Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Durmadan kurulup dağılan bu yerde Hiç bir dost arama. Güvenilir bir sığınak, hiç! .. Bırak acı yüreğinde konaklasın Olmaza çare arama... Kimse sana gülmeden sen acıya gülümse, Yaşamana bak! Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 a.s. abicimmm... ne iyii ettin uğradın daa.. iyisinn inşallahh?? derslerrr gayett iii bi yaramaslıkk yukk meraklanmaa... arzularr şelaleee abicimmm... kendinee iyii bakk Keşke yürek acımasa her ayrılıktan sonra, Kanamasa her ayrılıkta! Gözyaşları akmasa Ve durabilse insan yüce dağlar gibi, Hayatın kahpeliğini anladığı her dem! Hiç üzülmese hiç acı çekmese Hiç buğulanmasa gözler, hiç sevmese insan Akmasa gözlerden yaş yerine kan Ama hayat bu! Ne acısız oluyor, ne sevgisiz! Ne de kanayan yüreksiz! sağol abicim iyi diyelim iyi olsun ! tamam derslerinde başarılar !zaten sen yaramazlık yapmazsın biliyom herşey gönlünce olsun ..! iyi yürekli abicim kendine iyi bakkk.... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Durmadan kurulup dağılan bu yerde Hiç bir dost arama. Güvenilir bir sığınak, hiç! .. Bırak acı yüreğinde konaklasın Olmaza çare arama... Kimse sana gülmeden sen acıya gülümse, Yaşamana bak! saoll tatlışş qanqam... yüzünn hepp gülsünn cnmm KAÇ KERE bir insan kaç kere sevebilir ki ömrünce kaç kere güzel gözlere kurban olur tatlı sözleri kaç kişi için söyleyebilir ki ne kadar sürer büyük aşkı, sevdası şiir yazar, beste yapar, hayal kurar kaç defa kaç fırtına kopar yüreğinde sessizce sessizce ağlayabilir günlerce kaç kere ve sorarım yine sana bir insan kaç kere gelir ki fani dünyaya kaç kere ölebilir sevdiği uğruna seni seviyorum diye kaç kere söyler rüyalarında sayıklar sevdiğini kaç defa gün boyu yaşar yüreğinde kaç kere bir ömre kaç kişi ömür katar sevdikçe kaç defa ruhunu okşar insan sevince hatta kaç kere ayrılığı tadar zalimce kaç kereler kaç cevap çıkar sence bence tek cevap sensin tüm kaç kerelere Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 sağol abicim iyi diyelim iyi olsun !tamam derslerinde başarılar !zaten sen yaramazlık yapmazsın biliyom herşey gönlünce olsun ..! iyi yürekli abicim kendine iyi bakkk.... senn de kendine çook iyii bakk abicimm.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 canım cimcimem sevgililer günün kutlu olsun Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarsa yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Her şeyi unutmak Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 canım cimcimem sevgililer günün kutlu olsun Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarsa yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Her şeyi unutmak bidenemm çooook saol canım... senin de sevgililer günün kutlu olsunn... umarımm sevgi dolu geçmiştirr bu özel günün Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Geldiğin günden itibaren sevgini ve sıcaklığını hissettim.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Geldiğin günden itibaren sevgini ve sıcaklığını hissettim.. o hiss benden sana bi yansımaa... sana karşı olann duygularımınn yansımasıı... çünkü EN sevdiklerimm arasındasınnn abimm... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 bidenem, öptüm kocaman Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 bidenem, öptüm kocaman meleğimmm harikasınn!!! benn de öptümmm senii şekerr bu aradaa hatırlatmama gerek war mi bilmem amaa ŞAMPİYONNN KARA KARTAL!!! Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Napıyomuş bakim benim tatlı cadı kardeşim kız kankan nerde kayboldu? bi sahip çıkamadın kaybettin koca kızı Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Napıyomuş bakim benim tatlı cadı kardeşim kız kankan nerde kayboldu? bi sahip çıkamadın kaybettin koca kızı napiyimmm yaa... adı üzerinde cadılıkkk yapıomm.... yaa sormaa bis o şahsiyet ilen küsmüşş bulunmaktayıss... emmmee möhüm bişi deell barışırıs biz yine onlaa.. her zamnki halımıss... o inekliodur bu aralarr... ondan girmememiştrr forumaa Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Abicim o güzel ve sıcak yüreğinle etrafına neşe ve sıcaklık yayıyorsun . sanada yakışan bu herzaman böyle kal olur mu! iyi kalpli kardeşim benim .......! Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Abicim o güzel ve sıcak yüreğinle etrafına neşe ve sıcaklık yayıyorsun . sanada yakışan bu herzaman böyle kal olur mu! iyi kalpli kardeşim benim .......! abimmm benimm... yazdıklarınnla beni çook mutlu ettin biliyon mu??? seninnn içtenliğinii çoook seviyorumm... arzularr şelaleee abicimmm... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 canım minexim türkü severmisin? sana sevdiğim bir türküyü gönderiyorum meleğim telli turnam selam götür sevgilimin diyarına üzülmesin ağlamasın belki gelirim yarına cananıma... hasret kimsye kalmasın sevdalılar ayrılmasın ben yandım eller yanmasın sevdanın aşkın narına cananıma... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 canım minexim türkü severmisin?sana sevdiğim bir türküyü gönderiyorum meleğim telli turnam selam götür sevgilimin diyarına üzülmesin ağlamasın belki gelirim yarına cananıma... hasret kimsye kalmasın sevdalılar ayrılmasın ben yandım eller yanmasın sevdanın aşkın narına cananıma... saoll güselimm bnm sevmemm mii helee de sen söleyincee... kulaklarımın pasıı silindii ne güsell okudun türküyüü Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 canem cimcimem günün aydın olsun yüzün gülsün... Gelincikler gelincikler tek tek göründü mü çayırlarda işi iş kasabanın su yüzlü çocuğun işi iş bir de poyraza döndü mü hava başlar masmavi damarlar fışkırmaya yanaklarından faytonların turuncu tekerlekleri yansır gaz tenekeleriyle çevrili bahçelerde asılı çamaşırlarından bir tutam çivit kokusu alıp gider gelincikler tek tek göründü mü çayırlarda. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 saoll güselimm bnm sevmemm mii helee de sen söleyincee... kulaklarımın pasıı silindii ne güsell okudun türküyüü öhömm güzel söyledim demi, ben güzel söylerim zaten trt de kadrolu ses sanatkarıyımdır, repertuar alabildiğine geniş sende rock mı seversin yeni nesil gibi? Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 canem cimcimem günün aydın olsun yüzün gülsün... Gelincikler gelincikler tek tek göründü mü çayırlarda işi iş kasabanın su yüzlü çocuğun işi iş bir de poyraza döndü mü hava başlar masmavi damarlar fışkırmaya yanaklarından faytonların turuncu tekerlekleri yansır gaz tenekeleriyle çevrili bahçelerde asılı çamaşırlarından bir tutam çivit kokusu alıp gider gelincikler tek tek göründü mü çayırlarda. bidenemm benimmm... çokk saoll... seninde günün aydın olssun dicmm ama akşamm olduu yaff öhömm güzel söyledim demi, ben güzel söylerim zaten trt de kadrolu ses sanatkarıyımdır, repertuar alabildiğine geniş sende rock mı seversin yeni nesil gibi? wayy beaa sende de ne cevherr warmışş heçç belli etmiyonnn geneldee rock ablacımm yaaa helee şeboyuu çooook seviyommm bi ona bi de seninn türkü söyleşinee hayranımmm Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 BİTANEM EĞER BOŞALMIŞSA MASAMDA ŞİŞELER KIRILIP DÖKÜLMÜŞSE AVCUMDA KADEHLER VE BEN YIĞILIP KALMIŞSAM BİR KÖŞEDE BİLKİ SENİ DÜŞÜNÜYORUM BİTANEM EĞER DURUYORSA ÖNÜMDE BURUŞUK BİR KAĞIT YAZILMIŞSA ÜSTÜNE HASRETLE ÖZLEMLE İLGİLİ BİR AĞIT VE SÜZÜLÜYORSA YANAĞIMDAN GÖZYAŞIM BİLKİ SENİ DÜŞÜNÜYORUM BİTANEM EĞER EĞİLMİŞSE BAŞIM ÖNÜME PERİŞAN DOLAŞIP ZEHİR KATIYORSAM GÜNÜME VE GÖZYAŞIMLA SULUYORSAM GEÇTİĞİM YERLERİ BİLKİ SENİ DÜŞÜNÜYORUM BİTANEM BAHAR GELİP KIRDA AÇMIŞSA GÜLLER CIVIL CIVIL ÖTÜP KUŞLAR UÇUŞUYORSA KELEBEKLER MUTLULUKLAR İÇİN HERŞEY MÜSAİT BEN HÜZÜNLÜ İSEM BİLKİ SENİ DÜŞÜNÜYORUM BİTANEM.... ellere kelepçe vurulur ayaklara pranga ama yüreklere asla.......................... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 sesimi duysaydın böyle konuşmazdın ya neyse nasılsın meleğim Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 BİTANEM EĞER BOŞALMIŞSA MASAMDA ŞİŞELER KIRILIP DÖKÜLMÜŞSE AVCUMDA KADEHLER VE BEN YIĞILIP KALMIŞSAM BİR KÖŞEDE BİLKİ SENİ DÜŞÜNÜYORUM BİTANEM EĞER DURUYORSA ÖNÜMDE BURUŞUK BİR KAĞIT YAZILMIŞSA ÜSTÜNE HASRETLE ÖZLEMLE İLGİLİ BİR AĞIT VE SÜZÜLÜYORSA YANAĞIMDAN GÖZYAŞIM BİLKİ SENİ DÜŞÜNÜYORUM BİTANEM EĞER EĞİLMİŞSE BAŞIM ÖNÜME PERİŞAN DOLAŞIP ZEHİR KATIYORSAM GÜNÜME VE GÖZYAŞIMLA SULUYORSAM GEÇTİĞİM YERLERİ BİLKİ SENİ DÜŞÜNÜYORUM BİTANEM BAHAR GELİP KIRDA AÇMIŞSA GÜLLER CIVIL CIVIL ÖTÜP KUŞLAR UÇUŞUYORSA KELEBEKLER MUTLULUKLAR İÇİN HERŞEY MÜSAİT BEN HÜZÜNLÜ İSEM BİLKİ SENİ DÜŞÜNÜYORUM BİTANEM.... ellere kelepçe vurulur ayaklara pranga ama yüreklere asla.......................... çoook saoll cnm benimm... şiirinee bayıldımmm... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 sesimi duysaydın böyle konuşmazdın ya neyse nasılsın meleğim nieekine ablacımmm... o kadarr kötü mü kıss?? güzelimm bnmm iyiyimm yaa.. bu aralarr çok yoğun derslerr biras yorgun oluyomm o kadarr... sen nasılsınn cnm iyisinn inşallahh Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 nieekine ablacımmm... o kadarr kötü mü kıss?? güzelimm bnmm iyiyimm yaa.. bu aralarr çok yoğun derslerr biras yorgun oluyomm o kadarr... sen nasılsınn cnm iyisinn inşallahh canımcım, bir ara admin solo konser için bir sistem koyarsa o zaman sesimi size dinletirim maksat eziyet olsun iyi olmana sevindim canım başarılar ve kolaylıklar diliyorum, sevgiyle öpüyorum yanaklarından... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 canımm bnmm çoook saoll.... öz ablam gibii hissediyorumm senii yaa... duyguların çook içtenn olduğundann bnii o kadarrr mutlu ediyoo ki sözlerinnn cnmmm bnmm.. tümmm güselllikler seninlee olsunn melekk ablacımm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.