünüş olarak farklı bir görünüşe sahip olabilir mi? Yani dergi olduğu belli olsun diyorum... Saygılarımla... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Bu fikri dile getirmiştim; Burada geçiyor... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Bu fikri bazı arkadaşlarla paylaştığımda olumlu tepkiler almam beni Admin'e yöneltti;o da bir başlıkta konuşulabilir deyince bu noktaya geldik... Arkadaşlar "Araştırma grupları" ne işe yarayacak??? 1)Normal başlıklar altında şahısların kendi görüşlerini belirtmesinin ardından her telden ses kendince çalmaya başlıyor;bunu görmek zor değil;forum-tartışma ortamında gayet doğal da;ama öyle konular geliyor ki aslında "hepimiz" geleceğimiz ve düşünce ufkumuz için bu konularda "gerçek" anlamda mesafe katetmeliyiz;işte bu noktada normal bir başlıkta polemiğe dönecek konuların karşılıklı bir anlaşma ile oluşturulumuş "ortak başlık"larda;makale havasında yazılar, kaynaklı alıntılar ve sonuca ulaşma amacıyla konuşulması hiç fena olmaz.Böylece çok sesli ortamda ortak payda arayışı daha sağlam temellere oturtulmuş olur... 2)Olayın en önemli kısmı karşılıklı anlaşma aslında;"ortak başlık" kavramının önemi de burada devreye giriyor; daha net amaçlar ve "ben buyum işte"cilikten öte ilerleme isteğiyle çözüm arayışı bir araya geliyor; "ortak başlık" da kuralları ve kendi disipliniyle oturtulursa eğer kısır tartışma havasının dağılmasına kapı aralanıyor... Yani amaç genel olarak "odak"lar oluşturup; araştırma isteği ve karşıyı anlama yetisini yazılarımıza oturtmak;ortak paydalara ulaşılabileceğini ve olumlu çözümler üretilebileceğini göstermektir... Saygılar... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Araştırma gruplarındaki sunumların "makale havasında" olmaktansa, direkt "makale" şeklinde sunulması gerekir diye düşünüyorum. Bilirsiniz makaleler nesneldir ve artistik söz oyunlarından uzak, yalın bir dil ile yazılır. Herhangi bir kişinin herhangi bir yerdeki bir köşe yazısı "belge" niteliği taşıyamayabileceğinden, kopyala-yapıştır'cıların daha da dikkat etmesi gerekir. Farklı görüşlerden de olsalar objektif, pozitif, nazik, bilgili insanlar var bu forumda. Böyle bir grup oluşturulduğunda dilerim diğerlerine de örnek olurlar. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Bunun için öncelikle konuşulması gerekiyor ama görüyorum ki olay başlığa taşınınca fazla yalnız kaldı!!! Sunduğunuz gereklilikler önemli;dediğim gibi belirlenmiş kurallar çerçevesinde kendi disipliniyle devam edecek bir oluşum olmalı... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Amaç anlamak ve anlaşılmak olacaksa böyle bir başlık yararlı olacak. Neye, neden tepki verdiğimizi açıklayarak... meydana gelen olaylarda kişilerin hangi sebeplerden dolayı endişelere kapıldığı ortaya koyarak... dünyanın gerçeklerinde bizim kendi pencerelerimiz dışında bir çok pencere olduğunu bilerek yapılacak her tartışma ve paylaşım bu forum dahil bütün insanlığın ihtiyacı olan yegane ihtiyaç... Yani uzlaşı... Türkiye'de oynanan kirli ve karanlık oyunlardan duyduğumuz rahatsızlıklar var... Görüyorum ki benzer rahatsızlıklar farklı görüşlerde olsada pek çok insanda var... Sadece sorunun kaynaklarını farklı yerlerde görüyoruz... Bize göre Cumhuriyet ve Türkiye'nin Üniter yapısı tehtid altında, rejimin bütün ilkeleri kasıtlı olarak tartışma konusu yapılıyor ve bu arada birileri zaman kazanıyor ve mazlum durumuna düşmüş gibi görünerek ajitasyon yapıyor... Kimilerine görede Cumhuriyet tehtid altında değil dindarlar baskı altında ve Türkiye'nin Üniter yapısı tehtid altında... Her iki tarafta Türkiye'nin toprak bütünlüğünün tehlike altında olduğunu biliyor peki neden anlaşamıyoruz? Mesele basit sorun gibi gösterilen şey din... Oysa böyle olmamalı... Din tehlike altındadır doğru ama dindarlar tehlike altında değil... Dini korumakla mükellef olan hiç bir insan olamaz... Kişiler olsa olsa inançlarını koruyabilirler... Zaten inancı varsa ve bunda gönüllüyse bunu kaybetmez aksine bilgilenerek imanını arttırır... Ama o kadar çok kavram kargaşası yaşıyoruz ki durum garip bir hale geldi... Bir soru sormak istiyorum... Allah'mı herşeyin koruyucusudur, insanında dahil... Yoksa insanmı koruyucudur? İnsanlar dini koruyabilirler mi? İnsanlar Allah'ı koruyabilirler mi? Kavram kargaşasına dönüştürülen şey budur, insanlar koruyuculuğa soyunuyorlar... Neyi kimden nasıl koruyacaklarını bilmeden, dini koruyacağım diye sahtekarlara pabuç bırakıyorlar... Onlarda aldıkları destekle bölücülük yapıyorlar... İnançlı bir insan olarak ülkemin geldiği bu konumda düşüncem özetle budur... Şimdilik bu kadar... Umarım saygı çerçevesinde faydalı paylaşımlar gerçekleşsin... Selamlar... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Konuları "tehdit şudur";"şucular zararlı" çerçevesinden çok hepimizi ilgilendiren nerde olduğumuzu ve nerede olmamız gerektiğini ortaya koyar bir biçimde ele almakta yarar var;amaç da bu aslında... Konuya misal:Çevre sorunu-Türkiye; Enerji problemi; Siyaset bilimi ışığında Türkiye ;Teknoloji-Kültür vs...... Yani siyasi bir çatışma ortamından kurtulmak iyi olur diye düşünüyorum... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Sayın ali01 banada bu proje hakkında birşeyler anlattın yazdın bende olumlu dedim.. Ama ben bu projede yer alamam arkadaşım.. 5-6 ay önce ortak paydada buluşalım, hem bir birimize hemde vatanımıza milletimize faydamız olsun diye "MUCİTLER" başlıklı bir topic açtım, açtığıma açacağıma pişman oldum.. "inanan insandan mucit olmaz" diyenler oldukça hiç bir ortak paydada buluşamayız.. Artık diğer konulardaki ortak paydalarda buluşmanın zorluğunu siz düşünün.. Kendi adıma ben bu projede yokum ama güzel bir fikir olduğu için sözlü olarak destekliyorum ve inşallah muvaffak olursun diyorum, başarılar.. Saygılar.. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Sayın ali01 banada bu proje hakkında birşeyler anlattın yazdın bende olumlu dedim..Ama ben bu projede yer alamam arkadaşım.. 5-6 ay önce ortak paydada buluşalım, hem bir birimize hemde vatanımıza milletimize faydamız olsun diye "MUCİTLER" başlıklı bir topic açtım, açtığıma açacağıma pişman oldum.. "inanan insandan mucit olmaz" diyenler oldukça hiç bir ortak paydada buluşamayız.. Artık diğer konulardaki ortak paydalarda buluşmanın zorluğunu siz düşünün.. Kendi adıma ben bu projede yokum ama güzel bir fikir olduğu için sözlü olarak destekliyorum ve inşallah muvaffak olursun diyorum, başarılar.. Saygılar.. Bir de şu açıdan bakın;orada karşılıklı anlaşmaya dayalı bir hareket yoktu değil mi;yani tam olarak kurallarını koyabilmiş miydiniz??? Fark buradan kaynaklı olabilir biraz;polemiğe yer vermeyecek, kendi içinde tutarlı, ortak payda arayan yazıların oluşması zaten bu tür bir anlaşma dışında mümkün olamaz... Bir daha düşünün lütfen... Saygılar... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Sevgili arkadaşlarım, aynı düşünceyi paylaşıyoruz bu sevindirici. Ancak bu oluşumun,grubun,topluluğun artık adı her ne ise, iskeletini kurmamız gerekir öncelikle. Bir yapının kalıcılığının ve ihtişamının süreklilik arzetmesi için önce projesinin tamamlanması gerekir. Yuvarlak yuvarlak yazıyorum farkındayım, detaylandırayım. Bu platformda (platform oldu bak şimdi de) tartışılacak,paylaşılacak konuların sadece burada üretilmesi gerekmiyor bence. Takıldığımız, emin olamadığımız, kesinlikle doğruluğunu ya da yanlışlığını bildiğimiz (inandığımız demiyorum, makalelerde inanmak-sanmak yoktur) forum başlıklarını da analiz edebiliriz. Ancak dikkatlerin dağılmaması açısından bir akış şemasının çalıştırılması gerekiyor. Nedir bu şema? Misal, ortak paydada buluşulmadıkça yeni konuları ele almayabiliriz. Kim karar verecek peki buna? 2/3 çoğunluk arayalım isterseniz Alıştık ne de olsa. Ayrı bir konu, düşüncelerimizi aktarırken nicel değerlerle desteklememiz gerekir. Örnekleyeyim,Dini konular paylaşıldığında kutsal kitaplardan (hangisine inanılıyorsa) konuya açıklık getirebilecek alıntılar yapılsa,Enerji konusu paylaşılırken yerine göre nükleer enerji yasasından, elektrik piyasası yasasından, maden kanunundan, ne bileyim enerji verimliliği kanunundan alıntılar yapılsa,Siyaset konuşurken anayasadan, siyasi partiler kanunundan alıntılar yapılsa vb. fena mı olur? Bu paylaşıma bir sınırlama getirme arzusunda olduğum anlaşılmasın sakın. Ne bir yöneticiye, ne sekretere, ne azaya ihtiyacımız var. Herkes kendi fikrinde sorumluluk alsa çözülebilir diye düşünüyorum. Şimdilik bu kadar. Bayıltmadım umarım. Saygılarımla. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Bir de şu açıdan bakın;orada karşılıklı anlaşmaya dayalı bir hareket yoktu değil mi;yani tam olarak kurallarını koyabilmiş miydiniz??? Orada herhangi bir kurala gerek yoktu, çünkü işin içinde ne siyaset ne din nede başka bir kutup vardı, bir tek kutup vardı o da insanlık için faydalı olmaktı, icatlardan, ilginç fikirlerden bahsetmekti.. İkinci bir husuus.. Bu işin koordinesi ve kontrolü nasıl olacak..? Saygılar.. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Sayın ali01 banada bu proje hakkında birşeyler anlattın yazdın bende olumlu dedim..Ama ben bu projede yer alamam arkadaşım.. 5-6 ay önce ortak paydada buluşalım, hem bir birimize hemde vatanımıza milletimize faydamız olsun diye "MUCİTLER" başlıklı bir topic açtım, açtığıma açacağıma pişman oldum.. "inanan insandan mucit olmaz" diyenler oldukça hiç bir ortak paydada buluşamayız.. Artık diğer konulardaki ortak paydalarda buluşmanın zorluğunu siz düşünün.. Kendi adıma ben bu projede yokum ama güzel bir fikir olduğu için sözlü olarak destekliyorum ve inşallah muvaffak olursun diyorum, başarılar.. Saygılar.. Sevgili Sedat, MUCİTLER başlığına hiç bakamadım ancak endişelerinin ve güvensizliğinin nedenlerini de senin kadar biliyorum. Bahsettiğimiz farklı bir şey. Ne ağaca benzer, ne de buluta Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Sevgili arkadaşlarım, aynı düşünceyi paylaşıyoruz bu sevindirici. Ancak bu oluşumun,grubun,topluluğun artık adı her ne ise, iskeletini kurmamız gerekir öncelikle. Bir yapının kalıcılığının ve ihtişamının süreklilik arzetmesi için önce projesinin tamamlanması gerekir. Yuvarlak yuvarlak yazıyorum farkındayım, detaylandırayım. Bu platformda (platform oldu bak şimdi de) tartışılacak,paylaşılacak konuların sadece burada üretilmesi gerekmiyor bence. Takıldığımız, emin olamadığımız, kesinlikle doğruluğunu ya da yanlışlığını bildiğimiz (inandığımız demiyorum, makalelerde inanmak-sanmak yoktur) forum başlıklarını da analiz edebiliriz. Ancak dikkatlerin dağılmaması açısından bir akış şemasının çalıştırılması gerekiyor. Nedir bu şema? Misal, ortak paydada buluşulmadıkça yeni konuları ele almayabiliriz. Kim karar verecek peki buna? 2/3 çoğunluk arayalım isterseniz Alıştık ne de olsa. Ayrı bir konu, düşüncelerimizi aktarırken nicel değerlerle desteklememiz gerekir. Örnekleyeyim,Dini konular paylaşıldığında kutsal kitaplardan (hangisine inanılıyorsa) konuya açıklık getirebilecek alıntılar yapılsa,Enerji konusu paylaşılırken yerine göre nükleer enerji yasasından, elektrik piyasası yasasından, maden kanunundan, ne bileyim enerji verimliliği kanunundan alıntılar yapılsa,Siyaset konuşurken anayasadan, siyasi partiler kanunundan alıntılar yapılsa vb. fena mı olur? Bu paylaşıma bir sınırlama getirme arzusunda olduğum anlaşılmasın sakın. Ne bir yöneticiye, ne sekretere, ne azaya ihtiyacımız var. Herkes kendi fikrinde sorumluluk alsa çözülebilir diye düşünüyorum. Şimdilik bu kadar. Bayıltmadım umarım. Saygılarımla. Tam üstüne basmışsınız... Eğer kabul görüyorsa bu fikir;başlayalım artık temelleri atmaya... Akış şeması gerekliliğini de çok güzel vurgulamışsınız;bence ortak bir biçimde(anketlerle falan) belirlenecek konu ilgililere açıldıktan sonra belirli bir süre ileti akışı sağlanır ve olgunlaştığına karar verirse üyeler sonuca giderler;ama sonuçta forum ortamı, geciken olmayacak mı???Çok önemli katkı yapacağına inanan "ek" bölümlere paylaşımlarını aktarabilir;hatta ekler de kendini iyice belli ettikçe sonuç güncellenebilir... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Orada herhangi bir kurala gerek yoktu, çünkü işin içinde ne siyaset ne din nede başka bir kutup vardı, bir tek kutup vardı o da insanlık için faydalı olmaktı, icatlardan, ilginç fikirlerden bahsetmekti..İkinci bir husuus.. Bu işin koordinesi ve kontrolü nasıl olacak..? Saygılar.. Sonuçta bu işe herkes isteğiyle girmiş olacak;karşılıklı anlaşma ortamı da kendini gösterebilirse samimi olan insan zaten düzen bozucu bir işe girişmez;ötekileri de grup kendi ayıklar zaten... Tekrarladığım gibi "yola çıkarken yapılacak anlaşma çok önemli";samimiyet de bunu takip etmeli... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Ben kendimce başlatmaya çalışayım o zaman... 20 Haziran tarihinden itibaren forumumuzda önceden de çokca konuşulan ve çeşitli başlıklara sahip "DEMOKRASİ" konusunda işe başlamak istiyorum;burada ilgili gözüken arkadaşlar katılacaklarsa kendilerine uygun erken bir tarihte işi başlatarak hem zamandan kazanmış olurlar hem de bu benim için çok sevindirici bir haber olur... Bu tabi deneme niteliğinde olacak gözüktüğü kadarıyla;çünkü normal formata uygun bir başlık içinde olabileceği görülüyor şu anki durumda... Başlangıcı "Turkish-media" da açılmış başlıkların linkleriyle ve içeriğiyle yaparak hem önceden konuşulmuşlara saygı gösterilecek;hem de sıkıcı tekrarlardan uzak durulmaya çalışılacak... Bu iletiyi yollamamın nedeni ise ne kadar ciddiye aldığımın gözükmesidir... Destek olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim;destek bulamazsam da en azından nelerin yapılamayacağını görmüş oluruz... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Başlangıcı "Turkish-media" da açılmış başlıkların linkleriyle ve içeriğiyle yaparak hem önceden konuşulmuşlara saygı gösterilecek;hem de sıkıcı tekrarlardan uzak durulmaya çalışılacak... Sayın ali0_1, Anlamaya çalıştığım fakat kararsız kaldığım bir konu var. Konuya başlangıcın, daha önceden yapılan başlıklar ile yapılmasını ancak alıntılar yapılmamasını istiyorsunuz sanırım. Ki böyle de olmalı zaten, aksi halde alıntı yaptığımız kişinin de cevap hakkı doğacaktır. Devamında da ortalıkta yine kan gövdeyi götürecektir Alıntı yapmadan içeriği referans alırken bir sakatlık çıkmasın sonra Başlayalım başlamasına da, şunu önce tam anlayalım. Saygılar. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Sayın ali0_1,Anlamaya çalıştığım fakat kararsız kaldığım bir konu var. Konuya başlangıcın, daha önceden yapılan başlıklar ile yapılmasını ancak alıntılar yapılmamasını istiyorsunuz sanırım. Ki böyle de olmalı zaten, aksi halde alıntı yaptığımız kişinin de cevap hakkı doğacaktır. Devamında da ortalıkta yine kan gövdeyi götürecektir Alıntı yapmadan içeriği referans alırken bir sakatlık çıkmasın sonra Başlayalım başlamasına da, şunu önce tam anlayalım. Saygılar. Aksine benim de kastettiğim o başlıklar üzerinden değerlendirmeler yapmak;bunun için alıntı gerekiyorsa neden olmasın... Ama siz sakıncalı bulursanız bunu;daha iyi bir yöntem üzerinde anlaşmaya çalışırız... İlginiz için teşekkür ederim... Saygılar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.