Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 hadi hayırlısı yazıyorum bakalım ne çıkacak? kral siyahx hızlı ve öfkeli bir kraldır, bütün krallar gibi daha çok hazine, daha çok kadın, daha çok asker ve daha çok kan istemektedir... en sevgili kızı ve ona en çok benzeyen prenses frozende tıpkı babası gibi karanlık hayaller peşindedir, kardeşleri olan diğer prensesleri ortadan kaldırmanın hain planlarını yapmaktadır... ancak prenses sardunyam, prenses diloş ve prenses leylam çok iyi kalplidirler... onlar melekler gibi uçuşan pelerinleriyle kırlarda, çiçeklerle haşır neşir olurlar ve bu kötü kalpli kral babalarından, ve kızkardeşlerinden ayrı dururlarmış... bu arada o sıkıcı balo bitmiştir... prenslerin hiç birisi bu prenseslerin gönlünü çalamamıştır, küçük emrahın boynunu büküp sahneden ayrılma pozunda duruşlarla ülkeden ayrılmışlardır... hain ve kötü kral ile kızı frozen bu prenseslerden nasıl kurtuluruzun derdine düşmüştürler... prensesler, prensleride beğenmemişler ve gene başlarına kalmışlardır... ne yapıp etmeli bunlardan kurtulmalıdır ama nasıl? neyse onlar öylece hindi gibi düşünürlerken, bizim prensesler şarkılar söyleyip, kayan yıldızlardan dilek tutarlarmış, onların dünyası bambaşkaymış... prenses sardunya laptopunu elinden bırakmadan hem birilerine laf yetiştirirken hemde kardeşleri ile romantik ve hoş saatler geçirmekteymiş... prenses diloş çok güzel hikayeler yazarmış, şiirleri muhteşemmiş, prenses leyla bir ahu kadar narin ve güzelmiş... onunda çok hassas bir kalbi varmış herşeyi sezermiş... günlerden bir gün prenses frozen kızkardeşlerinden kurtulmanın yolunu bulmuş (aklı sıra) onları kandıracakmış, nasıl mı? şöyle ki... babasına demiş ki, babacım... ben kardeşlerimi kaf dağına göndermeyi düşünüyorum, onlara kaf dağında zümrüdü anka kuşunu anlatarak gitmelerini sağlayacağım... diyeceğim ki bu kuşu gören herkesin dileği kabul olurmuş, tabi bizim saflarda inanacak... zaten onlar benim gibi gerçekçi değiller, saf saf yola düşecekler... onlar gidince arkalarından sinsi ajanlar göndereceğim... ve gözlerini bağlayarak onlara ıssız bir adaya bırakacağım... bir daha geri gelemeyecekler... kral siyahx bu durumda çok çaresiz kalmış... bir yandan baba yüreği ile kızlarından ayrılmak istemiyormuş ama bir yandan da bu kızlar ona hep ayak bağı oluyormuş... kendisi gibi kara prenses frozenin söylediğini kabul etmiş... daha önceki savaşlarda kestiği kelleleri koleksiyon yapmış ve onları saymakta olan kral siyahx adamlarına kızlarını çağırmasını söylemiş... adamlar kendi hallerinde eğlenmekte olan kızların yanına gitmişler ve babalarının onları çağırdığını söylemişler... kızlarda hemencecik kalkıp saraya gitmişler. ve babalarıyla kardeşleri frozenin yanına varmışlar... kral ve kızı pis pis sırıtarak... bu kızlara hikayeyi anlatmaya başlamışlar... öyle bir rol kesiyorlarmış ki, inanılmaz değilmiş... kaf dağını duydunuz mu demiş kral siyahx... kızlar duyduk demişler... peki zümrüdü anka kuşunu duydunuz mu demiş prenses frozen... kızlar evet demişler... işte o dağı ve o kuşu bilen birini bulduk... eğer isterseniz sizi oraya götürecek demiş kral siyahx... kızlar şaşırmış tabi... neden sadece bizi demiş prenses sardunyam siz neden gelmiyorsunuz demiş prenses diloş bu işte bir iş var demiş prenses leylam ... prenses frozen ve kral siyahx yalanlarına yeni yalanlar ekleyerek bizim saraydan ayrılmamamız gerek ancak siz bizim içinde dilek tutacaksınız demişler... kızlarda bir yandan şüphe ederken bir yandan da gitmek için sabırsızlanıyorlarmış... netekim, kabul etmişler... bir kaç gün süren yol hazırlığından sonra yola koyulmuşlar... prenses frozen arkalarından bir kova su döküyormuş gibi yapmış... aslında döktüğü su değil, ziftmiş... arkası yarın... Olmuyor olmuyor olmuyor ya abla b önceki bölüm nerede bitmişti sen nerden başlamışsın diloşta yapıyo aynısını bilmiyosanız söyleyin işin ehilleri yapsın bu işi yani ben ve kankam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 hadi hayırlısı yazıyorum bakalım ne çıkacak? kral siyahx hızlı ve öfkeli bir kraldır, bütün krallar gibi daha çok hazine, daha çok kadın, daha çok asker ve daha çok kan istemektedir... en sevgili kızı ve ona en çok benzeyen prenses frozende tıpkı babası gibi karanlık hayaller peşindedir, kardeşleri olan diğer prensesleri ortadan kaldırmanın hain planlarını yapmaktadır... ancak prenses sardunyam, prenses diloş ve prenses leylam çok iyi kalplidirler... onlar melekler gibi uçuşan pelerinleriyle kırlarda, çiçeklerle haşır neşir olurlar ve bu kötü kalpli kral babalarından, ve kızkardeşlerinden ayrı dururlarmış... bu arada o sıkıcı balo bitmiştir... prenslerin hiç birisi bu prenseslerin gönlünü çalamamıştır, küçük emrahın boynunu büküp sahneden ayrılma pozunda duruşlarla ülkeden ayrılmışlardır... hain ve kötü kral ile kızı frozen bu prenseslerden nasıl kurtuluruzun derdine düşmüştürler... prensesler, prensleride beğenmemişler ve gene başlarına kalmışlardır... ne yapıp etmeli bunlardan kurtulmalıdır ama nasıl? neyse onlar öylece hindi gibi düşünürlerken, bizim prensesler şarkılar söyleyip, kayan yıldızlardan dilek tutarlarmış, onların dünyası bambaşkaymış... prenses sardunya laptopunu elinden bırakmadan hem birilerine laf yetiştirirken hemde kardeşleri ile romantik ve hoş saatler geçirmekteymiş... prenses diloş çok güzel hikayeler yazarmış, şiirleri muhteşemmiş, prenses leyla bir ahu kadar narin ve güzelmiş... onunda çok hassas bir kalbi varmış herşeyi sezermiş... günlerden bir gün prenses frozen kızkardeşlerinden kurtulmanın yolunu bulmuş (aklı sıra) onları kandıracakmış, nasıl mı? şöyle ki... babasına demiş ki, babacım... ben kardeşlerimi kaf dağına göndermeyi düşünüyorum, onlara kaf dağında zümrüdü anka kuşunu anlatarak gitmelerini sağlayacağım... diyeceğim ki bu kuşu gören herkesin dileği kabul olurmuş, tabi bizim saflarda inanacak... zaten onlar benim gibi gerçekçi değiller, saf saf yola düşecekler... onlar gidince arkalarından sinsi ajanlar göndereceğim... ve gözlerini bağlayarak onlara ıssız bir adaya bırakacağım... bir daha geri gelemeyecekler... kral siyahx bu durumda çok çaresiz kalmış... bir yandan baba yüreği ile kızlarından ayrılmak istemiyormuş ama bir yandan da bu kızlar ona hep ayak bağı oluyormuş... kendisi gibi kara prenses frozenin söylediğini kabul etmiş... daha önceki savaşlarda kestiği kelleleri koleksiyon yapmış ve onları saymakta olan kral siyahx adamlarına kızlarını çağırmasını söylemiş... adamlar kendi hallerinde eğlenmekte olan kızların yanına gitmişler ve babalarının onları çağırdığını söylemişler... kızlarda hemencecik kalkıp saraya gitmişler. ve babalarıyla kardeşleri frozenin yanına varmışlar... kral ve kızı pis pis sırıtarak... bu kızlara hikayeyi anlatmaya başlamışlar... öyle bir rol kesiyorlarmış ki, inanılmaz değilmiş... kaf dağını duydunuz mu demiş kral siyahx... kızlar duyduk demişler... peki zümrüdü anka kuşunu duydunuz mu demiş prenses frozen... kızlar evet demişler... işte o dağı ve o kuşu bilen birini bulduk... eğer isterseniz sizi oraya götürecek demiş kral siyahx... kızlar şaşırmış tabi... neden sadece bizi demiş prenses sardunyam siz neden gelmiyorsunuz demiş prenses diloş bu işte bir iş var demiş prenses leylam ... prenses frozen ve kral siyahx yalanlarına yeni yalanlar ekleyerek bizim saraydan ayrılmamamız gerek ancak siz bizim içinde dilek tutacaksınız demişler... kızlarda bir yandan şüphe ederken bir yandan da gitmek için sabırsızlanıyorlarmış... netekim, kabul etmişler... bir kaç gün süren yol hazırlığından sonra yola koyulmuşlar... prenses frozen arkalarından bir kova su döküyormuş gibi yapmış... aslında döktüğü su değil, ziftmiş... arkası yarın... hahahahahaha...kız sarmaşığım çok orjinal bi çalışma olmuş bu...çok eğlenceli...ancak küçük bi sorun var..siyahx'inde buyurduğu gibi bizim hikayemizle alakası yok yani sen başlıbaşına yeni bir hikayeye imza atmışsın..ama oldukça keyifli bi çalışma olmuş şikerim ellerine sağlık..gerçi bilmem bu hususta arkamızdan su yerine zift döken Prenses Frozen ne der ? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Siz asıl benim kendi anı defterimde yeni başladığım hikayeyi okuyun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Dilosum hakikaten de super ve ilginc gelismis olaylar,yani Leyla'ya da bir maskeli aday cikmis diye degil,gercekten.. cok guzel yazmissin ,eline saglik canim arkadasim ablami da cok merak ediyorum dimek beğendin tabii canım..beğenmenin elbette o maskeliyle heç bi alakası olabilemez bende böyle düşünmüştüm zati Kimin haddine üleynn bana saldırmak ve kızlarımı oraya buraya savurmak abla ya hemen şu hikayenin gerisini getir yoksa dayanamayıp ben devam edecem kan gövdeyi götürecek sen divem etseydin onu bir rüya haline dönüştürmek benim için çocuk oyuncağı olurdu,biliyosun ..ayriyetten gördüğüm kadarıyla kendi sayfandan alternatif bir hikaye başlatmışsın nerde birlik beraberlik duyguları..herkeş kendi öyküsünümü yazcek artık yani gönlüü kalbii güzell diloşum.... senii tanıdığımm oo ilk yazıyı hatırladım.....gözümde ne hoş bir karede var oldunn sennn.... o günn için değill sonrasında...gönlünü ne güzel açtın.... canımm gönlümm benim....günün kutlu olsun...her zamann mutlu olmanı diliyorum.... senii çokkk seviyorummm ay..ay..ay..benim minik kelebeğim gelmiş ..nasılda ince..nasılda düşüncelidir sağol şikerim..dün kalenin önünden üç para top atışı yaparaktan kutladım günümü.. sağol..varol.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Siz asıl benim kendi anı defterimde yeni başladığım hikayeyi okuyun aman aman okudum heç bişeye benzetemedim nerde bizim hikayemizdeki aksiyon..nerde heyecean..nerde romatizm..acıların çocuğu Emrah tadında arabesk bişe olmuş bizim hikayemizde daha yaratıcıydın heç değilse..böyle ayrı takılmak sana yaramamış kardiş Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 sen divem etseydin onu bir rüya haline dönüştürmek benim için çocuk oyuncağı olurdu,biliyosun ..ayriyetten gördüğüm kadarıyla kendi sayfandan alternatif bir hikaye başlatmışsın nerde birlik beraberlik duyguları..herkeş kendi öyküsünümü yazcek artık yani Baktım sizin hikayeden bişey olacağı yok ben kendim yazayım dedm Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Baktım sizin hikayeden bişey olacağı yok ben kendim yazayım dedm sanki kendi yazdığın birşeye benzemişte Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 yani sardunyam heç yakışık alıyomu yaptıkların... bizim gözelim hekayeyi tarumar edmişsin...bi bak nerde kalmışız yeniden kaleme al... beni kötü göstererek aramızdaki birliği bozdun biz ne güzel anlaşıyoduk kankam haklı yaw siz anlamıyosunuz bu işten.. bi hekaye yazamadık adam gibi...kızıyorum ama niyeyse kankam senin hekayeden umutluyum...çok gülüyorum yazdıklarına yetenekli kankam benim..bunlar seni kıskanıyorlar canem...çatır çatır çatlıyolar...sen bakma Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 aman aman okudum heç bişeye benzetemedim nerde bizim hikayemizdeki aksiyon..nerde heyecean..nerde romatizm..acıların çocuğu Emrah tadında arabesk bişe olmuş bizim hikayemizde daha yaratıcıydın heç değilse..böyle ayrı takılmak sana yaramamış kardiş Kızım daha hikaye yeni başlıyo siz daha bişey görmediniz aksiyonun heyecanın kralını göreceksiniz yani sardunyam heç yakışık alıyomu yaptıkların... bizim gözelim hekayeyi tarumar edmişsin...bi bak nerde kalmışız yeniden kaleme al... beni kötü göstererek aramızdaki birliği bozdun biz ne güzel anlaşıyoduk kankam haklı yaw siz anlamıyosunuz bu işten.. bi hekaye yazamadık adam gibi...kızıyorum ama niyeyse kankam senin hekayeden umutluyum...çok gülüyorum yazdıklarına yetenekli kankam benim..bunlar seni kıskanıyorlar canem...çatır çatır çatlıyolar...sen bakma Al işte kankam bu işten anlıyo göründe örnek alın kıskançlıktan çatlayacağınıza Bencede karizmamı hazmedemiyo bunlar kankam size tavsiyem soda içmenizdir Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 yani sardunyam heç yakışık alıyomu yaptıkların... bizim gözelim hekayeyi tarumar edmişsin...bi bak nerde kalmışız yeniden kaleme al... beni kötü göstererek aramızdaki birliği bozdun biz ne güzel anlaşıyoduk kankam haklı yaw siz anlamıyosunuz bu işten.. bi hekaye yazamadık adam gibi...kızıyorum ama niyeyse kankam senin hekayeden umutluyum...çok gülüyorum yazdıklarına yetenekli kankam benim..bunlar seni kıskanıyorlar canem...çatır çatır çatlıyolar...sen bakma niye öyle diyosun ..Sardunyam kendine has orjinal bi çalışma yapmış..kankanın yazdığı şu arabesk ötesi senaryoyu alkışlıyosun ama öte yandan Frozenim sıra sende ..artık 8.bölümü şööle güzelcene yazıp bizi şaşkınlık ve heyecanlara boğacağına şüphem yok ..hadi bakalım bekliyoruz.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 niye öyle diyosun ..Sardunyam kendine has orjinal bi çalışma yapmış..kankanın yazdığı şu arabesk ötesi senaryoyu alkışlıyosun ama öte yandan Frozenim sıra sende ..artık 8.bölümü şööle güzelcene yazıp bizi şaşkınlık ve heyecanlara boğacağına şüphem yok ..hadi bakalım bekliyoruz.. bendemi kafama göre yazayım yane olmaz diloşum sardunyam önce düzeltsin ben ordan devam edecem...ölmez de görürsek tabe kankam bikerem bizim hekayeye zarar vermemek için kendi sayfasında yepyeni bi hekayeye başlamış..niye alkışlamayayım..düşünceli kankam benim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 bendemi kafama göre yazayım yane olmaz diloşum sardunyam önce düzeltsin ben ordan devam edecem...ölmez de görürsek tabe kankam bikerem bizim hekayeye zarar vermemek için kendi sayfasında yepyeni bi hekayeye başlamış..niye alkışlamayayım..düşünceli kankam benim... şikerim..sarmaşığım hikayemizin başında burda olmadığı için sanırsam kendi senaryosunu kaleme almış..olabilir..hatırlarsan siyahx'de kendi kafasındakini yazmış bende ilgili bölümde bir manevrayla-kıvrak zekam sayesinde tabii - senaryomuza sadık kalaraktan toparlamıştım hatırlarsan..senden de aynı yaratıcılığı beklemekteyim... kankan bizim hikayemize zarar vermemek için Küçük Emrah'ı kalem aldıysa söylenece bişey yok tabii ..saygı duyarım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 tamam akşama doğru anca hikayeyi yazabilirim..iş çok canem benim....bekleyin canlarım.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 tamam akşama doğru anca hikayeyi yazabilirim..iş çok canem benim....bekleyin canlarım.. hasretle bekliyiciim bidenem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 ben de ablamin ozgun hikayesini cok begendim,pamuk prenses tadinda,ama daha guzel ve eglenceli Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 arada uğruyom ne yazmışsınız diye ha bu arada yağcılarda inecek var nenecim.. niresini beğendiniz bu kopuk hikayenin Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 arada uğruyom ne yazmışsınız diye ha bu arada yağcılarda inecek var nenecim.. niresini beğendiniz bu kopuk hikayenin kis ben masallari cok severim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 gönlü güzel nenecim..hiç kimseye kıyamaz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 yok yok kiydigim sahsiyetler de olabiler Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 şikerim..sarmaşığım hikayemizin başında burda olmadığı için sanırsam kendi senaryosunu kaleme almış..olabilir..hatırlarsan siyahx'de kendi kafasındakini yazmış bende ilgili bölümde bir manevrayla-kıvrak zekam sayesinde tabii -senaryomuza sadık kalaraktan toparlamıştım hatırlarsan..senden de aynı yaratıcılığı beklemekteyim... Bence toparlayamamıştın sen toparladığını zannediyordun bence kopuk olan senin hikaye yazma yeteneğin kankan bizim hikayemize zarar vermemek için Küçük Emrah'ı kalem aldıysa söylenece bişey yok tabii ..saygı duyarım Saygı duycan tabe başkada bişey yapamazsın zati ne haddine ben de ablamin ozgun hikayesini cok begendim,pamuk prenses tadinda,ama daha guzel ve eglenceli bu kadarda olmaz arada uğruyom ne yazmışsınız diye ha bu arada yağcılarda inecek var nenecim.. niresini beğendiniz bu kopuk hikayenin Haklısın kankim doğru söze ne denir Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Saygı duycan tabe başkada bişey yapamazsın zati ne haddine bu kadarda olmaz Haklısın kankim doğru söze ne denir sen..yoksa ablanin hikayesini begenmedin mi..? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 sen..yoksa ablanin hikayesini begenmedin mi..? Yok beğenmedim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 arada uğruyom ne yazmışsınız diye ha bu arada yağcılarda inecek var nenecim.. niresini beğendiniz bu kopuk hikayenin kankanın yazdığı daha doorusu K.Emrah filmlerinden çalıntıladığı senaryodan bin kat güzel sarmaşığımınki ..asla laf söyletmem kis ben masallari cok severim bende ..bilmem söyleme gerek varmı mavi düğmem Saygı duycan tabe başkada bişey yapamazsın zati ne haddine bu kadarda olmaz Haklısın kankim doğru söze ne denir başkaca çok şey yapardım emme tarzım diil Yok beğenmedim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 6.Bölüm Evet..kral siyahx ve Prenses Elena tam birbirlerine dokunmak üzereydiler ki korkunç bir bomba sesi sarayı temelinden inletti …ne olduğunu anlayamayan saray ahalisi korku ve haykırışlarla birbirlerine sarıldılar ..Kral siyahx askerlerini hemen görev başına çağırdı… Uzun zamandan beri bu bereketli topraklara sahip ülkeyi kendi topraklarına katmaya çalışan komşu ülkenin kralı Selsiyus balo rehavetinden faydalanarak taaruza geçmişti …saray dört bir yanından kuşatılmış…askerler her bir yanı sarmış..saraya bomba üzerine bomba yağdırıyorlardı …Kral Siyahx kızlarını yanına toplayarak bir an önce saraydan uzaklaşmalarını söyledi.Bu konuşmaya kulak misafiri olan Kral Arthur ,Kral siyahx’e katılarak; -Kızlarınız kızım sayılır…burada hayatları tehlikede.. oğullarımın her ikiside çok iyi binicidir.Tehlike geçinceye kadar sarayımızda himayemde kalırlar..kıllarına zarar gelmez..gözünüz arkada kalmasın ..dedi. Bu öneriyi ilk reddeden kişi Prenses Frozen oldu.. -Senden hiç ayrılmadım babacım..şimdi,hele bu durumda seni yalnız bırakmamı nasıl istersin? Prens Williams gözlerini Prensesten ayıramayarak ; -Prensesim hayatınız tehlikede..bırakın size yardım edelim..dedi. Kralx kızlarına sarılarak; -Buna mecburum..ülkemde kalıp sonuna kadar savaşıcam..ama sizin saçınızın teline kıyamam..işler düzelir düzelmez..ilk fırsatta yanınızda olacağıma söz veriyorum ..Kral Arthur kızlarım size emanet..dedi ve Prenses Elena’ya son bir kez bakarak, kararlı adımlarla askerlerinin başına geçti.. Kral Arthur,prens ve prensesler atlarıyla dört nala saraydan uzaklaşmaya çalıştılar..ama belli ki bu hiçte öyle kolay olmayacaktı…çünkü Selsiyus’un askerleri her köşede pusu kurmuştu..Prens Darcy’nin kıvrak zekası sayesinde çoğu engeli başarıyla aştılar.. ancak son tuzağı fark edemediler..atları kurulan tuzağa yakalanan Prenses Frozen ve Prenses Leylam Selsiyusun askerleri tarafından kıskıvrak yakalandı …kardeşlerinin yakalandığını gören prenses Diloş atıyla oraya yönelirken Darcy önünü kesti ve; -Onlar için şimdilik hiçbirşey yapamayız..ama sizi saraya bırakır bırakmaz ilk işim gelip onları kurtarmak olacak..bunu sizin için yapıcam.. bana güvenin..dedi.. Onlar Kral Arthur’un sarayına gidedursun Prenses Frozen ve Prenses Leylam Selsiyus’un askerleri tarafından esir alındıkları çadırdan kurtulma planları yapıyordu..Hava iyiden iyiye kararmış prensesleri iyiden iyiye korku sarmıştı ..derken çadırın önünde bir karaltı belirdi..Kızlar korkuyla birbirlerine sarıldılar..bu gelen o gizemli maskeli yabancıdan başkası değildi..Elini prenses Frozene uzatarak; -Benimle gelin..dedi.. Prenses Frozen yaradılışının tam tersine hiç itiraz etmeden ve sorgulamadan bu isteğe boyun eğdi..Dışarda iki at bekliyordu onları yine maskeli bir adam Prenses Leyla’ya elini uzatarak; -Verin elinizi Prenses korkmayın…Ben Adonis’in kardeşi Antonyus..sizleri bu kılkuyruklardan kurtarmaya geldik..dedi ve Prenses Leylam’ı atını terkisine attığı gibi dörtnala uzaklaştı..Frozen ise pelerinin şapka kısmını itinayla kafasına geçirmişti..Rapunzel saçlarının yok olduğunu kimsenin görmesini istemiyordu. Fakat Adonis'in atı o denli hızlı gitmekteydi ki nerdeyse atın ayakları yerden kesilmek üzereydi…Ve bu hızla pelerinin şapkası uçmuş görkemli şatonun kapısına geldiklerinde Adonis arkasına dönüp baktığında Prenses Frozen’in aydınlık kafasına şaşkınlıkla baktı ve sonrasında şöyle mırıldandı; -Öylesine güzelsiniz ki…hiçbirşey bu güzelliği gölgeleyemez..ve yine o eşsiz gülümseyişiyle prensesi kucaklayarak attan indirdi ve bu esnada içlerinde bi yerlerde beş pare top atılışı ve havai fişek gösterisi gerçekleşti ..Adonis başını tekrar kaldırdığında halüsünasyon gördüğüne kanaat getirdi zira Prenses’in Rapunzel saçları ahenkle dans etmekteydi.. Prenses Frozen biraz mahçup ama daha çok mutlu; -Korkmayınız..hayal görmüyorsunuz…ama uzun hikaye.. daha sonra anlatırım .. dedi.. Hayat bazılarına böyle cilveler yapadursun..Kral Arthur’un sarayına gelen Prenseslerimiz onlara ayrılan muhteşem odalarına yerleşmişlerdi..Bir ara odasında sıkılan Prenses Sardunyam..yan odadan tanıdık tıkırtılar duydu ve aralık kapıdan baktığında yatağına uzanmış kucağında laptobuyla keyifle klavyesinin tuşlarına basmakta olan bir yiğit gördü …Prensesin kimseye titremeyen yüreciği oracıkta hop oturup,hop kalktı.. Aynı esnada..Kral siyahx ise aklında kızları ve Prenses Elena, yüreği ağzında çetin bir savaş vermekteydi... 6.Bölümün Sonu quote] burdan devam akşama Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 burdan devam akşama yazdığımız diğer bölümler ne olcek peki divam için uygun gördüğünüz nokta orası dimek ne yapalım artıkın öyle olsun bakalım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.