Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 tabi tabi... Hiç balıklara benzemiyorsun, sen hiç bir burç katagorisine girmiyorsun zati... kendine münhasır bir fevkalade şahsiyetsin işte... Açıldınmı biraz... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 anlaşılan siz heç ders almıyosunuz anacım... gene son gaz devam... sevgi arsızları hem ayrıcana sulugözde değilim ne yazıkki ...hem zati şu tariflerdeki balıklarada uymuyom ne yalan söyliyim..öyle katı öyle gerçekçi ve öyle acımasızım ki ...burç saçmalıklarına takılmıyom yani ...keşke hayaller içinde yaşayabilseydim bende gerçekler çok acımasız...ama nasıl derseniz öyle olsun delilerim....ne eksilirim ne artarım...şimcik gidip biraz ağlıyım bari...açılırım hayallerimiz..şalvarlarımız ve biz..son derece mutluyuz.. di mi kız çılgın ve de entel şalvarlılar.. sizi hangi burç temsil etmekte sorması ayıp.. bana kalırsa sizi inceliyicek astrologların işi bir hayli zor..ben bile burdan görüyorum..yıldız haritanızda cenk var sizin.. hemide kıran kırana..yıldızlar birbirinin gözünü oymaya çalışıyor..kırk yıldız..kırkıda kuyruğu birbirine deymeden hinlik düşünüyor.. ondandır bu karamsar ve asi halet-i ruhiyeniz.. tabi tabi... Hiç balıklara benzemiyorsun, sen hiç bir burç katagorisine girmiyorsun zati... kendine münhasır bir fevkalade şahsiyetsin işte... Açıldınmı biraz... o an için açılmışsa dahi, şinci gökyüzü daha bi karardı.. birazdan otomofili ve şizlonguyla biraber gelir getlost'larıda unutmadan tabii..şu şekilde.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 evet evet karardı ortalık, kanımca gelirse canımıza fena halde okuyacak... geçen gün onada dedim ben pek az kimseden tırsarım, yani sayısı biri ikiyi geçmez... birincisi annem, ikincisi Frozen... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 amaaan ne korkucam şikerim..ondan korkan onun kimin ayrık otu olsun.. anaaam bi çıtırtı duydum.. geldi kanımca.. canını seven kaçsın.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 biliyordum seninde korktuğunu, canım ondan kim korkmuyor ki? cips marka otomofiliyle birazdan üzerimizden geçip bizi silindir gibi ezmek isteyecektir, ama tabi bizim iyiliğimiz için, romatizmal eklem ağrılarımıza iyi geleceğini düşünmektedir, yoksa kötü bir niyeti yoktur kanımca... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 pek tabi ki canım.. önce üzerimizden silindir kimin geçip..ki heç kötü niyeti yoktur tek emeli bizi inceltmektir kanımca.. sonra kağıda dönmüş vücudumuzu kırbaçlayarak..ki bunu yapmaktaki amacı bizi çırparak eski halimize getirmeye çalışmak olsa girek.. ondan sonra da üzerimize benzin döküp kibrit çakmak suretiyle.. altın kalpli erguvanım benim.. bizim için çektiklerine bi bakar mısın..? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Sorma Diloşum bu kadar çekiyor bizden... Bütün gün bize ne gibi faidalı şeyler yapacağını düşünüyordur... Bir sonraki aşamayı merak etmekteyim, gelsede kendisinden dinlesek... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 ondan sonraki aşama artık ayrık otunun hayal gücüne kalmış.. ki ben bu konuda kendisinde muhteşem bir potansiyel,bir ışık gördüm.. senin benim aklıma gelemeyecek güzellikler kurguluyordur şu an kafasında eminim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Sen: Sevgisin yüreğimde taşıdığım Sen: Gül goncasısın her gün kokladığım Sen: Yüreğimde yanıveren ateşsin Sen: Yüzüne bakmaya doyamadığım Ben: Bütün sevgimi sana vereceğim Ben: Yüzünü bir gün bile göremezsem Ben: Senin için mecnuna döneceğim Sen: Karlı dağlarımda açmış çiçeksin Sen: Çiçekli kırlarda ki kelebeksin Sen: Hiçbir zaman yakalayamadığım Sen: Eşi bulunmaz kanatsız meleksin Ben: Olsam senin için bir bal arısı Ben: Konuversem kalbinin üzerine Ben: Olsam yüreğinin diğer yarısı. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 ne kadar güzel bir şey bu böyle..dooru söyle yoksa sen mi yazdın sarmaşığım..bal arım benim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 hayır ben yazmadım, ama senin için senin defterine yazdım... İğdem... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 diloş seni pek tanımıyorum ama yazdıklarını ve altın kızlar sohbetinizi izliyorum bir karikatürde sana bırakayım dedim...... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Sanki gökten süzülen kar taneleri... Usulca girerler kalplerden içeri Diloş,Sardunya,Leyla,Ra-dya,Şeyda,Gloria,Frozi,Kleo.............. İsimleri... Düşler aleminin kanatsız perileri... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Sanki gökten süzülen kar taneleri...Usulca girerler kalplerden içeri Diloş,Sardunya,Leyla,Ra-dya,Şeyda,Gloria,Frozi,Kleo.............. İsimleri... Düşler aleminin kanatsız perileri... Canım Ayşegül'üm çok teşekkür ederim... Sen de benim için tıpkı bir melek kadar iyi yürekli, hoş ve tatlı bir arkadaşsın... Seni seviyorum... BU arada fırsattan istifade sayfanı ziyaret etmiş oldum Diloş'cuğum... Seninle fazla bir muhabbetimiz olmadı ama Nostalji'den takip ediyor, yazdıklarını okuyorum... Aynı dönemin çocukları olduğumuzdan olsa gerek, yazdıkların hiç yabancı gelmiyor ... Kendine dikkat et... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Sanki gökten süzülen kar taneleri...Usulca girerler kalplerden içeri Diloş,Sardunya,Leyla,Ra-dya,Şeyda,Gloria,Frozi,Kleo.............. İsimleri... Düşler aleminin kanatsız perileri... Diloşuma bakmaya gelmiştim ama bunu görünce cevap vermeden duramayacağım..Sen de o perilerdensin.. çok teşekkür ederim. Seni seviyoruz Sana gelince Diloşum.. nerelerdesin çok özledim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Sanki gökten süzülen kar taneleri...Usulca girerler kalplerden içeri Diloş,Sardunya,Leyla,Ra-dya,Şeyda,Gloria,Frozi,Kleo.............. İsimleri... Düşler aleminin kanatsız perileri... ay canım Ayşegülüm ya, ne güzel birşey yazmışsın bize... seni çok sevdim ben... canım Ayşegülüm Evet Diloş bacım, nerelerdesin yeni şalvar modellerimi aramaktasın? Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Ben de sizleri çok seviyorum,hepinizi,gerçekten... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 pembe panterim benim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 diloş seni pek tanımıyorum ama yazdıklarını ve altın kızlar sohbetinizi izliyorum bir karikatürde sana bırakayım dedim...... altın kızlar mı..? yuk be daha o kadder olmadık.. adım adım yaklaşmaktayız o ayrı.. teşekkürler kleo hem karikatür hem de ziyaretin için.. altın kızlar muhabbetimiz sana da açıktır..dilediğin zaman katılabilirsin.. Sanki gökten süzülen kar taneleri...Usulca girerler kalplerden içeri Diloş,Sardunya,Leyla,Ra-dya,Şeyda,Gloria,Frozi,Kleo.............. İsimleri... Düşler aleminin kanatsız perileri... ahhh canımın içi gelmiş.. hem de defterime..nasıl mutlu ettin beni..seni çok özlüyorum Ayşegül..biliyorsun değil mi.. BU arada fırsattan istifade sayfanı ziyaret etmiş oldum Diloş'cuğum... Seninle fazla bir muhabbetimiz olmadı ama Nostalji'den takip ediyor, yazdıklarını okuyorum... Aynı dönemin çocukları olduğumuzdan olsa gerek, yazdıkların hiç yabancı gelmiyor ... Kendine dikkat et... Sevgili Gloria.. evet belki çok fazla görüşemedik..ama sen de benim hep takip ettiğim ve pek çok açıdan kendime çok ama çok yakın gördüğüm bir arkadaşsın..gerek o kıvrak zekan..gerek seviyeli kişiliğin gerekse samimi tutumun hep dikkatimi çekmiştir..defterime konuk olman büyük mutluluk benim için..inşallah artık daha sık görüşürüz..ne dersin? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Suhedam şiir yine çok güzel..çok teşekkür ederim canım.. defterimin ve de kalbimin olmazsa olmazları sarmaşığım ve tatlı çileğim size kocaman bir öpücük.. Ayşegülüm ne güzel bir çiçek bu ve de bak artık yapabiliyorsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 burdanda bir öpücük Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Diloşum,Ayşegülüm,Ablacım,torunum,Gloria.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 leylam görüşürüz sonra gidiyorum şimdilik hoşçakal Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 görüşürüz ablacım,canım Diloşum sen de gittin herhalde pazartesi görüşmek üzere seni özleyeceğim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.