Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
bencede diloşum bana bakmadıktan sonra çıkar at gözlerini daha eyi

:huh: anam haklısın..ne manasız şeyler onlar öyle.. :getlost: fıldır fıldır.. :w00t:

sende bakışlarımın enkazında mahsursun hala herhal.. :ermm: az dayan AKUT'tan bi ekip geliyo seni çıkarmaya.. :w00t:

• Cevaplar 1,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Ekip çalışmalara başladı... :whistling::hug::wub: Enkazdan bir çift fıldır fıldır göz çıkarıldı... :w00t:

Diloşum Okuldan geldik şimdi Nisa'm taktir kazandı birinci dönemdeki gibi... Maşallah, Efe'minde notları 5 okulun bahçesinde teşekkür ettim her ikisinede beni çok gururlandırdınız çok mutlu ettiniz dedim... Pek duygulandılar... :wub: Şimdi güzel bir tatili hakettiler...

Okulun bahçesinde 6. sınıfa giden bir erkek çocuk ağlıyordu dayanamadım yanına gittim neden ağladığını sordum İngilizcem zayıf karnemi vermediler babam çok kızacak dedi :crying: ama iki gözü iki çeşme nasıl ağlıyor Diloşum görsen için parçalanırdı, ya televizyonda görüyoruz aile içinde şiddeti aklıma türlü şeyler geldi, baban çokmu kızar dedim ben öyle dediğimde daha çok ağladı... Bende gidip bir öğretmenle konuştum anlattım öğretmen çocuğu aldı okula girdiler ve veliyi okula çağıracaklardı... İnşallah evlatcık kötü birşey yaşamaz... :(

Diloşum biz yarın yazlığa gideceğiz uzunca bir süre görüşemeyeceğiz seni çok özleyeceğim...Buradaki dostlarımı kardeşlerimi arkadaşlarımı çok özleyeceğim... Kendine iyi bak olurmu dostum ve her zaman aklımda olacağını unutma... SENİ SEVİYORUM... :hug:

Gönderi tarihi:

ATEŞTE UNUTULMUŞ FERMAN

herkes kendi ateşini başkasının cehenneminde sınar

kendi külünde söner bütün rüzgarlarına yazıldığın akşam

ateş tadında kum tadında kalarak

derinleştirir bazı ayrılıkları zaman

al ağrını git burdan

en uzun eylülü ömrümüzün

uyutmuyor seni ne kömürleşmiş bu gurur

ne göğsündeki kaplan

seçilmiş taş milyonlarca taş arasından

başını vurduğun

çok gençti genç olmak için bile

kendi zamanına muhtaç

kendiyle dargın

daha yolun başında görülüyordu

menzilindeki noksan

ömrünce sızlayacak

kayıplar sarayında ateşte unuttuğun ferman.

Murathan Mungan

Gönderi tarihi:

sarmaşığım.. -_- sen olmadan..şiirlerin olmadan..bilmem ki nasıl olur buralar.. :( canım benim.. :hug: bu deli iğden seni biran olsun çıkarmayacak aklından..biliyorsun.. :wub:

git..ama çabuk dön olur mu..?

Seni çok seviyorum birtanem.. :hug:

Gönderi tarihi:

İnternet kafeye taşınacakmışım gibi görünüyor :grin: ben bu hasrete fazla dayanamam... :crying: Başınıza gene bela olur gelirim nası fikir? :whistling::hug: bende seni aklımdan çıkarmayacağım ve bende seni seviyorum...

Gönderi tarihi:
İnternet kafeye taşınacakmışım gibi görünüyor ben bu hasrete fazla dayanamam... Başınıza gene bela olur gelirim nası fikir? bende seni aklımdan çıkarmayacağım ve bende seni seviyorum...

gayrı dayanamam ben bu hasrete...

ya benide götür..ya sende gitme.. :crying::wub:

fikir muhteşem.. :thumbsup: sen o internet kafenin gediklisi olacaksın canım.. :w00t: belkim sürekli müşterilerine indirim yapıyorlardır.. :lol: sen baştan bi pazarlık yap..olur fiyatta anlaşırsınız canımıniçi.. :hug:

banane banane banane beni al beni sev onu alma..

ne alacak kız seni.. -_- ayrık otu sende.. :getlost: benim kimin bir iğde dalı dururken.. :whistling::hug:

Gönderi tarihi:

hıııhhh :getlost:

ONU ALMA BENİ AL

Bak atının terkisinede atmış gözleri şaşı gelini

Mor kaftanlara sarmış haspam odun gibi belini

Ah verin elimede kırayım cadının derisi kara elini

Seni gidi dilleri fitne vucut kıyametin gelsin

Sen o alıcısı içinde fesatla hangi günügün edicen

Ah o katidin üstüne birde atlas yorgan sericen

Amanın amanın yansın ocağın barkın utansın

Ağan emmin her bir yerine kırmızı kınalar yaksın

Varsın bize vursun felek

Ne çeyiz düzdüm emek emek

Allah bildiği gibi yapsın ah..

Böylede nispet olmazki seni gidi zalim yar

Zorlada kısmet olmazki seni gidi zalim yar

Banane banane beni al beni al onu alma

:w00t:

Gönderi tarihi:

sizide yanımda götürmek gibi bir şansım yokmu? :(:rolleyes:

evet İğdem internet kafeciyle bir pazarlık yapayım olmazsa geçici bir süre orada çalışayım hem sizden ayrı kalmamış olurum hem üstüne para kazanırım bu dahada dahiyane bir fikir, gene fikrim geldi bak görüyonmu? :grin::shifty:

bu alışkanlık en güzel alışkanlık siz varya inanılmaz derecede güzel bir kazançsınız Allaha şükür ki sizi karşıma çıkarmış canlarım... :wub::hug:

Gönderi tarihi:

o cafenin sahibi çok şanslı bidenem..senin kimin bi elemanı nirden bulcek.. :getlost: gerçi sen bizlen yazışmaktan iş neyim yapmazsın ama olsun karizman yeter.. :w00t:

anam bu ayrık otuyla tatil fikrini tekrar gözden geçir istersen..bütün gün şizlongunun üstünde güneşlenen bir tip.. :getlost:

oysa ben olucam ki orda, yazlığın altını üstüne getirirdik anacım..ilk gördüğümüz çimenlikten elele yuvarlanır.. :w00t: sonra gece denize girerdik.. :whistling: ayışığında şarkılar söyler..güneşin batışını seyrederdik.. :rolleyes: biz bunları yaparkene o halen şizlongunun tepesinde olurdu.. :w00t:

Leylam sensiz olurmu hiç.. :wub:

Gönderi tarihi:
beş dakikalığına gelebildim,bunları mı görecektim bizi de götür ablacım,ne bileyim yüklen sırtlan,sensiz ne ederiz

ya seni çağırdı ruhum sende geldin :wub: ya bende sizsiz ne edeceğim orada sizin için şiir yazarım sonra onları sizinle paylaşırım çok özleyeceğim çok :crying::wub:

o cafenin sahibi çok şanslı bidenem..senin kimin bi elemanı nirden bulcek.. gerçi sen bizlen yazışmaktan iş neyim yapmazsın ama olsun karizman yeter..

anam bu ayrık otuyla tatil fikrini tekrar gözden geçir istersen..bütün gün şizlongunun üstünde güneşlenen bir tip.. :getlost:

oysa ben olucam ki orda, yazlığın altını üstüne getirirdik anacım..ilk gördüğümüz çimenlikten elele yuvarlanır.. sonra gece denize girerdik.. ayışığında şarkılar söyler..güneşin batışını seyrederdik.. biz bunları yaparkene o halen şizlongunun tepesinde olurdu.. :

Leylam sensiz olurmu hiç..

kafenin sahibi bencede çok şanslı, en kısa zamanda kendisiyle kanka olmayı umuyorum B):P

ya Diloşum gerçekten neler yapardık değilmi, üstümüz başımız yeşillenirdi, cadımda güneş gözlükleri ve karizmasıyla birlikte şizlongundan hava atardı, artiz işte... B) oradan kokoş kokoş bize bakıp iç geçirirdi içindeki çocuk onu dürtüklerdi ama malum karisma var güneşlenecek... :wub::grin:

yazlığın iç kesimlerinden bir köy yolu var oraya kadar koşar, bisiklete biner, çiçek toplar, uçurtma uçurur, voleybol oynardık... Leylam, sen, ben ve cadım... gerçi şizlongun üserinden servis kullanmak kolay olmaz ama yetenek meselesi... :w00t:

Gönderi tarihi:

şezlongtan servis kullanmakmı :wassat: çocuk oyuncağı canım.. :whistling: hazır beni şizlonga oturtmuşken japon yapıştırıcısı kullanmayı düşünüyorsunuz zannımca :shifty: ama ben yemem :getlost: siz türk filmlerindeki kibin salak salak koşarken :w00t: ben cipsimle fellik fellik dolaşacam herbir yeri B) beğendiğim yerlerde şizlongumu açıp bir fincan çayımı yudumlayacam anacım.. :closedeyes: siz bir tarafınız tutuşmuş gibi koşmaya divam ederken :w00t:

Gönderi tarihi:

kıytırık mıytırık cips işte, arkasına şizlongunuda atıyon, yol kenarına çekiyon bide kahve içiyon ohhhh havaya bak... :homestar::cat::wassat:

bizse kırlarda dolaşacak koşacak ip atlayacak yüzecek vede suyun dibinden gitme yarışı yapacağız... B):shifty:

Gönderi tarihi:

ya seni çağırdı ruhum sende geldin ya bende sizsiz ne edeceğim orada sizin için şiir yazarım sonra onları sizinle paylaşırım çok özleyeceğim çok

kafenin sahibi bencede çok şanslı, en kısa zamanda kendisiyle kanka olmayı umuyorum

ya Diloşum gerçekten neler yapardık değilmi, üstümüz başımız yeşillenirdi, cadımda güneş gözlükleri ve karizmasıyla birlikte şizlongundan hava atardı, artiz işte.. oradan kokoş kokoş bize bakıp iç geçirirdi içindeki çocuk onu dürtüklerdi ama malum karisma var güneşlenecek...

yazlığın iç kesimlerinden bir köy yolu var oraya kadar koşar, bisiklete biner, çiçek toplar, uçurtma uçurur, voleybol oynardık... Leylam, sen, ben ve cadım... gerçi şizlongun üserinden servis kullanmak kolay olmaz ama yetenek meselesi...

hayal kurmak gibisi varmı..? :rolleyes: inşallah bigün gerçek olur..

ben çıkıyorum..siz öyle bir yer edindiniz ki kalbimde anlatması çok zor.. :wub:

Sardunyam Allaha emanet ol..

burda yolunu gözliycek birileri olduğunu unutma..sarmaşıkların en güzeli.. :hug:

şezlongtan servis kullanmakmı çocuk oyuncağı canım.. hazır beni şizlonga oturtmuşken japon yapıştırıcısı kullanmayı düşünüyorsunuz zannımca ama ben yememsiz türk filmlerindeki kibin salak salak koşarken ben cipsimle fellik fellik dolaşacam herbir yeri beğendiğim yerlerde şizlongumu açıp bir fincan çayımı yudumlayacam anacım.. :closedeyes: siz bir tarafınız tutuşmuş gibi koşmaya divam ederken

nede olsa burdayız..senlen sonra görişiciiz inşallah..hele bi ağız tadıyla getlostumu ekliyimde öyle çıkıyım.. :getlost::w00t::hug:

Gönderi tarihi:

YİRMİNCİ MEKTUP

Nerdesin? Günler var ki beni aramadın,yazmadın.Senden gelecek bir mektubu bekledim boşuna.Önceleri içim umutla dolu,postacının kapımı çalmasını bekledim.Satırlarınla aydınlanmasını bekledim bu karanlığın.Saatler saatleri günler günleri kovaladı.Gitgide büyüdü verdiğin yalnızlık,yüreğim kahırla doldu.Ümit etmenin mutlu heyecanları,yerini tarifsiz bir hüzne bıraktı.Kocaman,kalabalık bir şehirde yapayalnız kaldım işte...

Nerdesin? Beni unuttun diyemiyeceğim,unutmadığını biliyorum.Ama düşün ki benden uzaklaştığın her kilometre,sana olan sevgimi bir kat daha artırdı.Senden başka bir şey düşünmez oldum.Geri döndüğün zaman,eminim şaşıracaksın.Böylesime mesafelerle büyüyen,zamanla derinleşen bir aşkın karşısında olmak kim bilir ne kadar değiştirecek seni...

Yüzünde pembelerin en güzeli,gözlerinde ışıkların en parlağı ile sevilmenin çok çok sevilmenin hazzını yudum yudum içeceksin.Sevilen bir kadının mutluluğunu seyredeceğim sende.Sevdiğim kadının ölümsüzlüğünü yaşayacağım...

Nerdesin? Dün evinin önünden geçtim.Perdelerin kapalıydı,dolu doluydu gözleri pencerelerin.Kapın sanki bir daha hiç açılmayacak gibi kapanmıştı sokağın yüzüne.Kim bilir odalar,eşyalar ne haldeydi sensiz? Her dakika ayaklarının güzelliğiyle mest olan halılar ne yapıyordu şimdi? Ya kokuna ve sıcaklığına alışmış yatağın ne haldeydi kim bilir? Baktım sen yoktun,duvarlar kararmıştı.Sokağından yaşayan bir ölü gibi geçtim ve bir hüzün anıtı halinde bıraktım evini.

Nerdesin? Meğer ne doldurulmaz bir derinlikmiş yokluğun.Kaderde bu sensizlikte varmış.Her insanın yüzünde sana benzeyen bir şey aramakta varmış.Sesini duymak varmış şarkılarda,bütün kitaplarda seni okumak varmış.Meğer ne dayanılmaz bir şeymiş yokluğun.Kağıtlara seni yazmak varmış,renk renk düşünmek varmış seni,çiçek çiçek koklamak varmış.Artık hiç yazmasan da olur hiç gelmesen de...Meğer ne türlü bir ölümmüş yokluğun...

Bir daha nerdesin demeyeceğim.Bendesin artık.Dudaklarımın değdiği kadehlerdesin.Serin yağmurlar getiren bulutlardasın.Kah denizlerdesin,kah rüzgarlardasın.Uzaktasın,ama yine bu şehirdesin.

Gittiğine inanmıyorum.Gel demeyeceğim...

Ümit Yaşar OĞUZCAN

ahucum dağ havası yaramadı bana daha bi efkarlandım... :online2long: tanıdığın psikolog varmı beni kurtaracak... :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

sana kendini dağa bayıra vurma..yaramaz demedim mi..? :glare: al işte, şahtın şahbaz oldun.. :wassat: şimdi nolcek..? :ermm: bu mektupların sonu gelmez..böyle giderse sen defterime 25368.mektubu da yazarsın.. :wacko:

psikoloğa girek yok uşağum..Ahucuğun her konuda olduğu gibi bu konuda da uzmandır..şimdi sana bi reçete yazıyorum..bir gün süreyle tatbik ettiğinde bu saplantından eser dahi kalmıyacak..anlaştık mı..?

sabah gün ağarırken..;aç karnına on tane erik yiyceksin..

sindirmek için iflahın kesilene kadar koşup..kahvaltıya geçiceksin..

kahvaltıda 20 tane erik yiyeceksin.. :whistling:

koşmana gerek yok zira bunu sindiremeyeceksin.. ve karnında tuhaf burular oluşmaya başlıyacak başka şeyi düşünemeyeceksin.. :D

öğle yemeğinde çivi çiviyi söker hesabı 30 erik daha yiyeceksin.. :wacko:

ondan sonra bildiğin şeyleri de unutmaya başlıyacaksın.. bu sana çok iyi gelicek.. :grin:

akşam yemeğinde -eğer hayatta kalmayı başarabilmişsen- Wc'de bütün hayatın slayt olarak gözlerinin önünden geçicek ve bir daha erik kelimesini duymak bile istemeyeceksin.. :lol:

veee.. Happy END.. :ermm:

Gönderi tarihi:

Canım Diloşum, nasılsın?

Umarım keyfin yerindedir. Bugün fırsat bulmuşken ziyaretine gelmek istedim.

Sıcacık dostluğunu özlemişim doğrusu..... :)

Gelmişken çiçeklerimide sayfana bırakmadan gitmek istemdim.

Kucak dolusu sevgiler....... :kiss::kiss::kiss:

beyaz%20cicek.jpg

Gönderi tarihi:

canım..ne kadar güzel çiçekler bunlar.. :wub: hele şu mor kelebeğe ne demeli.. :rolleyes: ne iyi ettinde geldin..bende seni..o sıcacık duygularını özledim doğrusu..daha sık gel olur mu..?

kendine iyi bak canım..teşekkürler.. :hug::kiss:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.