Misafir spices Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 suheda; buraya daha güzel bir sebeble gelmek isterdim ama bugüne kısmetmiş demekki...geçmiş olsun.. kardeşinin rahatsızlığı nedir bilemiyorum ama allah en kısa zamanda şifasını versin..
Φ suheda Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 suheda; buraya daha güzel bir sebeble gelmek isterdim ama bugüne kısmetmiş demekki...geçmiş olsun..kardeşinin rahatsızlığı nedir bilemiyorum ama allah en kısa zamanda şifasını versin.. Çok teşekkür ederim canım sağolasın..
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 gemiş olsun suheda Ne Oldu Odamız kararırken indirdiğin perdeler, -Çarşının gittikçe artan gürültüsü- Gelip kenarına oturduğun minder, Genç kızken işlediğin masa örtüsü, Yeşil abajurlu lambamız, Küçük sobamız, Anlatsanız, Ne oldu o geceler, eski akşamlarımız? Beyaz elbiseler giydiğin zamanlar... Niçin yazmadık bir yere satır satır, Duvarlar! Ne oldu konuştuklarımız? Yüzünün pembeliği, saçlarının örgüsü. Ben diyeyim: Kış şarkısı; sen de: Yaz türküsü. Ne ettik ömrümüzü..
Φ suheda Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 gemiş olsun suheda Ne Oldu Odamız kararırken indirdiğin perdeler, -Çarşının gittikçe artan gürültüsü- Gelip kenarına oturduğun minder, Genç kızken işlediğin masa örtüsü, Yeşil abajurlu lambamız, Küçük sobamız, Anlatsanız, Ne oldu o geceler, eski akşamlarımız? Beyaz elbiseler giydiğin zamanlar... Niçin yazmadık bir yere satır satır, Duvarlar! Ne oldu konuştuklarımız? Yüzünün pembeliği, saçlarının örgüsü. Ben diyeyim: Kış şarkısı; sen de: Yaz türküsü. Ne ettik ömrümüzü.. Acımasızca tükettik Egzo sanki elimizde çok yedek ömürler varmış gibi... Şiir çok güzeldi
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Sevgili Gönüldaşım uzun zaman oldu , nasılsın görüşemeyeli Umarım herşey yolundadır...Seni çok öslediğimi sülemek istedim Gönüldaşım
Φ suheda Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Sevgili Gönüldaşım uzun zaman oldu , nasılsın görüşemeyeli Umarım herşey yolundadır...Seni çok öslediğimi sülemek istedim Gönüldaşım Güzel gönüldaşım,sevdiklerimiz iyi olunca bizlerde iyi oluyoruz,dahada iyi olacağız inşallah..
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar...
Misafir redblack Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Çok eskidendi belki el öpmeler, kenarı dantelli mendiller içinde şekerler, avuca zor sığan kocaman 2,5 liralık bayram harçlıkları... Postacının getirdiği, uzaktaki dostların bayramı kutlayan bayram kartlari... Aniden yok oldular, yittiler eskilerde bir yerlerde. Yıllarca sadece seyahate gidenler tesadüfen karşılaştılarsa kutladılar birbirlerinin bayramlarını. Artık bayramlar sadece birer "fırsat" oldu, yorgun bedenlerin dinlenmesi için... Ve birgün sanal alemle tanıştık ve yeniden hatırladık bayramlaşmanın keyfini... Kenarı dantelli mendiller, parlak kağıda sarılı şekerler, madeni 2,5 liralık bayram harçlıkları yoktu belki ama bir küçük haber vardı dostlardan; uzun süredir karşılaşmadığın, hala aynı adreste olup olmadığını bilmediğin... Sanal da olsa hatırlandığını, unutulmadığını öğrendiğin.. ...Ve eski, tek yaprak bayram kartlarında yazıldığı gibi: İyi Bayramlar...
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Suhedacım yüksek ihtimalle ben senden büyüyüm o nedenle sanada harçlık getirdim canımıniçi Seni seviyorummm ailene ve sana hayırlı bayramlar dilerim öptüm kocaman
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Bayramın mübarek olsun Suheda'cım
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Suhedacım..müttefikim..ne zamandır çarpışmıyoruz ha birilerine karşı.. iyisindir umarım..iyi bayramlar canım..
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Senin de bayramın mübarek olsun,canım arkadaşım
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Sevgili Şüheda; Bayramın mübarek olsun,abine selamlar..
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 sanada iyi bayramlar suheda..
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Sanal da olsa hatırlandığını, unutulmadığını öğrendiğin.. ...Ve eski, tek yaprak bayram kartlarında yazıldığı gibi: İyi Bayramlar... hayırlı bayramlar hemşo... Çok teşekkür ederim hatırlanmanın güzelliğini yaşattığınız için
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Suhedacım yüksek ihtimalle ben senden büyüyüm o nedenle sanada harçlık getirdim canımıniçi Seni seviyorummm ailene ve sana hayırlı bayramlar dilerim öptüm kocaman Bayramın mübarek olsun Suheda'cım Suhedacım..müttefikim..ne zamandır çarpışmıyoruz ha birilerine karşı.. iyisindir umarım..iyi bayramlar canım.. Senin de bayramın mübarek olsun,canım arkadaşım Sevgili Şüheda;Bayramın mübarek olsun,abine selamlar.. sanada iyi bayramlar suheda.. İyiki varsınız tüm iyi dileklerinizin karşılıklı olduğunu unutmayın sevgiler..
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Babam... " hastane önünde incir ağacı doktor bulamadı bana ilacı" eskiden de ağlatırdı bu türkü ama böyle değil başka bir diyardayım şimdi ben ben de değil yüreğimden dökülenler kandır yaş değil kasım hiç bir ay sen gibi kalleş değil yüreğime düşen ateş asla sönecek değil babam ben seni görmeye gitmiştim gömmeğe değil "susmalı şimdi artık bilirim susmazsam kan kusacak kalemim" İLyAdA
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar...
Önerilen İletiler