Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 çok özledım ablacım seni kocaman öptüm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 bennnn dee cok özledim komuşuşummuu yaa Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 ben geldim ama sen yoksun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Cimcimem ve güzel komşum..kızlar bende sizi çok özledim..o kadar şekersiniz ki..sizi seviyorum.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Cimcimem ve güzel komşum..kızlar bende sizi çok özledim..o kadar şekersiniz ki..sizi seviyorum.. şairleri güzeline bir şiirde ben getirdim BIR GUN Apansiz uyanirsan gecenin bir yerinde Gozlerin uzun uzun karanliga dalarsa Bir sicaklik duyarsan usuyen ellerinde Ve saatler gecikmis zamanlari calarsa Bil ki seni dusunuyorum Bir vapur yanasirsa rihtimina bin, acil Ortun karanliklari masmavi denizlerde Ve dinle kalbimi bak nasil carpiyor nasil O butun ozlemlerin koyulastigi yerde Bil ki seni bekliyorum Bir sabah gun dogarken ac perdelerini, bak Sevincle balkonuna konuyorsa martilar Kendini tadilmamis derin bir hazza birak Dokulsun dudagindan en umutlu sarkilar Bil ki seni istiyorum Gecelerden bir gece uyanirsan apansiz Uzaklarda elemli, garip bir kus oterse Bir ceylan agliyorsa daglarda yapayalniz Ve bir gun kabrimde bir kara gul biterse Bil ki SENI SEVIYORUM UMIT YASAR Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 ahucum naber... sana şiir getirdim... Bir Hüzün Mevsiminden Çıkarken Kalbim Ayrılıkların puslu aynasındadır bekleyişlerin solgun yüzü Bekleyişler ki demlenişidir sabrın damıtır sessizliği ve üzüncü damıtır gurbetin kavruk memesinden ve emzirir hasretin yanık yüzlü çoçuğunu Sen ey sabrın ve üzüncün dervişi başını zamanın göğsüne koy ve dinle yalnızlığın iç çekişlerini Yalnızlıklar ki suskun bir akşam üstüdür usulca örtülecektir gecenin sessiz tülünü ve düşecektir ince bir rüzgarla hüznün harmaniyesi Ey yenilgilerin bezgin kuşu suskunun sarı sıcağındasın bunca zaman bataklıklardan sızan sinsi ve pis bir kokudur içinde tortulaşan kuşku Ve bulutsu bir ağırlığın yüküdür gittikçe ağırlaşan gittikçe yüreğini zonklatan Sen ki şafağın göğü müsün imbikle göğsünde göğün sütünü ve emzir sönmekte olan yıldızları sonra başını solgun bir demet gibi hasretin kuru dallarına koy dinle köpüklü kıyıların çağlayanını imbatın serin elidir yüzünü okşayan Güneşi kopar dalından ellerine al ve durmadan canını yakan sözü bitir şiirin kalbine akıt artık umudun billur ırmağını kavruk çölüne yüzümün ve bir sevda gibi yanaş hayatın kıyılarına Yoksa ey kalbim tel bile olamazsın şiirin sazına Ahmet TELLİ Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 ben şiirsiz bizzat kendim sadece ben olarak geldim :w00t: Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 ben de sadece geldim ve hatta gidiyorum hoşçakal,kendine çok iyi bak yazyağmurum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 herşey sende gizli Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, Sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak. Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü. Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin.. İşte budur hayat! İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun Çiçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren, Sevdiğin kadar sevilirsin... CAN YÜCEL -------------------------------------------------------------------------------- Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 şairleri güzeline bir şiirde ben getirdim BIR GUN Apansiz uyanirsan gecenin bir yerinde Gozlerin uzun uzun karanliga dalarsa Bir sicaklik duyarsan usuyen ellerinde Ve saatler gecikmis zamanlari calarsa Bil ki seni dusunuyorum Bir vapur yanasirsa rihtimina bin, acil Ortun karanliklari masmavi denizlerde Ve dinle kalbimi bak nasil carpiyor nasil O butun ozlemlerin koyulastigi yerde Bil ki seni bekliyorum Bir sabah gun dogarken ac perdelerini, bak Sevincle balkonuna konuyorsa martilar Kendini tadilmamis derin bir hazza birak Dokulsun dudagindan en umutlu sarkilar Bil ki seni istiyorum Gecelerden bir gece uyanirsan apansiz Uzaklarda elemli, garip bir kus oterse Bir ceylan agliyorsa daglarda yapayalniz Ve bir gun kabrimde bir kara gul biterse Bil ki SENI SEVIYORUM UMIT YASAR Tatlım ne kadar güzel hem resim hem de şiir..ama yine de senin kadar güzel değiller.. ahucum naber... sana şiir getirdim... Bir Hüzün Mevsiminden Çıkarken Kalbim Ayrılıkların puslu aynasındadır bekleyişlerin solgun yüzü Bekleyişler ki demlenişidir sabrın damıtır sessizliği ve üzüncü damıtır gurbetin kavruk memesinden ve emzirir hasretin yanık yüzlü çoçuğunu Sen ey sabrın ve üzüncün dervişi başını zamanın göğsüne koy ve dinle yalnızlığın iç çekişlerini Yalnızlıklar ki suskun bir akşam üstüdür usulca örtülecektir gecenin sessiz tülünü ve düşecektir ince bir rüzgarla hüznün harmaniyesi Ey yenilgilerin bezgin kuşu suskunun sarı sıcağındasın bunca zaman bataklıklardan sızan sinsi ve pis bir kokudur içinde tortulaşan kuşku Ve bulutsu bir ağırlığın yüküdür gittikçe ağırlaşan gittikçe yüreğini zonklatan Sen ki şafağın göğü müsün imbikle göğsünde göğün sütünü ve emzir sönmekte olan yıldızları sonra başını solgun bir demet gibi hasretin kuru dallarına koy dinle köpüklü kıyıların çağlayanını imbatın serin elidir yüzünü okşayan Güneşi kopar dalından ellerine al ve durmadan canını yakan sözü bitir şiirin kalbine akıt artık umudun billur ırmağını kavruk çölüne yüzümün ve bir sevda gibi yanaş hayatın kıyılarına Yoksa ey kalbim tel bile olamazsın şiirin sazına Ahmet TELLİ Ne iyi etmişsin uşağum.. özledim yav şiirlerini..şiirin sazına tel olabilmek demiş şair..biz şiirin neresindeyiz acaba..? dediklerimden birşey anladın mı uşağum.. ben anlamadım da.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 ben şiirsiz bizzat kendim sadece ben olarak geldim Sen tekbaşına pek çok şeye bedelsin zati Cimcimem.. ben de sadece geldim hoşçakal,kendine çok iyi bak yazyağmurum Daha geldiğine inandıramadan kendimi gidiyorsun ha.. gökkuşağım..biraz daha kalsaydın.. herşey sende gizli Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, Sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak. Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü. Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin.. İşte budur hayat! İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun Çiçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren, Sevdiğin kadar sevilirsin... CAN YÜCEL -------------------------------------------------------------------------------- Canım komşum benim ya..iyi ki varsın..çok teşekkür ederim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 bidenem nasılsın özledim seni Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Canım yaa..çok tatlısın.. bidenem nasılsın özledim seni Bende seni.. nasıl gidiyor bitanem..? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 yine yakalayamadım ama olmazki çok özledim ablacım seni Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 bende komuşuşuşummuu özledim hep evde yok sürekli geziyor dışarda, yeni acılan sosyete pazarlarına bensiz gidiyor kahve icmeye gidiyorum yok yine yok çiçeklerimi burakıyorum ben de sana Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 yine yakalayamadım ama olmazki çok özledim ablacım seni Hakikaten Cimcimem.. ben geliyorum sen gidiyorsun galiba.. ha bu arada muhabirlik işlerinide bırakmışsın geziyorsun galiba..yakalarsam patronun olarak kulaklarını çekicem senin.. Mümkünmü böyle birşey..kıyabilirmiyim sana.. bende komuşuşuşummuu özledim hep evde yok sürekli geziyor dışarda, yeni acılan sosyete pazarlarına bensiz gidiyor kahve icmeye gidiyorum yok yine yok çiçeklerimi burakıyorum ben de sana Aldım..yanıbaşıma koydum bu güzel çiçekleri.. seni bırakıpta gezmek komşuluğa sığarmı hiç..işe gidiyorum bitanem..gelmek istiyorsan gel sende..ama hiç tavsiye etmem.. Cimcimem ve sen canım komşum seçin bakalım şekerden hediye paketlerinizi.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 canım komşummm komşulaarın güzeli bende okula gidiyorum fazla zamanım yok geceleri yazarım sana sen uyurken zeynep de bende cok seviyoruz seni biz sana yazarız bir sorun var zeynep bunların hepsini yer bana burakmaz ki Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Vefalı arkadaşlarım benim.. Cimcimem hepsini yerse ben sana yenilerini alırım birtanecik komşum.. Seni seviyorum.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 malesef ki komuşuşumm ben gözümü acıp kapayıncaya kadar bizim cimcime hepsini yemiş inanabiliyor musun bana tek parca bile yok hemi de Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 hediyeler...hepsi benim yerim tabi sende uyumasaydın bu aralar kaytardım azcık şimdi iş başına geri dönüyorum ve bomba gibi haberlerle tabi ablacım canım kaçtım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 iyi gidiyor bidenem, çok seri ve oldukça keyifli sende iyisin değil mi? Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 SIRÇA HÜZÜNLER Bir kadının eksik alışkanlıklarından dökülüyor zaman sırça hüzünler, saklı yol hikayeleri bulutlara çizilen haritalarda biten masal sesime dağılan yağmuru topluyorum gecenin yanlış yerinden başlıyor şarkılar ayaz sürüyor kirpiklerine şehrin kırık saçakları ne zaman yüzüne baksam bir uçurum açılıyor bağırıyorum sesine çarpıp geri dönüyor sesim bilmiyorum en çok hangi iklime yakıştığımı göçebe bir yanılgıyım kimse beni konuşmuyor beklemekle bitiyor gitmek diye başladığım her şey öyle yenik bir hikaye, imlası bozuk bir aşk anımsadıkça siliniyor yüzler, bir ünlem yalnızlık gereklilik kipinde sürüyor hayat aslından daha anlamlı duruyor gölge anlamıyorum bir gelincik kaç rüzgar sığdırır ömrüne... Arzu SÖYLEMEZ Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Sevgili patronum Diloş son günlerdeki çalışmalarım ve T-M magazine katkılarımdan dolayı sizden zam istiyorum...ya da her yakalama başına prim bu aralar herkesi yakaladım ve buna sizde dahilsiniz neyse bu kadar patron-çalışan ilişkisi yeter ablacım canım nasılsın not:zam konusunda ciddiyim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.