Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
ablacım ben ajan olmaya karar verdim...hem iyi eğitimde veriyolarmış

amerikanajanikh1.jpg

Sana herbişey yakışır Cimcimem.. :wub: lakin resmi göremiyorum.. :unsure:

afiyet olsun komuşumm üstünde kahve iyi gider falda bakarız

nickwillsher.jpg

Çok teşekkür ederim güzel komşum.. :wub: valla senin gibi bir komşum olduktan sonra sırtım yere gelmez benim.. :hug:

Gönderi tarihi:

komşummm canım benim dün senin falını yazmayı unutmuşum

kahve_fal2.jpg

kısa bir zaman önce minik bir konu canını sıkmış ama sende cok büyütmüşsün ,dert etmişsin kendine. senin detaylar cok önemli komşum.ama gecmiş bu sıkıntın . üzerindeki stresi at artık kenara tatilde bile düsünme şu işini komuşuumm. burak işler iş yerinde kalsın zaten hafta işi yeteri kadar calışıyorsun. yakın bir arkadaşınla karşılasmak yada onun bir süprizi seni cok mutlu ediyor komuşşmm. sevdigin insanlar şikayetci biraz senden özellikle annen beni ihmal ediyor diye düsünüyor biraz alınıyor kadıncagız ,gönlünü al komşumm .özel hayata burada fazla girmiyorum komuşmm ama minik bir prüz var ama senden kaynakalnıyor o yüzden senin düzeltmen gerekiyor

biraz da tabak altına bakalım komşumscanimage08.jpg

bir konu da sanırım işle ilgili cok inat ediyorsun bu inadın seni cok yıpratıyor . aslında şasırıyorsun ben bu kadar inatçı degilim diyorsun kendi kendine. iş stresine ve minik olumsuzluklara ragmen pozitifligin yüzüne yansıyor ve gülen yüzün herkesi mutlu ediyor komşum .

gülen yüzün hic solmasın komşum :clover:

Gönderi tarihi:
ben de isterim kahve ben de isterim fal

yok mu

Kambersiz düğün..zeynepsiz fal olur mu cimcimem.. :lol::hug:

komşummm canım benim dün senin falını yazmayı unutmuşum

kahve_fal2.jpg

kısa bir zaman önce minik bir konu canını sıkmış ama sende cok büyütmüşsün ,dert etmişsin kendine. senin detaylar cok önemli komşum.ama gecmiş bu sıkıntın . üzerindeki stresi at artık kenara tatilde bile düsünme şu işini komuşuumm. burak işler iş yerinde kalsın zaten hafta işi yeteri kadar calışıyorsun. yakın bir arkadaşınla karşılasmak yada onun bir süprizi seni cok mutlu ediyor komuşşmm. sevdigin insanlar şikayetci biraz senden özellikle annen beni ihmal ediyor diye düsünüyor biraz alınıyor kadıncagız ,gönlünü al komşumm .özel hayata burada fazla girmiyorum komuşmm ama minik bir prüz var ama senden kaynakalnıyor o yüzden senin düzeltmen gerekiyor

biraz da tabak altına bakalım komşumscanimage08.jpg

bir konu da sanırım işle ilgili cok inat ediyorsun bu inadın seni cok yıpratıyor . aslında şasırıyorsun ben bu kadar inatçı degilim diyorsun kendi kendine. iş stresine ve minik olumsuzluklara ragmen pozitifligin yüzüne yansıyor ve gülen yüzün herkesi mutlu ediyor komşum .

gülen yüzün hic solmasın komşum

:blink:

Kız komşum sen ermişmisin yoksa.. :wacko: inan bana bazıları tastamam doğru çıktı..korktum ben senden.. :unsure: yine de hele bir fincan daha içeyim de bir daha bak bakalım..yeni havadisler var mı..? :w00t::islik::hug:

Gönderi tarihi:
komuşşumm senin için baktım bişiyler ama tam detaylı olarak degil mutlu oluysan ne mutlu bana bitanem

Mutlu olmaz olurmuyum hiç..canım komşum.. :hug:

deniz kızı falın bana da uydu

canım yazyağmurum..nasıl özledim anlatamam bir kaç gün daha gelemeyeceğim,seni çok seviyorum

Yetti artık bu hasretlik gökkuşağım.. :crying: çok özledim seni.. :crying: çabuk gel lütfen..bende seni çok seviyorum.. :wub::hug:

komuşşuuummmm kapıda kaldım ben geldim evde yokkkksun sen gelirsin artı gelince evde yoksam anahtar kapının altında ben gelmeye kahve yaparsın sonkapi_sevban24-15.jpg

Geldim canım..hem bak senin için neler hazırladım.. :rolleyes:

744600552_3ef21c510d_crd.jpg

Gönderi tarihi:

gidilen yolların izi

ardına düşünce adamın

tabanından tavanına

düşlerinde kör bir beyazın

tek siyah noktası

‘’ O’’ dur

gelir dikilir karşına

iki çocuk annesi bir kadın

unutmadan tek tek yaz

‘’ yaşamak’’

biricik hakkımsın

güneşin ışığı

ölüme yürüyenlerin

sisli sabahlarına

aç gölgeler getirir

‘’ hayat ‘’

tuttuğunu kopartır

mezarda pahalı mermeri

ucuzculara duayı unut

olabildiğince uzaklaş

‘’gözlerimden ’’

son kaygısıdır

saltanatın toprakta bahar

var olmak adına tohumu ol

kırmızı bir karanfilin

‘’ dimdik dur ’’

kardan adamların

sahibi olmaz çocuklar

doğuştan makamı sabâdır

nayi hayalin usulü

‘’ aksak ‘’

gözlerine mil çekilmiş

devlerin el yordamı yazdığı

’’ şiirin kaderi var ’’

bilmezler duymazlar okumazlar

hayalayna

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.