Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

5 BAŞÖRTÜLÜ GETİRENE 1 ANKARA GEZİSİ BEDAVA

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Baykal, "başörtülülerle birlikte görüntü verebilmek" için "promosyon" uygulamaya başladı...

"5 başörtülü getirene 1 Ankara gezisi bedava" uygulaması ile CHP Grubu'na "başörtülü kadın" getirilmeye başlandı.

Bosna'daki hanımlara "temizlik ve namuz timsali" diyerek başörtüsü dağıtmasıyla ünlü olan Baykal, son zamanlarda Meclis Grup Toplantısına da başörtülü köylü hanımları getirtiyor. Hanımlar, "görüntü" vermelerinin ardından yemeğe götürülüyor ve Ankara turuna çıkarılıyor.

"Biz başörtüsüne değil, türbana karşıyız" diyen CHP'liler; CHP'nin dünkü(salı) Meclis Grubu'na Eskişehir ve Bursa'dan getirdikleri "türbanlı" hanımları doldurup "din istismarı" yaptılar...

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bu bilgiye nereden ulaştınız anlayamadım.herhalde sıkı bir chp lisiniz ve parti içinden haberleri alabiliyorsunuz.oranları partiden partiye :lol::lol: değişebilir ama işçi partisinin bile bol miktarda türbanlı üyesi vardır sanırım türbanlı kadın bulmak için ankaradan kalkıp eskişehir ve bursaya uzanmakta gerekmiyor ayrıca.bu başlıktaki konuya kendinizde inanıyormusunuz samimi olarak soruyorum.asparagas haberlere basında çok raslıyoruzda forumlardada oluyormuş meğer.

Gönderi tarihi:
:D :D :D yazı güzel fakat bu yazının yeri güncel konular diil gülünç yazılar olması gerekir :D kaynak nerde kardeşim ? nerden buldun bari onu söyle inanmaya çalışalım :D akşam akşam yaaa :D :D :D
Gönderi tarihi:

Haberin kaynağının nerden olduğnu bilmediğim için bu haber doğrumudur yanlışmıdır bilemem. ama CHP gibi bir partiyi yıllardır yerlerde süründürmeyi başaran bir liderden böyle birşeyide beklerim. Ben önceden CHP liydim. Baykal yüzünden artık CHP'li değlim. Bütün yaptığı ucuz politika ve saldırgan muhalefet. çözüm konusundaysa herzaman olduğu gibi koca bir hiç.

Gönderi tarihi:
haberin kaynağı bildiğim kadarıyla 15 aralık 2006 tarihli vakit gazetesi sür manşet ben okurken görmüştüm ve bu haber yalanlanmadı..

kaynak eğer böyle bir yorumda, vakit denilen yayınsa(gazete demeye dilim varmıyor) kafadan at çöpe

Gönderi tarihi:
cumhuriyet gibi mi ? (gazete demeye dilim varmıyor)

vakitin her zamanki uydurma ve tahrik edici başlıklarından birini referans kabul edip ardındanda cumhuriyet gazetesi ile arasında bir karşıtlık dengesi kurma çaban çok komik.yayın politikasını, değerlerini beğenmeyebilirsin.ama cumhuriyet gazetesi ciddi ve her yönden dolu, gazete gibi gazetedir.vakit ise kağıt ziyanlığı bir şeriat ve iftira neşriyatı.en son bombalarıda (hani sende çok önemsemiş ve katılmışsınki forumda bu konuda başlık açmışsın) pkkmit in kurdurduğu haberleri daha fazla bir şey söylemeye gerek yok sanırım

Gönderi tarihi:

bana cumhuriyet gazetesini (adı gazete kendi deil) savunma ne olduğunu biliyoruz

pkk mit yazısını bir daha oku özellikle kırmızı işaretli olanları önyargını hafifletir :) [/b]

Gönderi tarihi:
Baykal, "başörtülülerle birlikte görüntü verebilmek" için "promosyon" uygulamaya başladı...

"5 başörtülü getirene 1 Ankara gezisi bedava" uygulaması ile CHP Grubu'na "başörtülü kadın" getirilmeye başlandı.

Bosna'daki hanımlara "temizlik ve namuz timsali" diyerek başörtüsü dağıtmasıyla ünlü olan Baykal, son zamanlarda Meclis Grup Toplantısına da başörtülü köylü hanımları getirtiyor. Hanımlar, "görüntü" vermelerinin ardından yemeğe götürülüyor ve Ankara turuna çıkarılıyor.

"Biz başörtüsüne değil, türbana karşıyız" diyen CHP'liler; CHP'nin dünkü(salı) Meclis Grubu'na Eskişehir ve Bursa'dan getirdikleri "türbanlı" hanımları doldurup "din istismarı" yaptılar...

Aslında sizi ciddiye almamak en doğru davranış olurdu. Ama duramadım ve sizin anlayacağınız dilden cevap vermek istedim.

“Allah’a andolsun ki, uydurmakta olduğunuz (iftira ettiğiniz) şeylerden mutlaka sorguya çekileceksiniz.” (Nahl, 16/56)

Attığınız çamurun hesabını vermeye de hazırsınızdır umarım. Sizi O'na havale ediyorum ben.

Gönderi tarihi:

haberin kaynağı bildiğim kadarıyla 15 aralık 2006 tarihli vakit gazetesi sür manşet ben okurken görmüştüm ve bu haber yalanlanmadı..

cumhuriyet gibi mi ? (gazete demeye dilim varmıyor)

Yukarıda asparagas haberleri yalanlanmadı diye yalanlara inananların yazıları ve müthiş kaynakları...

aşağıda onlara verilen uygun yanıtlar...

Aslında sizi ciddiye almamak en doğru davranış olurdu. Ama duramadım ve sizin anlayacağınız dilden cevap vermek istedim.

“Allah’a andolsun ki, uydurmakta olduğunuz (iftira ettiğiniz) şeylerden mutlaka sorguya çekileceksiniz.” (Nahl, 16/56)

Attığınız çamurun hesabını vermeye de hazırsınızdır umarım. Sizi O'na havale ediyorum ben.

vakitin her zamanki uydurma ve tahrik edici başlıklarından birini referans kabul edip ardındanda cumhuriyet gazetesi ile arasında bir karşıtlık dengesi kurma çaban çok komik.yayın politikasını, değerlerini beğenmeyebilirsin.ama cumhuriyet gazetesi ciddi ve her yönden dolu, gazete gibi gazetedir.vakit ise kağıt ziyanlığı bir şeriat ve iftira neşriyatı.en son bombalarıda (hani sende çok önemsemiş ve katılmışsınki forumda bu konuda başlık açmışsın) pkkmit in kurdurduğu haberleri daha fazla bir şey söylemeye gerek yok sanırım

kaynak eğer böyle bir yorumda, vakit denilen yayınsa(gazete demeye dilim varmıyor) kafadan at çöpe

Asparagas haberlere basında çok raslıyoruz da forumlarda da oluyormuş meğer.

Bu yazının yeri güncel konular diil gülünç yazılar olması gerekir

:clover: :clover: :clover:

Gönderi tarihi:

hem 'başörtülü' kadın getirttiler deniyor...

hem chp lilerin''biz başörtüsüne değil türbana karşıyız '' sözü hatırlatılıyor...

en sonunda da ''chp meclis grubuna 'türbanlı' hanımları doldurup din istismarı yaptı.'' deniyor...

türban ve başörtüsü...haberi bu gözle okumakta fayda var...

Gönderi tarihi:

Beni ciddiye almamanız beni müteesir etmez..Lakin söylemiş olduğunuz kelime fikir babından ne durumda olduğunuzu gösterir..

Yazınıza gelince

1- Atılanın çamur olduğunu ıspatlayın

2- Ispatladığınız taktirde bunu benim yaptığımı ıspatlayın

3- Benim anladığım dilden siz anlıyor musunuz ki iftira attığıma dair bana iftira ediyorsunuz

4- İftiradan Allah(C.C.)'a sığınırız..

saygılar..

Gönderi tarihi:
Beni ciddiye almamanız beni müteesir etmez..Lakin söylemiş olduğunuz kelime fikir babından ne durumda olduğunuzu gösterir..

Yazınıza gelince

1- Atılanın çamur olduğunu ıspatlayın

2- Ispatladığınız taktirde bunu benim yaptığımı ıspatlayın

3- Benim anladığım dilden siz anlıyor musunuz ki iftira attığıma dair bana iftira ediyorsunuz

4- İftiradan Allah(C.C.)'a sığınırız..

saygılar..

****** olduğun kadar tuhafsın da sen. İftiranın belgesi mi olur yahu, neyini ispatlayalım? Olmayan hadisenin, olan belgesi varsa sen getir de biz görelim.

Gönderi tarihi:
****** olduğun kadar tuhafsın da sen. İftiranın belgesi mi olur yahu, neyini ispatlayalım? Olmayan hadisenin, olan belgesi varsa sen getir de biz görelim.

Yazınız saygıdan uzak..

-------------------

Bu yazıyı ibretle okuyun...

CHP'nin "organize işlerine" ne oldu

Eğretiydi zaten...

Taşıma suyuyla değirmen dönmez...

Alışmadık mabatta pantolon durmaz..

"Mazeretim var CHP'liyim ben" başlıklı yazımızda demişiz ki...

"Malum CHP son zamanlarda grup toplantılarına başörtülü hanımları getirir oldu.

(Milli Görüş organizasyonlarında olduğu gibi) grup toplantısında salonu dolduranların yüzde 80'inin başörtülü olması, özel gayrete işaret ediyor!.."

İşimiz bu;

Araştırınca, bulduk bunların "organize işler" olduğunu...

Meğer...

CHP yönetimi, il ve ilçe başkanlıklarından grup toplantı salonuna, mümkün olduğunca çok başörtülü kadın getirmeleri istemiş...

"Beleş" Ankara seyahati ile kumanyaya tav olan gariban kadınları doldurmuşlar otobüslere, dooğru Meclis'e...

Bu işten herkesin menfaati var aslında.

CHP'nin ki tam anlamıyla "win win" politikası!..

Kadıncağızlar, bedavadan seyahat etmiş olacaklar...

Bu arada yıllardır göremedikleri akrabaları ile kısa süreliğine de olsa görüşme imkanı bulacaklar...

CHP'nin istifadesine gelince...

O da..

Grup toplantı salonuna hakim olan bu görüntü sayesinde, "örtü düşmanı" olmadığını ıspatlamış olacak!..

Evet..

Hesap böyle...

Lakin...

Vakit bu; ona rağmen hesap olur mu?

Bir çaktık sürmanşetten (15 Aralık 2006)

Hemen ardından...

Bir daha çektik CHP'nin "örtü istismarına"

Bitti mesele!..

Biz böyle yapınca...

Uygulama, "istismar boyutuyla" taşındı gündeme

CHP'nin "kamusal alanda" temsiline karşı çıktığı başörtüsünü, orobüslerle, dolmuşlarla Meclis'e taşıması...

İstismar mı değil mi?..

Bu tartışıldı, bir süre...

Ve sonra...

Bütçe görüşmeleri esnasında Başbakan, "Grup toplantı salonuna getirdiğiniz başörtülü hanımefendilerix-ray cihazından mı geçiriyorsunuz yoksa" dedi.

Baykal oturduğu yerden "Ne alâkası var" karşılığını verdi...

Erdoğan "var vaaar" dedi...

Öteki "hiç alakası yok, hiç alakası yok"

Falan filan...

Malum, dünde grup toplantıları vardı.

AK Parti ve Anavatan'dan sonra, CHP'nin toplantısına da bir göz atayım dedim.

Hani...

Yine bu türden bir "organizasyon" yapmışlarsa...

"istismara devam" diyeceğiz...

Ufak çaplı bir mevzu yani...

Ya da, fikri takip meselesi!..

Girdim ki salona...

Ne göreyim;

Bir tane bile örtülü yok, içlerinde!..

Bu kez getirmemişler...

Başörtülü hanımları, otobüslere, dolmuşlara bindirmemişler!..

Şaşırdım haliyle...

Ve sordum kendime:

"Organize işler, bu kadar çabuk mu nihayete erer?"

Neyse...

Şairin dediği gibi:

"Çıktım bugün güzellerin gözlerinde seyahate...

Bu yolculuk nasıl erecekti nihayete?.."

Yazık ki...

CHP'liler arasında...

Güzel de yoktu, örtülü de...

Evet, evet

Ya, bu hafta örtülü hanımları bedava seyahat ve kumanya vaadiyle Meclis'e taşımayı unuttular...

Ya da...

Vakit'in "istismar oyununa" dikkat çekmesi üzerine...

Vazgeçtiler butür saçma sapan işlerden!..

Hangisinin doğru olduğunu tahmine çalışmaktansa...

CHP'nin ağır toplarına soralım dedik...

Genel Başkan Yardımcıları Cevdet Selvi MYK üyeleri Zekeriya Akıncı'ya...

"Bu ne iş, arkadaşlar...

İki üç hafta boyunca, grup toplantı salonunda ki hanımların yüzde (0'iörtülüydü...

Bu hafta ise, örtülüyü mumla ara!.."

Biz böyle hafiften dokundurarak sorunca...

Anında, ninelerinden, ana ve bacılarından bahsetmeye başladılar...

Bildik hikaye;

"başörtüsüne değil de türbana karşı olduklarını" filan söylediler...

Tamam da konumuz o değil ki!..

"CHP, Başörtüsünü istismar etti mi etmedi mi?.."

-Hayır etmedi.

-Tamam da... Bu ne?..

-Bu mu?..

-Hı hı...

-Rastlantı!..

-Rastlantı mı?..

-Hı, hı!..

VAKİT/ Serdar ARSEVEN/10 Ocak 2007

Bu yazı umarım attığınız iftiralardan ve söylediğiniz sözlerden dolayı biraz olsun yüzünüzü kızartmıştır...

Saygılar..

Gönderi tarihi:
Haberin kaynağının nerden olduğnu bilmediğim için bu haber doğrumudur yanlışmıdır bilemem. ama CHP gibi bir partiyi yıllardır yerlerde süründürmeyi başaran bir liderden böyle birşeyide beklerim. Ben önceden CHP liydim. Baykal yüzünden artık CHP'li değlim. Bütün yaptığı ucuz politika ve saldırgan muhalefet. çözüm konusundaysa herzaman olduğu gibi koca bir hiç.

cok haklısın :clover: Ataturkun partısınden hıcbır eser bırakmadı denız baykal.denız baykal yuzunden chpden sogudum

Gönderi tarihi:
Yazınız saygıdan uzak..

-------------------

Bu yazıyı ibretle okuyun...

CHP'nin "organize işlerine" ne oldu

Eğretiydi zaten...

Taşıma suyuyla değirmen dönmez...

Alışmadık mabatta pantolon durmaz..

.

.

.

-Tamam da... Bu ne?..

-Bu mu?..

-Hı hı...

-Rastlantı!..

-Rastlantı mı?..

-Hı, hı!..

VAKİT/ Serdar ARSEVEN/10 Ocak 2007

Bu yazı umarım attığınız iftiralardan ve söylediğiniz sözlerden dolayı biraz olsun yüzünüzü kızartmıştır...

Saygılar..

Çok kısa cevap vereceğim. Bu kadınların geldiği otobüsü/otobüsleri CHP'nin kiraladığı/yönlendirdiği konusunda elinizde belge var mı? Varsa göstermenizi beklerim. Yoksa hiç konuşmamanız gerekir. Neden? ****.*** en yalın halidir çünkü bu. Hatta size şöyle açıklayayım, daha iyi anlarsınız.

O kadınları otobüs tutup Vakit Gazetesi gönderiyor Meclis'e. (Yakıştı sanırım, tam sizin tarzınız)

Öyle 3 satır gazete yazısıyla, ben dedim oldu mantığıyla açıklanamaz bunlar.

Saygıyı hak edin önce.

Gönderi tarihi:
Çok kısa cevap vereceğim. Bu kadınların geldiği otobüsü/otobüsleri CHP'nin kiraladığı/yönlendirdiği konusunda elinizde belge var mı? Varsa göstermenizi beklerim...

Sizi anlamak zor gazete okunmak için okunmaz anlamak için okunur sanırım siz alıntıladığım yazıyı okumak gibi bir zahmetin içinde bulunmadınız

Okuduysanız da anlamak için değil okumak için okudunuz zira yazınız bunu gösteriyor

Alıntıladığım yazı ile ilk tobicin açıldığı yazının arasında bakarsanız 25/26 gün gibi büyük bir zaman diliminin olduğunu göreceksiniz

Bu zaman dilimi içerisinde bu konu hala gündemde

Hala belge istiyorsunuz isterseniz otobüs biletlerinin fotokopisinide göndereyim...

Komik olmayın lüfen.. :)

Hatta size şöyle açıklayayım, daha iyi anlarsınız.

O kadınları otobüs tutup Vakit Gazetesi gönderiyor Meclis'e. (Yakıştı sanırım, tam sizin tarzınız)

Tarzımızı beğenip beğenmemek sizin takdiriniz..Lakin ortada bir gerçekten bahsediyoruz sizin gibi kurgu üretmiyoruz...

****.***un en yalın halidir çünkü bu.

Hala değişmemişsiniz..

Saygıyı hak edin önce.

(Hz. İsa (a.s.)'a bir gün birisi başkalarının yanında kötü sözler sarfetmiş Hz.İsa(a.s.) cevap vermemiş..

Adam gittikten sonra yanındakiler sormuş "Neden cevap vermediniz" diye...

Hz.İsa(a.s.) "Herkes yanında ne varsa onu takdim eder onda olan bende yoktu!.." diye cevap vermiş..

Saygılar...

Gönderi tarihi:

vakit neşriyatının son bombası duyurulur.efendim tv dizilerindeki bir takım kötü varsayılabilecek karakterlere verilen isimlerin senaryo yazarları tarafından özellikle kuranda allahın ismi olarak belirtilen 99 isimden özellikle seçildiği iddası. nasıl ama . şeytan nerelerden içimize sızmaya çalışıyor görüyormusunuz . bunları savunan ciddiye alanlarlar hakikaten ziyanlık

Gönderi tarihi:

Komiklik olsun diye demiyorum, otobüs biletlerini getirmedikçe bu konu havada kalacaktır. Çünkü sizin söylediklerinizin nasıl gerçek, benim söylediklerimin nasıl kurgu olduğunu ayırabilecek bir mantık mekanizması yok ortada. "Ben söylerim gerçek olur, sen söylersin kurgu olur, belge melge getiremem, ama herşey benim dediğim gibidir demek" abesle iştigaldir. Kanıtlayamacağınız eylemin doğru olduğunu ispatlamaya çalışmak, elde delil yoksa pek bir zor olur. Ben bu başlıkta açılan konuya inanmıyorum, inanmayacağım da. Bir daha cevap da vermeyeceğim. Sizi tekrar ama son kez O'na havale ediyorum.

Gönderi tarihi:
Komiklik olsun diye demiyorum, otobüs biletlerini getirmedikçe bu konu havada kalacaktır. Çünkü sizin söylediklerinizin nasıl gerçek, benim söylediklerimin nasıl kurgu olduğunu ayırabilecek bir mantık mekanizması yok ortada. "Ben söylerim gerçek olur, sen söylersin kurgu olur, belge melge getiremem, ama herşey benim dediğim gibidir demek" abesle iştigaldir. Kanıtlayamacağınız eylemin doğru olduğunu ispatlamaya çalışmak, elde delil yoksa pek bir zor olur. Ben bu başlıkta açılan konuya inanmıyorum, inanmayacağım da. Bir daha cevap da vermeyeceğim. Sizi tekrar ama son kez O'na havale ediyorum.

Siz hiç bedava olan bir seyahatte otobüs bileti alan birini gördünüz mü? :)

Cevap yazmak istemeyişinizi bu olaya inanmamak değil kabullenemeyişinize bağlıyorum...size hayırlı günler diliyorum..

saygılar..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.