Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
konuyla ilgili önceki iletimi tekrar yasmama lüzum yok sanırım... -_-

dediğimm gibii bn herkeslee barışığımm ve de herkesle arkadaş... :)

tubaa...bni yeteri kadar tanıyamadığını düşünmeme sebep oluyor davranışların...

bi konu hakkındaa ilk ne dediysem son sözüm de o olur...özelliklee bu tip konulardaa...

bu konuyu evirip çevirip uzatmayaa hiç gerek yokk...helle de bnn söyliceklerimi söyledikten soraa bu foruma yasmann bnim çook moralimi bozdu.. -_-

emrivakilerden nefret ederimmm..bunu biliyorsundur die düşünmüştmm amaa demek ki bni tanıyamamışsın... -_-

ayrıca bu mevzu bni iice üzmeye başladı..bn foruma günlük stresten uzaklaşmak-rahatlamak için giriyorumm..ama bu tür şeylerlee karşılaştığımdaa hiçç de ii olmuyorumm...ztn vakit bulup da zor giriyorum forumaa..bundan sonra o da olmıycak heralde... :(

sevgili sedat abim...abimsinn..tabikidee nasihatlarine dikkat ederimm..amaa bu konudaa gerekli şeyleri söylediğime inanıyorummm... :( bn hiçkimseylee küs müs deilimm..barışılcak bi durum da yokk..amaa bu konu daha fazla uzarsa ölee bi durumm olcakmış gibi gelio banaaa.... -_-

artık bu konunun kapanmasını istiyorumm..en azından bnmm için kapandı..bu konuyla ilgili artık hiç bi şekilde cvp vermiycmm... -_-

Tamam ben karışmıyorum aranızdakilere ne haliniz varsa görün ama yok foruma falan girmemezlik yaparsanız kulaklarınızı çekerim ona göre hadi sevgiyle kalın kardeşlerim :):clover:

• Cevaplar 185
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Tamam ben karışmıyorum aranızdakilere ne haliniz varsa görün ama yok foruma falan girmemezlik yaparsanız kulaklarınızı çekerim ona göre hadi sevgiyle kalın kardeşlerim :):clover:

sonunda abi azarı da işittikk ya hadi hayırlısı.. :w00t::wassat::crying::grin::laughing:

girmemeslikk yaparsam da bilin ki derslerdenn :wacko:

Gönderi tarihi:
immmmmmmmmdattttt!!! :angry:

topici katletmişlerrr polllisssssss!! :angry::blink:

durun durunn memurum polisimm...kimlermiş bnm topicimi katledenlerr... :wassat:

haaa tamamm o zman poilisimm amcamm şikayetçi deilimm..

biri ablam sardunyam,diğeri dedemm frozenimmiş :w00t::whistling::laughing:

kızrmıyım hiçç bidenem...sen kalbinin güselliğindenn karışmışsınn olur mu hiçç :hug:

güzel şiirlerinis içinn çokk saolunn canlarımm

:hug:

canem cimcimem bidenesin sen bidene.. :wub:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

kıss... :) şimdi sen heyecan içindesin....biliom seni..ee kolay değil..büyük maraton olmasa da...yine de hayatın için...liseye adım atmak için sınava giriceksin....kolay gelsin kardeşim.... :clover:

çok heyecan yapmaa... :(

özledim seni de kıs... :hug:

ama sen çalışş...elbet gelirsin görüşürüz.... :clover:

• 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

sevgiyi özlemişim

sevgi dolu ortamları

havasını solumayı ortamların

sevgilimi özledim

sevgi dolu sevgilimi

sevgi kokan sevgilimi

Nerelerdesin sen, :( doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu uzun yılların olsun... seni seviyorum... :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.