Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

tabi tabi...

Hiç balıklara benzemiyorsun, sen hiç bir burç katagorisine girmiyorsun zati... kendine münhasır bir fevkalade şahsiyetsin işte... -_-:P

Açıldınmı biraz... :w00t::hug:

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
anlaşılan siz heç ders almıyosunuz anacım... gene son gaz devam... sevgi arsızları

hem ayrıcana sulugözde değilim ne yazıkki ...hem zati şu tariflerdeki balıklarada uymuyom ne yalan söyliyim..öyle katı öyle gerçekçi ve öyle acımasızım ki ...burç saçmalıklarına takılmıyom yani ...keşke hayaller içinde yaşayabilseydim bende gerçekler çok acımasız...ama nasıl derseniz öyle olsun delilerim....ne eksilirim ne artarım...şimcik gidip biraz ağlıyım bari...açılırım

hayallerimiz..şalvarlarımız ve biz..son derece mutluyuz.. ^_^ di mi kız çılgın ve de entel şalvarlılar.. :w00t::hug:

sizi hangi burç temsil etmekte sorması ayıp.. :getlost: bana kalırsa sizi inceliyicek astrologların işi bir hayli zor..ben bile burdan görüyorum..yıldız haritanızda cenk var sizin.. :w00t: hemide kıran kırana..yıldızlar birbirinin gözünü oymaya çalışıyor..kırk yıldız..kırkıda kuyruğu birbirine deymeden hinlik düşünüyor.. :shifty: ondandır bu karamsar ve asi halet-i ruhiyeniz.. :grin:

tabi tabi...

Hiç balıklara benzemiyorsun, sen hiç bir burç katagorisine girmiyorsun zati... kendine münhasır bir fevkalade şahsiyetsin işte...

Açıldınmı biraz...

o an için açılmışsa dahi, şinci gökyüzü daha bi karardı.. :lol: birazdan otomofili ve şizlonguyla biraber gelir getlost'larıda unutmadan tabii..şu şekilde.. :getlost::w00t:

Gönderi tarihi:

evet evet karardı ortalık, :blink: kanımca gelirse canımıza fena halde okuyacak... :unsure:

geçen gün onada dedim ben pek az kimseden tırsarım, yani sayısı biri ikiyi geçmez... birincisi annem, ikincisi Frozen... :w00t:

Gönderi tarihi:

biliyordum seninde korktuğunu, canım ondan kim korkmuyor ki? :unsure::P

cips marka otomofiliyle birazdan üzerimizden geçip bizi silindir gibi ezmek isteyecektir, ama tabi bizim iyiliğimiz için, romatizmal eklem ağrılarımıza iyi geleceğini düşünmektedir, yoksa kötü bir niyeti yoktur kanımca... :blink:

Gönderi tarihi:

pek tabi ki canım.. -_- önce üzerimizden silindir kimin geçip..ki heç kötü niyeti yoktur tek emeli bizi inceltmektir kanımca.. :wassat: sonra kağıda dönmüş vücudumuzu kırbaçlayarak..ki bunu yapmaktaki amacı bizi çırparak eski halimize getirmeye çalışmak olsa girek.. :blink: ondan sonra da üzerimize benzin döküp kibrit çakmak suretiyle.. :o

altın kalpli erguvanım benim.. :devil: bizim için çektiklerine bi bakar mısın..? :ermm::wacko::wassat:

Gönderi tarihi:

ondan sonraki aşama artık ayrık otunun hayal gücüne kalmış.. :unsure: ki ben bu konuda kendisinde muhteşem bir potansiyel,bir ışık gördüm.. :lol::wassat: senin benim aklıma gelemeyecek güzellikler kurguluyordur şu an kafasında eminim... :sweatingbullets::huh::wacko:

Gönderi tarihi:

Sen: Sevgisin yüreğimde taşıdığım

Sen: Gül goncasısın her gün kokladığım

Sen: Yüreğimde yanıveren ateşsin

Sen: Yüzüne bakmaya doyamadığım

Ben: Bütün sevgimi sana vereceğim

Ben: Yüzünü bir gün bile göremezsem

Ben: Senin için mecnuna döneceğim

Sen: Karlı dağlarımda açmış çiçeksin

Sen: Çiçekli kırlarda ki kelebeksin

Sen: Hiçbir zaman yakalayamadığım

Sen: Eşi bulunmaz kanatsız meleksin

Ben: Olsam senin için bir bal arısı

Ben: Konuversem kalbinin üzerine

Ben: Olsam yüreğinin diğer yarısı.

Gönderi tarihi:

diloş seni pek tanımıyorum ama yazdıklarını ve altın kızlar sohbetinizi izliyorum :w00t: bir karikatürde sana bırakayım dedim......

beninedoktorlar2amzv8qm5.jpg

Gönderi tarihi:
Sanki gökten süzülen kar taneleri...

Usulca girerler kalplerden içeri

Diloş,Sardunya,Leyla,Ra-dya,Şeyda,Gloria,Frozi,Kleo..............

İsimleri...

Düşler aleminin kanatsız perileri... :clover::stuart:

Canım Ayşegül'üm çok teşekkür ederim... Sen de benim için tıpkı bir melek kadar iyi yürekli, hoş ve tatlı bir arkadaşsın... Seni seviyorum...

BU arada fırsattan istifade sayfanı ziyaret etmiş oldum Diloş'cuğum... Seninle fazla bir muhabbetimiz olmadı ama Nostalji'den takip ediyor, yazdıklarını okuyorum... Aynı dönemin çocukları olduğumuzdan olsa gerek, yazdıkların hiç yabancı gelmiyor :) ... Kendine dikkat et...

Gönderi tarihi:

İsimleri...

Diloşuma bakmaya gelmiştim ama bunu görünce cevap vermeden duramayacağım..Sen de o perilerdensin.. :wub: çok teşekkür ederim. :) Seni seviyoruz :wub:

Sana gelince Diloşum.. :wub: nerelerdesin çok özledim.. :(

Gönderi tarihi:

İsimleri...

ay canım Ayşegülüm ya, ne güzel birşey yazmışsın bize... seni çok sevdim ben... canım Ayşegülüm :wub:

Evet Diloş bacım, nerelerdesin yeni şalvar modellerimi aramaktasın? :P:wub:

Gönderi tarihi:
diloş seni pek tanımıyorum ama yazdıklarını ve altın kızlar sohbetinizi izliyorum bir karikatürde sana bırakayım dedim......

beninedoktorlar2amzv8qm5.jpg

altın kızlar mı..? :blink: yuk be daha o kadder olmadık.. :lol: adım adım yaklaşmaktayız o ayrı.. :whistling:

teşekkürler kleo hem karikatür hem de ziyaretin için.. :):flowers: altın kızlar muhabbetimiz sana da açıktır..dilediğin zaman katılabilirsin.. :P

İsimleri...

Düşler aleminin kanatsız perileri...

ahhh canımın içi gelmiş.. :wub: hem de defterime..nasıl mutlu ettin beni..seni çok özlüyorum Ayşegül..biliyorsun değil mi.. :hug:

BU arada fırsattan istifade sayfanı ziyaret etmiş oldum Diloş'cuğum... Seninle fazla bir muhabbetimiz olmadı ama Nostalji'den takip ediyor, yazdıklarını okuyorum... Aynı dönemin çocukları olduğumuzdan olsa gerek, yazdıkların hiç yabancı gelmiyor ... Kendine dikkat et...

Sevgili Gloria.. :) evet belki çok fazla görüşemedik..ama sen de benim hep takip ettiğim ve pek çok açıdan kendime çok ama çok yakın gördüğüm bir arkadaşsın..gerek o kıvrak zekan..gerek seviyeli kişiliğin gerekse samimi tutumun hep dikkatimi çekmiştir..defterime konuk olman büyük mutluluk benim için..inşallah artık daha sık görüşürüz..ne dersin? :rolleyes:

Gönderi tarihi:

Suhedam şiir yine çok güzel..çok teşekkür ederim canım.. :hug:

defterimin ve de kalbimin olmazsa olmazları sarmaşığım ve tatlı çileğim size kocaman bir öpücük.. :kiss:

Ayşegülüm ne güzel bir çiçek bu :wub: ve de bak artık yapabiliyorsun.. :lol::hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.