Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 diloşcum 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Sevgili Melkor bu güzel yeni yıl dileğin için çok teşekkür ederim..yeni yıl sana da mutluluk getirsin arkadaşım.. Birce'cim ne kadar nazik ne kadar zarifsin..çok teşekkür ederim ..dilerim yeni yıl eski yıldan kalan bütün hüzünleri unutturur..hiç bitmesin dedirtecek güzellikler yaşatır..mutlu yıllar canım.. Mine'cim bu yıl unutulmayacak bir sene olacak senin için.. düşüncesi bile insanın içini ısıtıyor.. çok ama çok şeker bir anne olacaksın.. sana eşine ve bebeğimize sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllar diliyorum canım benim.. Gece'cim..yuk pardon Nedik'cim diycektim.. senin baban şekercimi..? hiç,öylesine sordum işte.. Tatlı sürprizlerin ve yüzünden gülücüğün eksik olmadığı bir yıl diliyorum.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gloriacım çok teşekkür ederim canım..sana da mutlu yıllar.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Bak şekerim bu haber sana biraz feyz verebilir keçi ve tavuklar konusunda; Artvin'de emekli bir öğretmen, oturduğu 11 katlı binanın terasında yaptığı ahırda, dört dana besliyor. Borçka ilçesinde oturan emekli ilkokul öğretmeni Burhan Kırdar (58), emekli olduktan sonra sağlık sorunlarının baş gösterdiğini, Erzurum'da gittiği bir hastanedeki doktorun kendisine, dana etiyle beslenmesi gerektiğini söylediğini bildirdi. Bir süre kasaptan dana eti alarak beslendiğini ve tansiyon sorununun düzeldiğini belirten Kırdar, bunun üzerine et ihtiyacını karşılamak için dana beslemeye karar verdiğini söyledi. "Buzağıları küçükken alıyorum. Merdivenlerden yürüterek ahıra çıkarıyorum. Burada onları besliyorum" diyen Kırdar, "İki yaşına geldiler mi sırayla keserek et ihtiyacımı karşılıyorum. Etlerden oğullarıma da gönderiyorum. 4-5 senedir hiç kasaptan et almadım" dedi. Kırdar, hayvanların bakımını tamamen kendisinin yaptığına işaret ederek, yiyecek ve sularını taşımak için binanın üzerine teleferik sistemi kurduğunu kaydetti. (kenthaber.com) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Şimdi şekerim bu haberin bana gösteriği yol keçiylen tavuğu katletmem doğrultusunda.. bilmem yanılıyormuyum..? ve fakat biliyosun benim tavık alkolik.. etinin yarayacağını hiç sanmıyorum.. keçiye gelince..sana duygusal olarak zor günler geçirdiğini söylemiştim.. her ne kadar geçenlerde bana şöyle bir şarkı çığırdıysa da " ölümüm senin elinden olsun..yüzüm gülerek giderim.." o kadder de vicdansız değilim yav..yapabilemem..anlıyacağın ikisini de besliycez el mahkum.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Ahucum bitanede ben armağan ediyim Sunay AKIN üstadımdan bir şiir... Yalnızlık Şemsiye yapımcıları ıslanmaktan tek kişiyi koruyacak genişlikte kesince kumaşları yağmur değil yalnızlıktır yağan Daha da hüzünlendirir her gece kentin sokaklarını bekçinin nefesiyle düdüğün içinde dönen nohut taneciğinin yalnızlığı Ne çok sevinirim bilseniz bir yılan mezarıma girerde göğüs kafesimin kemikleri içinde kış uykusuna yatarsa Sunay Akın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 suçumuz gül doğurur nerede nasıl yanarsan yan parmak uçlarımda biraz kül.. ikimizlik bir sevda bu önce harlanmış sonra horlanmış tarafımızdan.. ayıp etmişiz ve tekil düşmüşüz ardından, yapraklar dökmüşüz ağaçlardan yağmurlar yağdırmışız gizli gizli ağlamışız.. sonbaharlanmış ve intiharlanmış gözyaşları savurmuşuz kirpiğimizden; sulusepken.. şimdi; yıpranmış ve tutuk zamanlar doğurur gün.. göğsümde ikimizlik yangın nemli gözlerinde kül.. kendinden ve herkesten kaçıyor bakışların parmak uçlarımdan utanıyorum ben dişlerimizin arasında çıldırmaya hazır bir tahammül.. vakitli vakitsiz alev alıyor gözlerimde büyümüş, ellerin(d)e tutuşmuş, ayrılığın iki ucunda; ikimizlik bir gül.. ucu ucuna ulansa gözlerimiz ve küllerimiz toplansa kundaklanmış mazimizden suçumuz ancak mağrur bir gül doğurur.. utanma gözyaşlarından gönül! başını dik tut ne eğil ne de üzül.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Uşağum bu üstadın bütün şiirleri birbirinden güzel..çok teşekkür ederim.. Sarmaşığım nasıl güzel mısralar bunlar..öyle iyi geldi ki.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 canım beğenmiş olman güzel Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Diloşum,yazyağmurum..seni özledim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Diloşum,yazyağmurum..seni özledim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 yavrucak o kadar özlemiş ki iki defa yazmış bende özledim sizi görüşemez olduk Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Diloşum,yazyağmurum..seni özledim Bende seni bitanem.. di gel iki çırpıştıralım.. yavrucak o kadar özlemiş ki iki defa yazmış bende özledim sizi görüşemez olduk Uzaklarda olsanız da siz,yeriniz şurası,kabimdesiniz.. Entel şalvarlılar ekibi gösterilerine tek tek ve farklı yerlerde devam ediyorlar kanımca.. oysa grup halinde de süperdik biz.. Ağru dağı projemiz ütopya olarak kalmasın canlarım,şalvarlılarım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 canım ya ne oldu bize böyle hayatın selinemi kapıldık, entel şalvarlılar olarak ekibimiz turneye çıkcekti daha Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 ben artık küsüm Beni de kırdılar içimde kırdılar karanlık camlardan sular akıyordu şimşekli bir boşlukta saat vurdu beni de kırdılar belki yalnızdılar belki onların da çocukluğu yoktu bütün şarkılara kapalıydılar bir genç kız değmemişti saçlarına. Beni de kırdılar ben artık küsüm yağmurları yağmıyor ağaçlarıma sularından içmiyorum susadım ama beni de kırdılar soğuk bir ölüm çevik bir bıçak gibi çakıldı aklıma oysa bir şarkıyım yeniden doğan günüm bütün şarkılara kapalıydılar. atilla ilhan diloşcumm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 iğdem bir kadın topicine bakmanı şiddetle tavsiye ediyorum bu arada neredesin ayol beklemekten kök saldım buralarda Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 ben artık küsüm Beni de kırdılar içimde kırdılar karanlık camlardan sular akıyordu şimşekli bir boşlukta saat vurdu beni de kırdılar belki yalnızdılar belki onların da çocukluğu yoktu bütün şarkılara kapalıydılar bir genç kız değmemişti saçlarına. Beni de kırdılar ben artık küsüm yağmurları yağmıyor ağaçlarıma sularından içmiyorum susadım ama beni de kırdılar soğuk bir ölüm çevik bir bıçak gibi çakıldı aklıma oysa bir şarkıyım yeniden doğan günüm bütün şarkılara kapalıydılar. atilla ilhan diloşcumm Zeynepciim nasıl güzel bir şiir.."benide kırdılar..içimde kırdılar.." hoş,kırılmayanımız yoktur sanıyorum..bilmem kaç yerinden yamalı bu yürek.. Çok teşekkür ederim bitanem.. şu an bu mısralar içime işledi.. iğdem bir kadın topicine bakmanı şiddetle tavsiye ediyorum bu arada neredesin ayol beklemekten kök saldım buralarda Sarmaşığım.. Bir kadın topicine baktım bidenem.. Ve gözlerim yuvlarından fırladı.. Kendimle ilgili bi itirafta bile bulundum orda.. Geldim ama bu kez de sen yoksun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 iğdem henüz itirafına bakmadım gözlerimi hazırlasammı acaba yuvalarından oynarken çıkıp gitmesinler Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Diloşum.. bir entel şalvarlı olarak Ağru dağuna turneye gidememiş olsak da,bu misyonu halen kalbimde taşıyor,şalvarımı itinayla saklarken o günün mutlaka geleceği ümidiyle yaşıyorum ve itirafa bakmaya gidiyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 iğdem henüz itirafına bakmadım gözlerimi hazırlasammı acaba yuvalarından oynarken çıkıp gitmesinler Yok canım o kadar etkili bi itiraf diil..sağlığınız açısından önemli itiraflarımı saklıyorum bidenem.. Diloşum.. bir entel şalvarlı olarak Ağru dağuna turneye gidememiş olsak da,bu misyonu halen kalbimde taşıyor,şalvarımı itinayla saklarken o günün mutlaka geleceği ümidiyle yaşıyorum ve itirafa bakmaya gidiyorum Ah canım yaa bende dün akşam evde penpe şalvarımı çekip tatlı hayallere daldım.. şööle ekipçe halay çeke çeke Ağru Dağî'nın yolunu tutmuşuz.. Allahım hayali bile başdöndürücü.. Ümidini kaybetme bitanem.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 kıs leylam şair olup çıkıcan başımıza ne güzel cümleler kuruyorsun sen öyle iğdem gözlerim bir ara çıkıp gidecek oldular ama yumdum içerde kaldılar dimek sağlığımızı düşünüyorsun düşünceli iğdem benim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Öyleyimdir bidenem üzerinize afiyet.. bi konuşsam var yaaa.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.