Φ ayşegül Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Biraz uzamdan uzadım da uzaklara,sanki dördüncü boyut insanı gibi derimden soyunacaktım neredeyse ama geri geldim,yine buradayım bak Diloş'um,yine beni bırakmamaya devam et,içinde ufak bir nokta olayım,yalnız sen gör,kimselere gösterme,bayramını kutluyorum. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Nice mutlu bayramlara Diloşcuğum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 ahucum hayırlı bayramlar ALLAH sevdiklerinle beraber daha nice bayramlar görmeni nasip etsin... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 diloşcum ablam bayramın kutlu olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Bayramın mübarek olsun bidenem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Senin de bayramın mübarek olsun canım yazyağmurum..Çok mutlu bayramlar,günler diliyorum ve birlikte nice bayramlar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Yaw,sana yazarken hep eskileri deşmek geliyor içimden.. Ama bu sefer yapmayacağım.. Bayramın o eski bayramların tadında geçsin arkadaşım.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gece'cim,Ayşegülüm,Suhedacım,Uşağum,Zeynebim,Sarmaşığım,Gloriacım,Egzorsist, Gökkuşağım ve Taurusmutis.. Çok teşekkür ederim arkadaşlar..sizi seviyorum.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Şimdi diloşum önceliklen şunu belirteyim; Sana ev arayışım halen sürmekte ha neden bu kadar uzun sürdü dersen: Şimdi sana şöle koca bahçeli bir villa bakıyorum. Eh koca bahçe görünce e hani havuz dicen,araba garajı dicen,eee hani araba dicen En önemlisi villayı görünce mahalleyi toptan isticen Hali hazırda bi villa var ancak şikerim belediye başkanı ve tapu idaresiylen görüşmelerim devam ediyo, Mahallenin tapusunu almak için Bak sakınnnn semt'ide isterim deme Ne keçimiş behhh Canımmmm bayramın mübarek olsun,herşeyin en güzeli senin olsun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 hahahahahhahahah..o keçiyi bana salarken başına geleceklerden haberin yoktu tabi.. merak etme gözümüz gibi bakıyoruz..kurban bayramında balkonda rahat rahat gönül huzuruyla semiren bir o vardı.. yalnız beni bu kadar iyi tanımış olman dehşete düşürüyor.. nasılda bilmişsin sonunda semtide isteyeceğimi.. gerçi semti alsan kenti..kenti alsan da nihayetinde ülkeyi istiycem.. anlıyacağın sonu yok bunun..en iyisimi sen bana bişey almaktan vazgeç bitanem..ben adamı yorarım.. seninde herşey gönlünce olsun canım..gece gece güldürdün beni..seninde yüzün hep gülsün..iyi bayramlar.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Pamuk şekerim bayramın kutlu olsun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Sevgili Birce ve Kelebeğim çok teşekkür ederim..sizlerin bayramıda kutlu olsun.. Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 baharı bekleyen kumrular gibisende beni bekle sakın unutma.. yakamoz ve senin ışıltın.. iki farklı şey olduğunuzdan eminmisin..belki de sen bizat şahsen,kendin yakamozsun.. çok mersi şekerim...seninde kalbin ışıltılar saçıyo az kalsın güller gidiyordu.güllere dadanmış olan radyanın keçisini şuç üstü yakaladım.. tuttuğum gibi kulağından buraya getirdim. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 çok mersi şekerim...seninde kalbin ışıltılar saçıyo az kalsın güller gidiyordu.güllere dadanmış olan radyanın keçisini şuç üstü yakaladım.. tuttuğum gibi kulağından buraya getirdim. anaaa.. benim keçiye de bakın hele..nasılda poz vermiş objektife.. tabii yediği bilir..keyfi yerinde hınzırın.. önüne ne gelirse yiyo Kız Kurum.. korkum o ki bigün beni de yiyecek.. yalnız bizimkisi bayaa bi fotojenikmiş..değerlendirsem mi acep..? ni dersin kıs Radyacım..menşur ediyim mi bizim keçiyi..? Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 Ah ahh zavallı hayvancık Zavallı keçi, insanları kaçırmış(hıı ,ya, biz keçileri kaçırmış deriz ya)pişmiş kelle gibi sırıtıyo ne fotojenikliği,bunalımda aslında hayvancaz bunalımda Al bak inanmıyosan,nette heryerde resimleri ,yolladığım tavukta bunalıma girip alkolik olmuş Bak diloş üçgün süre sana bu garipler üçgüne kadar düzelm ezse Panter Emel ablayı yollarım sana karışmam Şunda da bişey var senin için,aramızda Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Bizim keçinin pişmiş kelle gibim sırıtmasının sebebi bunalım diil Radyacım..aşık kendisi.. evet yanlış duymadın..işte böyle heryerde ağız kulakta dolaşmasının nedeni bu..kime olduğunu hiç sorma.. karşılıksız olduğunu bil yeter.. Tavuğun haline gelirsek,üzülürsün diye sana söylemek istemedim ama koca dayağı onu bu hale getirdi anacım.. iyiden iyiye keş oldu zavallıcık.. kendine ediyosun irkek milletinin umrundamı didik ama dinletemedik..her akşam bi yetmişlik deviriyo..banamısın demiyo..ahhhh..ahh.. Tatlım o kutunun içindeki de nedir.. içimden bir his kışkırtıcı bişi olduğunu söylüyo.. Gel buraya öpüceem seni.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 MUM Yokuş aşağı yuvarlanıp giden Kristal bir kolyenin tanelerine, Takıldı gitti çocukluğum. Koştum peşinden Sadece bir kaç taneydi elimde avucumda kalan... Oturdum bir kaldırım kenarına Üsküdar''da Ağladım içimi çeke çeke Nasıl söylerim anneme ... Hep derdi, Sokakta takma diye... Sonra, Bir kanat çırpışı, bir ses geldi kulağıma Baktım ki gökyüzüne Yitirdiğim o çocukluk, Ak bir güvercin kanadında gökyüzüne süzülmekte... Hayat bir göz kırpışı lahza da akıp gidiyor Saçları örgülü bir kız çocuğunun sapına kadar yaladığı bir lolipop misali tatlı, İhtiyar bir hamalın sırtında zorla taşıdığı küfe kadar ağır.. Bazen; Herşeyden, herkesten vazgeçiyorum İlahi bir el uzanıp mumları söndürse diyorum... iLyAdA Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 diloşcummm En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 MUM Yokuş aşağı yuvarlanıp giden Kristal bir kolyenin tanelerine, Takıldı gitti çocukluğum. Koştum peşinden Sadece bir kaç taneydi elimde avucumda kalan... Oturdum bir kaldırım kenarına Üsküdar''da Ağladım içimi çeke çeke Nasıl söylerim anneme ... Hep derdi, Sokakta takma diye... Sonra, Bir kanat çırpışı, bir ses geldi kulağıma Baktım ki gökyüzüne Yitirdiğim o çocukluk, Ak bir güvercin kanadında gökyüzüne süzülmekte... Hayat bir göz kırpışı lahza da akıp gidiyor Saçları örgülü bir kız çocuğunun sapına kadar yaladığı bir lolipop misali tatlı, İhtiyar bir hamalın sırtında zorla taşıdığı küfe kadar ağır.. Bazen; Herşeyden, herkesten vazgeçiyorum İlahi bir el uzanıp mumları söndürse diyorum... iLyAdA Sevgili İlyada..bu şiir senin mi gerçekten..harikasın.. çok teşekkür ederim bana bu mısraları hediye ettiğin için.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Spices ve Zeynebim çok teşekkür ederim arkadaşlarım..yeni yılda düşlediğiniz herşey gerçek olsun.. Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Yeni yılın kutlu ve mutlu olsun diloş, herşey gönlünce olsun arkadaş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.